more

Frozen 10 Frozen 10 Leg de blokken neer in het zeshoekige grid. Kun jij zorgen dat alle stukken passen in dit puzzelspelletje? Scoor punten door complete rijen weg te ... 1 Raze 3 Raze 3 Eindelijk is hij er! RAZE 3! Het lot van de wereld is opnieuw in jouw handen. Bewapen jezelf met wapens, bescherming en vaardigheden. Vecht tegen b... 5.6 Stokkie Gangster Duel Stokkie Gangster Duel In dit Stokkie Gangster Duel spel neem je het op tegen vijandige stickmans. Schiet ze neer en gooi bommen naar ze toe. 5.6 Zazuki Zazuki Pak je katana en laat zien wie er beter is. Speel Zazuki met twee spelers. De eerste speler gebruikt WASD om te vechten en de andere speler gebruik... 5 Dragon Princess Dragon Princess Bloons Bloons Het stoute aapje in Bloons schiet graag de ballonnen kapot. Hoe meer ballonnen, hoe meer punten. Jij bent de baas over het luchtruim in dit origine... 4.8 Cardinal Quest 2 Cardinal Quest 2 Start je avontuur als een soldaat en vecht in het midden van de stad tegen kwaadaardige krachten! Zoek schatten en kleed je aan met waanzinnige spu... 5.1 Anti Meow Force Anti Meow Force Anti Meow Force is een ultiem actiespel. Schiet vijanden neer in 18 uitdagende levels met 7 verschillende wapens. 4.9 Op Het Dak Rennen Op Het Dak Rennen Altijd al op het dak willen rennen? Levensgevaarlijk natuurlijk! Maar Stokkie is niet bang. Hoe ver kun jij komen? 5.1 Sacred Heroes Sacred Heroes Roep al je helden en soldaten op om de heilige tempel te verdedigen! Versla de vijanden van de gevaarlijke god. Verdien goud en level up. Het is ee... 5.2 Mini Hero Tower Sages Mini Hero Tower Sages Ontdek de wereld van Mini Hero Tower Sages en ontrafel het mysterie. Succes! 6 Braveheart Braveheart Ga opzoek naar de heilige graal, die al eeuwen beschermd wordt door de Grote Draak! Neem het op tegen krachtige vijanden en verdien waardevolle bel... 5 Trol Kanon 2 Trol Kanon 2 Trol Kanon is terug met nog meer te gekke levels! Deze bizarre trol face is je vast niet ontgaan. Hij verschijnt op allemaal fora en memes. Maar h... 5.1 Ruimteman Vs Zombies Ruimteman Vs Zombies Het is tijd om wat zombies neer te schieten in deze puzzel physics schiet game. Wees slim en denk vooruit. Schiet ballonnen om objecten en mensen t... 5.1 Legendarische Dieven Legendarische Dieven De zijn de meeste beroemde dieven van de wereld. Wie kent ze niet? Robin Hood, Goemon Ishikawa, Zwartbaard en Jesse James. Speel ze allemaal in dez... 1

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Vuurwerk Freak

Vuurwerk Freak

4.3 3.004
Stemmen

Beschrijving

Zorg ervoor dat je alles zo veilig mogelijk met vuurwerk omgaat.

Besturing

Gebruik je muis om dit spel te spelen.

Best beoordeelde reacties

BoKuz +217 het scherm blijft rood druk op plusje als dat ook bij jou gebeurd
kadir66 +61 de scherm word rood als dat bij yauw gebeurt geef een plusje

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
eward0906 +1 leuk spel
cash_kraker +1 wrm leuk leuk leuk leuk leuk leuk dit spel een 7.9
lolt23 +2 bij mij ook geef een plusje
dylan383 +0 hoe krijg je de roode beeld weg
davever +0 wat een *** spel
giovanniva7 +0 kunker
giovanniva7 +0 *** rood scherm thanks mij tijd ****** tieves spel!
luukvst +0 wat een *** spel, nouja, dan ga ik maar met vuurwerk mensen bekogelen... dankzij de brandweer. want het scherm werd rood ;)
daan1234567895 +0 weet iemand waar je goedkope strijkers kan kopen?
casper0208 +0 *** man !
borrieb +0 Dat scherm wordt rood, wat een tyfus ****** spel man
rotteda +0 Ho Reae rapig
kaylenboy +0 wat een ******* spel
kaylenboy +0 wat een *** spel
kaylenboy +2 geef een plusje als het hele scherm rood wordt
robbyVDK +0 waarom dan niet bij ons zwempower1
yassineweetje +1 wat een boud spel het hele ******* scherm word rood
zwempower1 +0 bij mij werkt ie goed
yusuf112 +0 het spel werkt niet
nabil111 +0 ik ga hem nu spelen dit gaat kicken worden als dit wel leuk is ben je er mee eens klik op plusje anders niet :)