Poesje Heeft Baasje Nodig

9 570 Stemmen

Help in dit spelletje het lieve poesje aan een nieuw baasje. Ze verdient het!! Ze is helemaal alleen achtergelaten in het park en niemand kwam voor haar terug.. Het zielige beestje is nu helemaal vies geworden. Ga haar lekker wassen, drogen en knap haar helemaal op. Misschien nog wat leuke kleren? Kleed haar leuk aan en ze heeft zo weer een nieuw baasje gevonden! Of.. misschien ben jij dat wel? Als je het spelletje opnieuw blijft spelen krijg je meer geld voor upgrades!

Besturing
Speel dit spel met je muis

Dieren Opmaken

Reacties

ik heb een weddenschap met mijn broer als ik 20 plusjes heb krijg ik 10 euro pleas geef plusjes
150
poedel zoekt baasje is leuker
tja maar ja wij hebben er niets aan
leuk maar raar
raaar
ok
lllllllllllllluuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkk
l h
leuk
zo makkelijk
Die zwerver geeft me steeds geld LOVE HIM <3