Voetbal Spelletjes

(56)

Voetbal Spelletjes

Speel online voetbalspelletjes gratis op Spele

Op Spele vind je een grote verzameling online voetbalspelletjes die je gratis kunt spelen. Ben jij de volgende Christiano Ronaldo? Schop de bal langs de doelman en scoor zoveel punten als je kan om elke wedstrijd van het kampioenschap te winnen. We hebben ook een aantal spannende penalty spelletjes waarin je op het doel kan schieten in de beslissende momenten van de wedstrijd. Of help je favoriete team de cup te winnen in een van onze EK voetbalspelletjes! Voor andere sportspelletjes kun je op onze sport pagina de hele verzameling bekijken.

Voetbalkampioenschap spelletjes

Voetbal is een teamsport die door twee teams van 11 spelers wordt gespeeld. FIFA, de Fédération Internationale de Football Association, is de belangrijkste bestuursorganisatie binnen de sport. Zij beslissen over de regels van het voetbal en organiseren grote internationale kampioenschappen zoals bijvoorbeeld het EK en het WK voetbal. Wist je dat FIFA ook de internationale organisatie voor de sporten zaalvoetbal en strandvoetbal is?

Populaire voetbal games: penalty’s en keepen

Een van de meest populaire soorten voetbalspelletjes zijn games waarin je penalty’s moet schieten. In deze spellen ben jij de voetbalster die de taak heeft om in de laatste minuten van de wedstrijd de winnende goals te scoren. Ben jij juist heel goed in keepen dan kun je in sommige penalty spelletjes ook plaatsnemen tussen de doelpalen. Gebruik je keepershandschoenen om te bal te vangen en de doeltrappen te blokkeren.

Overige voetbalspellen

In onze spelletjes kun je je bij een professioneel team aansluiten of een nationaal team uitkiezen, maar kun kunt in veel spelletje ook gewoon een balletje trappen, hooghouden, en trucjes oefenen. We hebben voetbal simulatiespellen, voetbal management spelletjes, maar ook leuke hooghoudspelletjes waarin je de bal van de grond moet houden. Speel grappige een-op-een wedstrijden in de spelletjes van de Sports Head serie, of speel een leuk voetbal crossover spelletje zoals Flappy Footchinko – een mix tussen voetbal en pachinko. Op Spele hebben we ontzettend veel leuke spelletjes om uit te proberen. Het is tijd voor de aftrap, dus laat het spel maar beginnen!