Griezelige Spelletjes

(6)

Griezelige Spelletjes

Speel de griezeligste spelletjes gratis online bij Spele

Als jij het leuk vindt om eens even flink te huiveren van een eng griezelverhaal, dan hebben we hier een mooie verzameling griezelspelletjes om van te genieten. Van spookhuizen vol monsters en kwade geesten tot grappige Halloween-avonturen en puzzels, op deze pagina vind je het allemaal. Ontsnap uit een leegstaand herenhuis of een verlaten blokhut in het bos in een van onze engste escape spelletjes, of kies een angstaanjagend spel uit onze verzameling horror spelletjes. Van Dracula en Frankenstein’s Monster tot Slenderman, hier vind je allerlei klassieke creeps uit boeken, films en andere bronnen. Ben jij er klaar voor?

Griezelige spelletjes: ontsnap uit het spookhuis

Doe de lichten uit en speel een van onze sfeervolle escape room spelletjes waarin je bent opgesloten in een vervallen landhuis, of tijdens een verschrikkelijke storm schuil hebt moeten zoeken in een afgelegen hutje in het bos. Om deze avonturen te overleven zal je het paranormale mysterie moeten ontrafelen en ontdekken wat voor vreselijke gebeurtenissen zich hier hebben afgespeeld. Wie weet wat er achter de volgende deur schuil gaat… durf jij open te doen en verder te gaan? Zoek naar voorwerpen om licht te maken, en vind verborgen aanwijzingen zoals foto’s, fragmenten van een dagboek, of geheime codes. Een duistere sfeer, vreemde geluiden en onheilspellende muziek op de achtergrond: hier zal zich een huiveringwekkend verhaal afspelen! Als je van angstaanjagende spookverhalen houdt met hier en daar een schrikmomentje of ‘jumpscare’, dan ben je hier aan het juiste adres!

Griezelige games, gruwelijke monsters

Monsters zijn er in allerlei vormen en maten. Beleef gruwelijk veel lol met de geinige point-and-click horror-quiz spelletjes van Trollface, of steek werpmessen in de tollende monsters in een speciale editie van Knife Hit Horror. Heb je nog niet genoeg gehad van de dodelijke nachtdiensten als security guard bij Freddy’s speelparadijs, dan kun je hier ook een aantal spelletjes spelen gebaseerd op de angstaanjagende robotknuffels uit deze serie. Of neem het op tegen de gezichtsloze demoon Slenderman en zijn leger zombies in het bloedstollende 3D spel Slenderman History. Als je naar meer avonturen met zombies op zoek bent dan kun je hier onze verzameling zombie spelletjes bekijken. Zorg alleen wel dat ze je hersenen niet opeten!