more
Hobo 6 HelHobo 6 HelSpelletje voor 13 jaar en ouder. Hobo is verbannen naar de Hel, zoals verwacht. Nu moet jij hem in deze game helpen vechten tegen hordes demonen en hu...8.3Hobo In De GevangenisHobo In De GevangenisHobo zit gevangen in de gevangenis. Nu moet jij hem redden. Vecht tegen beveiligers en andere wilde gevangenen. Hobo moet ontsnappen! Anders is er gee...8.7Dad n MeDad n MeLet op! Een behoorlijk grof spel, het is de bedoeling dat je alle cartoons die aan het spelen op grove wijze afmaakt. 8.1Stripheld VechtersStripheld VechtersVecht samen met karakters uit Dragon Ball Z, Naruto, Bleach, Yugioh en vecht tegen allerlei verschillende vijanden. Bundel je krachten en versla elke ...8.2Alias 3Alias 3Probeer in dit vecht spelletje de baas te verslaan. 8Street Fight OnlineStreet Fight OnlineStreet Fight Online - Versla de straatvechters in dit gratis online vechtspelletje met een coole retro look!6.2Wanted HoboWanted HoboHobo is dol op avontuur. Hij is zojuist ontsnapt uit een zwaar bewaakte gevangenis en de overheid wil hem levend of dood terug hebben. In dit te gekke...8.9Hobo 7 HemelHobo 7 HemelHobo werd ineens wakker in de Hemel. Hij was in slaap gevallen.. hij wordt niet echt welkom ontvangen en wordt meteen in elkaar geslagen! Voor hem lij...8.4Zombie Fight ClubZombie Fight ClubAltijd al je eigen Zombie willen bouwen? Nu kan dat! In deze leuke Zombie Fight Club game kun je je eigen Zombie upgraden zodat hij sterker is dan de ...8.4Dragon Ball Fierce Fighting 2.3Dragon Ball Fierce Fighting 2.3Help Goku in zijn gevecht voor de Dragon Balls. Help hem met veel tegenstanders verslaan. Gebruik je moves tegen Vegeta en Freeza. Het spel kan gespee...6.2
84215
Stemmen

Beschrijving

Ram er op los in Crazy Flasher 3. In deze fighting game moet je iedereen verslaan die op je pad komt. Het is jouw missie om de beste straat vechter te worden. Koop nieuwe wapens met het geld dat je wint en doe vette vecht stunts dat het spel te bieden heeft.

Besturing
Gebruik de letters; A, S, D en W om te bewegen, de letters; B, N en M om aan te vallen en de spatiebalk om een wapen te kiezen.