Cool Math Spelletjes

(3)

Cool Math

Speel Cool Math spelletjes gratis online

Cool Math spelletjes bieden een combinatie van verslavende brain-training games en rekenpuzzels. Probeer de leuke spelletjes in dit overzicht, of neem eens een kijkje op onze Brain Training spelletjespagina en onze Rekenspelletjes pagina om ons volledige overzicht aan wiskunde spelletjes te spelen.

Wat zijn Cool Math spelletjes?

Cool Math is de naam van een spelletjesdistributeur die zich puur richt op leerzame rekenspelletjes. ‘Math’ betekent wiskunde in het Engels. Op school hebben veel mensen moeite met het vak wiskunde. Cool Math denkt dat dit voornamelijk komt omdat wiskunde gewoon niet zo leuk wordt gepresenteerd in de klas. Maar wiskunde hoeft helemaal niet saai, of moeilijk, of sloom te zijn. Je kan het ook op een leuke manier leren, in je eigen tempo. Daarom heeft het merk Cool Math allemaal wiskunde games gemaakt om je op een grappige manier goed en snel te leren rekenen. Zo wordt het oefenen van rekensommen veel leuker. Het merk bestaat al sinds 1997 en ze zijn nog altijd zeer populair. Een echte succesformule dus!

Ontspannen leren rekenen

Schiet jij wel eens in de stress bij een rekentoets? Op deze pagina hebben we de leukste spelletjes verzameld van Cool Math. Ontspan terwijl je op een leuke manier je rekenvaardigheden oppoetst. Met leuke spelletjes zoals Make Me Ten kun je na school relaxen en tegelijkertijd sommen oefenen. Schiet de bubbels in de cirkel en probeer de juiste combinaties te maken. Met deze spellen leer je optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen. Cool Math spelletjes maken hoofdrekenen een eitje. Veel plezier met spelen!