Zombie Spelletjes

(32)

Zombie Games

Speel hier op spele.nl de allerbeste, engste, en spannendste

zombie games

! In deze spelletjes in het eind van de wereld nabij! Een vreemd virus heeft iedereen veranderd in een hongerige zombie! En ze komen allemaal achter je aan, omdat zombies de hersenen van levende mensen eten. Als je eenmaal door een zombie bent doodgebeten verander je zelf ook in een vieze zombie!
Zombies zien er bovendien ook altijd heel vies uit! Ze zijn groen en grijzig, en hebben allerlei dodelijke wonden en gaten in hun lichaam. Gelukkig kunnen ze, omdat ze zo gammel en verwond zijn, meestal ook niet zo hard lopen. De meest effectieve manier om zombies dood te maken in om ze in hun hoofd te schieten. Kun jij goed mikken en alle zombies neerknallen voordat ze je grijpen?
In zombie spelletjes moet je vaak door een verlaten spookstad reizen en ammunitie, eten, en andere voorraden vinden. Vaak ben je helemaal alleen, of met een klein groepje overlevenden. Kunnen jullie de Zombie Apocalypse lang genoeg overleven totdat het leger de afgelegen locatie kan bereiken om jullie te redden? In andere

zombie spelletjes

kun je een bunker bouwen om jezelf te beschermen. Telkens als het nacht wordt komen de zombies weer. Ze klauwen aan te deuren en proberen de ramen in te slaan. Kies een goede plek in je bunker en knal alle zombies neer voordat ze je bunker slopen en naar binnen kunnen dringen.
Op spele.nl hebben we de leukste en spannendste online zombie games voor je op een rijtje gezet. Speel al deze enge horror genre zombie spelletjes helemaal gratis! Veel plezier!