more

Houthakkers GekteHouthakkers GekteRij naar de bomen en hak ze om! Maar let op voor alle wilde dieren. Als je die namelijk aanrijdt kost dat je punten. Verdien genoeg geld om elk level ...Adventure CapitalistAdventure CapitalistIn dit kapitalisme spelletje begin je met een limonade kraampje. Werk aan een steeds diverser portfolio met het geld dat je verdient. Al snel begin je...8New York RexNew York RexStap in de schoenen van een echte Tyrannosaurus Rex en ontsnap uit de kooi waarin je zit opgesloten. Laat je wraak los over elk menselijk wezen op Aar...8Pyramid MazePyramid MazeDe avonturier en zijn dochter hebben een nieuwe tempel gevonden om te doorzoeken. Kun jij de weg door de levels vinden en alle edelstenen verzamelen? ...Train ManiaTrain ManiaIn Train Mania rij je in je eigen trein. Je moet allerlei spullen vervoeren zonder iets te laten vallen. Bestuur je trein met de pijltjestoetsen en st...Spring PandaSpring PandaSpring met de panda van het ene paaltje naar het andere. De panda heeft springveren onder zijn voeten dus hij kan erg ver springen. Zorg dat je panda ...DiggyDiggyDiggy gebruikt zijn graafmachine om tot het midden van de Aarde te komen. Upgrade je graafmachine, radar en energie zodat je dieper kunt graven. Er li...8Wonder RaketWonder RaketProbeer deze supersonische wonder raket zo hoog mogelijk de lucht in te schieten. En vergeet de upgrades niet....8TombolaTombolaSpeel een leuk potje Bingo in Tombola! Gebruik je speelpunten om de bingo kaarten te kopen. Staan de geluksgetallen van deze bingo trekking op jouw ka...Fruit Swipe 2Fruit Swipe 2Verzamel het fruit door combinaties van drie of meer te maken. Je hebt maar een aantal beurten per level. Kun jij de benodigde stukken fruit pakken vo...

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Beschrijving

Gebruik je plakkerige krachtige tong om de wereld te redden van de gemuteerde vliegen. In deze uitdagende game spring je rond als een kikker en vang je sappige vliegen. Maar kijk uit! Er loeit gevaar!

Besturing

Hou in dit online spel de linkermuisknop ingedrukt om je tong uit te steken. Met spatie kun je springen. R om het level te herstarten.

Best beoordeelde berichtjes

%name%
%name% %votes%%message%

Schrijf een leuk berichtje

😃😔😵😭😷😡😘👎😁😎😉😆👹😒😍👍😑🙋😇😕😠😛😴😜
140
%name%
%name% %votes%%message%