Race Spelletjes

(84)

Race

Race naar spele.nl om de beste online race spelletjes te spelen. Scheur over de weg op je motor, in je auto, truck, of race wagen. Op spele.nl vind je de beste 2D en 3D race spelletjes. Voor de beste ervaringen achter het stuur ben je bij ons aan het juiste adres!

Een van de meest populaire genres onder de race spelletjes is voor onze spelers zonder twijfel Kart games. In deze spellen schiet je in een klein en laag autootjes over een kort circuit. Ondanks het formaat van de auto en de lengte van het parcours kun je met karts toch ontzettend hard rijden, vooral in de zogeheten superkarts die wel 260 kilmoeter per uur kunnen! Veel beroemde F1 coureurs zijn hun carrière op de kartbaan begonnen, dus waar wacht je nog op! Speel onze spannende kart games nu!

Hou je wel van de snelheid van kart spelletjes en race spellen, maar vindt je dat het wel wat agressiever mag? Check dan eens het gave spel Zombie Beuk Race 2. In dit spelletje moet je je auto steeds upgraden om hem steviger en sneller te maken. Je auto moet namelijk een wilde rit door levels vol met zombies overleven. Des te meer zombies je uit de weg kunt rammen en onder je wielen kunt verpletteren des te beter. Beuk nog meer zombies uit de weg en knal ze overhoop in het vervolg Earn to Die 2: Exodus!

Bouw je eigen auto, neem rijlessen, of rij over de snelweg in je eigen gepimpte wagen. Bij spele.nl kun je zo vaak racen en zo hard rijden als je wilt in onze grote verzameling mooie race spelletjes! Veel plezier!

Race