Halloween Spelletjes

(52)

Halloween

Speel gratis Halloween spelletjes online bij Spele

Halloween is de griezeligste nacht van het jaar, en wij hebben de leukste Halloween alvast voor je op een rijtje gezet! Verken spookhuizen, los bovennatuurlijke mysteries op, en speel allerlei speciale Halloween versies van je favoriete behendigheidsspelletjes. Halloween wordt op 31 oktober gevierd, maar als je alvast een voorproefje wilt, of inspiratie wilt opdoen voor een gaaf kostuum, kom hier dan even een kijkje nemen. Bij Spele vind je een verzameling leuke Halloween games voor PC en mobiel!

Spannende Halloween spelletjes voor kids

Op Halloween verkleden kinderen zich meestal als heksen, tovenaars, spoken, mummies, en andere bovennatuurlijke wezens. Vroeger geloofden mensen dat dwalende zielen en kwaadaardige geesten op deze avond tijdelijk konden oversteken naar de wereld van de levenden. Door een masker te dragen en je te vermommen kon je jezelf beschermen. Geesten en demonen konden zo je gezicht niet herkennen, en dus kon je ze een valse naam geven. Het is traditie om je als een monster of een ander duister wezen te verkleden, maar tegenwoordig verkleden mensen zich ook als celebrities, stripfiguren, en personages uit films, tv-programma’s en computerspelletjes. Naast het verkleden zijn er nog vele andere Halloween tradities. Zo kun je bijvoorbeeld grote oranje pompoenen uithollen om er een Jack O’Lantern van te maken, een lantaarn waar je een grappig of eng gezicht in kan kerven. Appels happen is ook een traditioneel Halloween spelletje. Vul een grote teil met water en laat er een paar appels in drijven. Probeer de appels er uit te pakken door ze te bijten. Je mag je handen niet gebruiken!

De grootste verzameling online Halloween spelletjes

Als het donker wordt gaan kinderen met Halloween verkleed de straat op. Ze gaan langs de huizen en krijgen van de buren allerlei snoepjes, koekjes, en andere zoete hapjes. Geen wonder dat Halloween zo populair is! Sommige mensen versieren ook hun huis en tuin om het bezoek de stuipen op het lijf te jagen. Bijvoorbeeld door rubberen schedels, botten, en grafstenen in hun tuin te zetten, of door spinnenwebben en dikke spinnen in het raam te hangen. In onze Halloween spelletjes zal je ook allerlei symbolen en figuren tegenkomen die met Halloween te maken hebben. Verzamel pompoenen en snoep, vecht tegen vampiers en levende skeletten, of help je favoriete celebs en tekenfilmfiguren een Halloween kostuum uit te kiezen. Kijk eens rond op deze pagina vol gratis Halloween games. Durf jij deze verzameling Halloween-horror spelletjes aan? Veel plezier met spelen!