Snake Spelletjes

(14)

Snake

Speel snake spelletjes gratis online bij Spele

Op Spele hebben we een prachtige verzameling multiplayer en single player Snake spelletjes. Snake is een populair behendigheidsspelletje waarin je een klein slangetje bestuurt. In de ouderwetse versie van het spel moet je met het slangetje door een open veld of doolhof heen kronkelen terwijl je zoveel mogelijk stippen probeert op te eten. Elke keer dat je een stip opslokt groeit je slang een klein beetje. Des te langer je slang wordt des te lastiger het wordt om nieuwe stippen te pakken. Je mag de muren en je eigen staart namelijk niet aanraken. Deze versie van het spel lijkt het meeste op het Snake-spelletje dat vroeger standaard op Nokia telefoons was geprogrammeerd. Kijk voor ons volledige overzicht behendigheidsspelletjes op deze pagina!

Multiplayer Snake spelletjes

Klassieke Snake spelletjes verschenen voor het eerst in de jaren 70, en bleven tot en met de jaren 80 in trek. Daarna was het een tijdje stil, totdat het spelletje aan het eind van de jaren 90 een grote comeback maakte op de oude mobieltjes uit die periode. De laatste tijd zijn vooral multiplayer dot-IO-versies heel erg populair online. In deze spelletjes moet je nog altijd stippen opslokken om groter te worden, maar nu ben je niet meer alleen in de arena. Je moet ook oppassen voor de slangen van andere spelers! Probeer je tegenstanders te verslaan door ze het pad af te snijden en hun energie te stelen. Een leuk voorbeeld is het spelletje Happy Snakes. Vind je het leuk om tegen anderen te spelen? Neem dan ook even een kijkje op onze dot IO spelletjes pagina voor nog meer grappige spellen!

Snake spelen

Genoeg gelezen, tijd om te spelen! Neem een kijkje door onze catalogus en kies een spelletje. Hoe lang kun jij door de levels dwalen voordat je in de knoop raakt of door een andere speler wordt opgegeten? Maak je geen zorgen, je mag altijd opnieuw beginnen. Veel plezier met spelen!