Fireboy en Watergirl 5: Elementen
Fireboy en Watergirl 5: Elementen
Fireboy en Watergirl 5: Elementen
Fireboy en Watergirl 5: Elementen
Fireboy en Watergirl 5: Elementen

Fireboy en Watergirl 5: Elementen

7.1
13811Stemmen

Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen (oorspronkelijk in het Engels, Fireboy and Watergirl: Elements) is het vijfde avontuur in de arcadespelletjes serie van Vuurjongen en Watermeisje. In dit spel moet je de twee helden – een jongen van vuur en een meisje van water – helpen om alle platform levels uit te spelen en heelhuids bij de uitgang te komen. Beide personages zijn goed opgewassen tegen hun eigen element, maar niet tegen dat van de ander. Vuurjongen kan tegen de snikhete lava, maar als hij met water in aanraking komt dan wordt hij in een keer helemaal uitgeblust. Watermeisje glipt zo door het water, maar als ze de lava aanraakt dan blijft er enkel nog een wolkje stoom over. Dit betekent dat bepaalde delen van het level steeds maar voor één van de twee helden toegankelijk is. Zorg dat ze elkaar goed langs alle hindernissen heen helpen. Het felgekleurde slijm, daar kunnen beide personages niet tegenop, dus zorg dat je dat nare goedje altijd ontwijkt!

Teamwork is van groot belang, want de twee beste vrienden moeten steeds samen bij de uitgang komen om de deur te openen. Als de een het niet haalt, dan kan de ander ook niet doorspelen. Je kunt proberen beide personages zelf te besturen (om en om, of tegelijk als je dat aankunt), of je kan je keyboard delen met een vriend of vriendinnetje zodat jullie allebei een held kunnen besturen. Veel succes met spelen!

Spelontwikkelaar

Het spelletje Fireboy en Watergirl 5: Elementen is gemaakt door Oslo Albet.

Wil je meer Fireboy en Watergirl spelletjes spelen?

Fireboy en Watergirl zijn zeer ervaren avonturiers en hebben samen al meerdere riskante reizen ondernomen. Probeer ook eens een van hun andere vier avonturen in de Tempel van het Bos, de Tempel van Licht, de Tempel van IJs, en de Kristallen Tempel.

Besturing

Gebruik de pijltjestoetsen om Vuurjongen te besturen
w
asdGebruik WASD om Watermeisje te besturen