more

Frozen Moons Frozen Moons Verdedig de bevroren manen van Jupiter in dit 360 graden shooter spelletje. In deze space shooter moet je de basis op de bevroren maan van Jupiter ... 4.2 Mixed Macho Arts Mixed Macho Arts Mep al je tegenstanders uit de ring in dit grappige retro vechtspelletje. Onder de ring ligt een meer van lava. Zorg dus dat je zelf niet uit de ri... 4.3 Delicious Emily's Hopes and Fears Delicious Emily's Hopes and Fears Emily en haar man Patrick proberen iets nieuws: een picnic bedrijfje! Emily’s moeder helpt ook mee, en ook haar vriend François is van de partij! K... 4.3 Happy Halloween Match 3 Happy Halloween Match 3 Kun jij drie van dezelfde Halloween monsters op een rijtjes zetten in dit match3 bejewelled spelletje? Als je 4 of 5 heksen, vampiers, mummies, zom... 3.9 Glauron: Dragon Tales Glauron: Dragon Tales Vlieg zo ver als je kan met Glauron de draak. De mensen die in het gebied wonen zullen proberen pijlen op je af te schieten. Kun jij ze allemaal on... 4.1 Bravebull Pirates Bravebull Pirates Kun jij in elk level het piratenmeisje redden? Gebruik de boren en de springveren om de piraten stier door het level te verplaatsen en de juiste ka... 4 Perfect Pou Couple Perfect Pou Couple Help Pou de weg naar zijn vriendinnetje te vinden in dit platform puzzel spelletje. Rol, stop, en zweef om bij haar te komen. Verzamel onderweg de ... 4.4 Dodelijk Ketsen Dodelijk Ketsen Dit schiet spelletje heeft een duidelijke en makkelijke missie: schiet iedereen neer door middel van rondstuiterende kogels. Je hebt per level een ... 4.2 Z-Infect Z-Infect Verander elk mens in zombies. Denk goed na over je bewegingen om elk persoon in elk level te infecteren. Roteer het spel om de karakters te laten s... 4.2 Planes Planes Wees een goede piloot en verdedig het standbeeld op het eiland van de aapjes. Schiet op alles dat los en vast zit terwijl je zoveel mogelijk vijand... 4.1 Drawfender Level Pack Drawfender Level Pack Voorkom een aanval door objecten te tekenen! Bescherm deze goed geklede man als hij de wereld rondreist. 4 Cathode Raybits Cathode Raybits Tijd voor retro! Loop rond in de pixel omgevingen van deze eeuwenoude retro game. Probeer niet dood te gaan. 4 Helden van Mangara: De Bevroren Kroon Helden van Mangara: De Bevroren Kroon Stuur in dit Tower Defense spelletje een machtig leger van krijgers en tovenaars richting een grote groep zombies en andere mythische creaturen. Pl... 1 Baby Hazel Halloween Baby Hazel Halloween Ook Baby Hazel viert Halloween. Samen met haar vriendjes en vriendinnetjes maakt ze er een spookachtig feest van! Help Hazel met de voorbereidingen... 4.2 Aarde Is Overgenomen Aarde Is Overgenomen De meeste mensen en beesten zijn uitgestorven van deze planeet. Het ecosysteem is veranderd en indringers van buiten de aarde hebben de wereld over... 4.3
Planten tegen Zombies

Planten tegen Zombies

4.6 15.261
Stemmen

Beschrijving

Het zijn planten! Het zijn zombies! Het zijn planten tegen zombies! Zombies dringen je tuin binnen en je kunt je alleen verdedigen met je planten. Plant een arsenaal aan zombiebeukende planten, waaronder peulenschieters [pea shooters], kersenbommen [cherry bombs], blok-noten [wall-nuts] en nog veel meer om de indringers terug te slaan. Vecht tegen de zombies in vijf opwindende speltypen, of verander je lapje grond in een ontspannende zentuin. Speel uitdagende puzzels en fantastische minigames vrij, waaronder gezombificeerde versies van een aantal populaire games! Plants vs. Zombies™ is een uitdagende knokpartij tussen jou en de levende doden, met 26 verschillende soorten zombies, 49 gewelddadige gewassen, unieke upgrades en nog veel meer. Probeer de gratis demoversie, of speel het volledige spel en hou de zombie-indringers tegen voor ze een hap nemen uit je hersens.

Besturing

Gebruik je muis in dit spel.

Best beoordeelde reacties

rik776 +205 stomme rot reclames tussendoor!! <&%#@&^%$@!&#>
emto +150 stomme reclame
cristian11 +109 k*t reclame

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
yannickdeboer +0 stom spel hor ;P(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)geef er een(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)
lovelyboots +0 ;Pleuk en verslafend
danjela +1 (inlove) verslaavend echt gewend doe elke dag
ikbendikpjiemels +0 leuk leuk leuk leuk leuk helemaal;(\
Eros Jourquin +1 heel leuk zeker spelen(cool)
ayse2000 +0 peopoe
ayse2000 +3 hoe moet je faforiet doen;););)|-(|-(|-(
ayse2000 +1 (+)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)\
Berne Keulen +0 rod reclame(angry)
ayse2000 +1 leuk
Sanne119 +1 die reclames zijn SUPER............STOM
Sanne119 +1 rik776 je mag niet vloeken wel stiekem
Sanne119 +0  maar dan op ***.***********.nl
Sanne119 +0  spel doen we ook op de mariaschool.
williansinke10 +0 door reclames kun je de game gratis spelen hoor
chrispapa +0 Reclame, lik me ****.:)
Daimy Christiaens +0 f*uk reclame(devil)(devil)(devil)(angry)(angry)(angry)(angry);(;(;(
Stijnbellens +0 ja frozen|-(
Pascal Van Der Togt +0 rot reclames(angry)(angry)
maurits08 +0 ik ben de beste en sireus ik ben bij lvl 1000