more

Zombie Riot Zombie Riot Stop de Zombie aanval in dit actie zombie verdedigen spel. Roep vechters op en versla elke zombie. 4.2 Oermens Gevecht 2 Oermens Gevecht 2 Oermens Gevecht 2 (Age of War 2) is een strategisch verdedigen spel. Je moet de vijandige basis vernietigen terwijl je je eigen basis beschermd. St... 4.6 Highway Racer 3D Highway Racer 3D Kies een wagen, maak hem wat persoonlijker en win verschillende races! Verdien genoeg geld om betere wagens te kopen. Let op dat je niet crasht of ... 4.2 Terra Bollen Terra Bollen Het is tijd om je sneaking skills op de proef te stellen in deze vette actie game Terra Bollen. Spring van de planeet naar de ander om vijanden uit... 4.2 Zwaartekracht Experiment Zwaartekracht Experiment Los de puzzels op door de zwaartekracht te manipuleren. Beweeg de blokjes naar de schakelaars om de deuren naar het volgende level te openen. Succes! 4.1 Vier Prinsessen Vier Prinsessen Stuur je leger van heroïsche vechters, magiërs en boogschutters naar de overwinning in deze vette zwaarden en sandalen matching game. Vecht tegen e... 4.1 Sky Hounds Sky Hounds Dit is een 2D, horizontaal shootem up spel. Het lijkt erg op R-Type en Gradius, die ken je misschien nog wel. Je speelt als een mech, Dizzy en zij... 1 Waar Is De Rode Bloem Waar Is De Rode Bloem Zoek voor goederen en blijf fit, anders eten de zombies je op!!Dit is een beetje een experimenteel spel, niet perfect maar heeft toch veel diepgan... 4.2 Blazing Elves Blazing Elves De vader van magie beschermd het heilige land en de missie van deze krijger elf, Blazing. Ga met haar op queeste om het kwaad voorgoed uit het land... 1 Dash N Knights Dash N Knights Help deze ridder het te overleven in de gevaarlijke omgevingen van deze RPG roleplaying game Dash n Knights! Vecht tegen grote vijanden en win. 4.1 Knight Axe Knight Axe Start een carrière als Ridder in dit steekspel op paarden. Speel als een Hakbijl Ridder in Knight Axe en vergeet niet upgrades te kopen! 4.1 Lady Death Lady Death In dit sience fiction gevecht gaat het er om dat je de vijand op afstand houdt. Zet kanonnen en wapens strategisch neer om ze tegenhouden, maar ont... 1 Rodriguez Wraak Rodriguez Wraak Rodriguez is terug! Hij is klaar om het kwaad te bestrijden en de robots weg te vagen die hem wilde vermoorden! Help hem het kwaad te bestrijden! 1 Stickman en zijn Kat Stickman en zijn Kat In stickman en zijn kat wordt stickman zijn kat gestolen door de kwade stickmannen. Nu moet hij zijn kat zien terug te halen! 4 Stronghold Stronghold Verdedig je vestiging tegen een aanval van grote vieze insecten. 4.2

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Vuurwerk Freak

Vuurwerk Freak

3.8 3.006
Stemmen

Beschrijving

Zorg ervoor dat je alles zo veilig mogelijk met vuurwerk omgaat.

Besturing

Gebruik je muis om dit spel te spelen.

Best beoordeelde reacties

BoKuz +217 het scherm blijft rood druk op plusje als dat ook bij jou gebeurd
kadir66 +61 de scherm word rood als dat bij yauw gebeurt geef een plusje

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
eward0906 +1 leuk spel
cash_kraker +1 wrm leuk leuk leuk leuk leuk leuk dit spel een 7.9
lolt23 +2 bij mij ook geef een plusje
dylan383 +0 hoe krijg je de roode beeld weg
davever +0 wat een *** spel
giovanniva7 +0 kunker
giovanniva7 +0 *** rood scherm thanks mij tijd ****** tieves spel!
luukvst +0 wat een *** spel, nouja, dan ga ik maar met vuurwerk mensen bekogelen... dankzij de brandweer. want het scherm werd rood ;)
daan1234567895 +0 weet iemand waar je goedkope strijkers kan kopen?
casper0208 +0 *** man !
borrieb +0 Dat scherm wordt rood, wat een tyfus ****** spel man
rotteda +0 Ho Reae rapig
kaylenboy +0 wat een ******* spel
kaylenboy +0 wat een *** spel
kaylenboy +2 geef een plusje als het hele scherm rood wordt
robbyVDK +0 waarom dan niet bij ons zwempower1
yassineweetje +1 wat een boud spel het hele ******* scherm word rood
zwempower1 +0 bij mij werkt ie goed
yusuf112 +0 het spel werkt niet
nabil111 +0 ik ga hem nu spelen dit gaat kicken worden als dit wel leuk is ben je er mee eens klik op plusje anders niet :)