Sniper Spelletjes

(16)

Sniper Spelletjes

Sniper spelletjes speel je gratis online bij Spele!

Speel een dodelijke scherpschutter in onze verzameling online sniper spelletjes. Verschuil je op grote afstand van je vijand zodat niemand je kan zien en gebruik de richtkijker van je geweer om je doelwitten in de gaten te houden. Kun jij je vijanden geruisloos en met een enkel schot om het level brengen? Je zal alle details goed in je op moeten nemen: hoe de omgeving in elkaar steekt, de uiterlijke kenmerken waar je je doelwit aan kunt herkennen, en de windrichting of andere weersomstandigheden waardoor je kogels van hun pad zouden kunnen afwijken. Mis niet en probeer je missies steeds goed af te maken zonder jezelf in gevaar te brengen. Kijk voor ons volledige overzicht aan shooter games op onze schietspelletjes pagina!

Wat doet een sniper

Een sniper is een militaire or paramilitaire scherpschutter die met behulp van gespecialiseerde precisiewapens vijanden vanaf een lange afstand onder vuur kan nemen. Ook kunnen snipers de vijand goed in de gaten houden met hun apparatuur en surveillance-opdrachten uitvoeren om hun team van informatie te voorzien. Bijvoorbeeld over de ligging van een vijandelijk kamp, of om een bepaalde persoon juist te beschermen tegen een poging tot aanslag.

Sniper spelletjes – opdracht en tactieken

In deze games ben je vaak een militaire scherpschutter of een freelance huurmoordenaar. Je ontvangt opdrachten vanuit je team of van een schimmige opdrachtgever die je een briefing doorstuurt. Lees deze opdracht goed door, want de briefing bevat belangrijke informatie over het uiterlijk van je doelwit en waar hij of zij zal opduiken. Zorg dat je op tijd arriveert en snel de omgeving in je opneemt. Je doelwit beweegt zich misschien wel in een menigte voort, zodat je heel precies moet mikken en heel zeker moet weten dat de persoon in het vizier ook echt degene is die je moet hebben. Misschien verbergt je doelwit zich wel in een gebouw en moet je ze door de ramen bespioneren. Soms zijn ze omsingeld door bodyguards en moet je het perfecte moment afwachten om toe te slaan.

Sniper games met meerdere doelwitten

In sommige games krijg je met meer dan één doelwit te maken. Als je vijanden doorhebben dat ze door een sniper over vuur worden genomen zullen ze meteen alarm slaan en terugschieten. Bekijk de locatie dus goed en werk je doelwitten in een strategische volgorde af. Staat er iemand net afgezonderd en buiten zicht? Sla dan snel en stilletjes toe. Groepjes van twee kun je met een rap dubbelshot (oftewel een ‘doublet’) onschadelijk maken. Zorg dat niemand je positie kan ontwaren, anders loop je gevaar en verpruts je de missie nog!

Sniper spelletjes en andere games

Vind je het vooral leuk om schietspelletjes vanuit het eerste-persoons perspectief mee te maken, kijk dan ook even bij onze verzameling spannende 3D FPS spelletjes. Voor klassieke arcade-stijl platform schietspelletjes kun je terecht op onze loop en schiet spelletjes pagina. Veel plezier met spelen!