Balspelletjes

(42)

Balspelletjes

Speel online balspelletjes gratis bij Spele!

Op deze pagina hebben we allerlei leuke balspelletjes verzameld die je bij ons gratis online kunt spelen. Sommige spelletjes zijn gebaseerd op balsporten, bijvoorbeeld voetbal, basketbal, tennis of pool. Andere balspelletjes lijken meer op arcadespelletjes, of vormen een combinatie van verschillende genres. Deze leuke spellen draaien vaak om behendigheid en reactievermogen. Zit je er goed klaar voor? Lees hieronder meer over onze spelletjes of begin meteen met spelen!

Balspelletjes: gebaseerd op balsport

Balsporten vormen een inspiratiebron voor veel computerspelletjes omdat deze sporten om techniek en behendigheid draaien. Bovendien zijn sporten zoals voetbal en basketbal ook heel erg populair en bekend. We hebben ook een aantal spellen die zijn gebaseerd op verschillende slagsporten en doelsporten zoals golf, tennis, en bowlen. Kijk maar eens rond op deze bladzijde of een van de gerelateerde pagina’s in de sidebar en vind je favoriete games.

Balspelletjes: arcade

Op deze pagina vind je ook een aantal balspelletjes die tot het genre arcadespellen behoren. Laat de ballen door het level stuiteren, stoot ze tegen het doelwit, schiet ze langs de hindernissen of rol met een dolle vaart over allerlei felgekleurde hellingen. Je vindt hier allerlei leuke uitdagingen waarbij je obstakels moet ontwijken en nieuwe balletjes kunt verzamelen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze verzameling leuke Arkanoid games. Val niet in de afgrond!

2D en 3D balspelletjes

We hebben ook een aantal mooie 3D balspelletjes waarin je de bal over een hellend pad moet laten rollen terwijl je allerlei hindernissen ontwijkt, of door een lange tunnel. Blijf op het pad en spring op het juiste moment over de gaten in de weg. In onze 2D balspelletjes draait het vaker om strategie dan om reactievermogen. Kijk goed en mik de stuiterende balletjes de juiste kant op om de hindernissen kapot te stoten en nieuwe ammunitie te verzamelen in leuke spellen zoals 99 Balls Evo en nog vele andere games.

Online balspelletjes

Geniet van onze verzameling games en kijk ook even bij de gerelateerde spelcategorieën die je in de sidebar ziet. Als je opzoek bent naar een bepaald spelletje kun je ook de zoekbalk bovenaan het scherm gebruiken om een bepaalde titel te zoeken of op onderwerp te filteren. Veel plezier met spelen!