Tekenspelletjes

(19)

Tekenspelletjes

Tekenspelletjes speel je gratis online bij Spele!

Vind je het leuk om te tekenen? Probeer dan eens onze verzameling gratis tekenspelletjes. Je kan je eigen ontwerpen tekenen en inkleuren, of afbeeldingen natekenen of overtrekken. Teken lijntjes om een plaatje af te maken, of om de platforms te verbinden en de levels uit te spelen in onze grappige lijntjes trekken spelletjes. Speel een color-by-number spel met 3D pixels als bouwstenen, of schets om de beurt plaatjes en raad het woord in een rondje pictionary-achtige spelletjes. Vind je het leuker om plaatjes in te kleuren, dan kun je ook even kijken bij onze volledige verzameling kleurplaten spelletjes.

Tekenspelletjes, creatief bezig

In onze kladblok spelletjes kun je met de vrije hand allerlei krabbels tekenen. In de geavanceerdere spelletjes kun je je tekening ook over verschillende beeldlagen verdelen. Dat wil zeggen dat je de potloodschets, de uiteindelijke lijnen en de kleuren allemaal op een verschillende doorzichtige laag kunt tekenen. Zo kun je bijvoorbeeld de schets uitgummen en kleuren toevoegen zonder dat je de zwarte lijnen per ongeluk wist.

Andere tekenspelletjes

In onze multiplayer tekenspelletjes kun je om de beurt plaatjes schetsen en het verborgen woord raden aan de hand van de tekeningen van andere spelers. Wie kan de meeste punten binnenhalen door de plaatjes steeds als eerste te ontcijferen? In andere spelletjes kun je in allerlei verschillende tekenstijlen je eigen cartoon personage samenstellen door verschillende elementen toe te voegen of om te wisselen. Of teken tatoeages op je klanten door de juiste stencils netjes over te trekken. Ga zo netjes mogelijk over de lijntjes want ieder foutje is permanent, en daar houd je geen blije klanten op na!

Tekenspelletjes: lijntjes invullen

Je kunt je tekentalenten ook gebruiken om puzzeltjes op te lossen in onze lijntjes trekken spelletjes. Trek zo snel mogelijk strepen door het level om vallende voorwerpen de vangen en de juiste kant op te leiden. Of maak snel een straatje of achtbaan af. Verbind de platforms, of teken de juiste vormen om ervoor te zorgen dat de personages niet door vallende brokstukken geraakt worden. Zorg telkens wel dat de magische inkt in je toverstift niet opraakt voordat je tekening klaar is! Kun jij in elk level de juiste oplossing vinden? Als je meer van dit soort uitdagende spelletjes wilt spelen kun je ook op onze pagina met puzzelspelletjes terecht!

Aan de slag met tekenen!

Van schetsen tot inkleuren, je vind hier bij Spele genoeg tekenspelletjes om je uren mee te vermaken. Neem eens een kijkje door onze verzameling spelletjes of gebruik de zoekbalk bovenin en het menu links om leuke nieuwe games te ontdekken. Veel plezier met spelen!