BordSpelletjes

(44)

Bordspelletjes

Bordspellen zijn spellen die op een bord worden gespeeld, meestal met behulp van pionnetjes, stenen of fiches. Wij hebben hele mooie bordspellen voor jou op spele.nl! Bordspellen zijn namelijk leuk voor jong en oud.
Rol de dobbelsteen en reis als eerste over het bord naar het eindpunt in mooie bordspellen zoals Monopoly en de vele Ganzenbord variaties. Ook denkspellen zoals Schaken en Dammen zijn leuke bordspelletjes om tegen de computer te spelen! Kun jij je tegenstander verslaan door je schaakstukken slim over het bord te bewegen? Andere leuke bordspel puzzels zijn spellen zoals Kamertje Verhuur, waarin je de punten met een streepje moet verbinden om meer hokjes dan je tegenstander te verzamelen. In Domino moet je al je stenen zo goed mogelijk proberen weg te spelen door ze in een lange keten aan elkaar te leggen. Kun jij in het bordspel Zeeslag ontdekken waar de schepen van je tegenstander verborgen liggen en ze allemaal laten zinken voordat je je eigen schepen kwijtraakt?
Hier op spele.nl vindt je volop bordspelletjes om alleen te spelen of met je vrienden. Het mooie van online bordspelletjes is dat je al je favoriete bordspellen alleen kunt spelen, wanneer jij zin hebt en hoe lang je maar wilt. En tegenstanders die niet tegen hun verlies kunnen, daar hoef je je ook geen zorgen om te maken! En na afloop hoef je ook niet op te ruimen! Veel plezier met het spelen van al onze leukste bordspelletjes!