Multiplayer Spelletjes

(107)

Multiplayer

Hoe meer zielen hoe meer vreugd hoor je mensen wel eens zeggen. In de online multiplayer spellen en social games op spele.nl is dit zeker het geval! Hier kan je samen met vrienden en familie strijden om de eerste plek. Of kan je het opnemen tegen andere online spelers over de hele wereld! Hoe vet is dat?

Maak een profiel aan, log in op spele.nl, kies je online spelletje en doe je uiterste best. MMO staat voor Massive Multiplayer Online. Wat betekent dat je met meerdere mensen/spelers online een spel kan spelen. Bij spele.nl zijn al deze online multiplayer spellen gratis te spelen. Neem nu het bekende multiplayer spel Goodgame Empire. In dit multiplayer spel kan je de grootste ridder van het rijk worden door een goede strategische koers te varen.

In het mooie spelletje Landleven is er minder strijd en moet je vooral goed voor alle dieren zorgen op je boerderij. Kun jij de koeien melken en de planten water geven. Zorg dat je boerderij steeds groter wordt een meer verschillende producten kan produceren! Of ga op een expeditie met de pioniers in het ongetemde Amerika in Klondike. Kun jij overleven in de wildernis door een zelfvoorzienend dorp te bouwen waar je alles dat je nodig hebt zelf kunt verbouwen?

Online multiplayer spellen en social games kom je in allerlei categorieën tegen. Voetbal, dobbel, kaart, ren, puzzel samen met andere online spelers in jouw favoriete multiplayer spel op spele.nl. In de online spellen van de MMO games vind je ook een aantal boerderij spelletjes. Hoe leuk is het om in dit soort online spellen virtueel rond te wandelen? Je kan je natuurlijk ook altijd nog aansluiten bij tovernaars, piraten, soldaten of juist gangsters. Op spele.nl vind je namelijk een groot aantal online multiplayer spellen in diverse categorieën. Dat maakt het kiezen voor een multiplayer spel misschien wel wat moeilijker, maar je hoeft er niet eentje te kiezen! Alle online spellen speel je namelijk onbeperkt gratis op spele.nl! Nodig spelers uit en start samen een multiplayer spel. Kijk en strijd om de eretitel wie de beste is in de online spellen. Heel veel succes!

Multiplayer