Poesje Heeft Baasje Nodig

8.9 577 Stemmen

Poesje Heeft Baasje Nodig PEGI-7 PEGI 7, MeidenHelp in dit spelletje het lieve poesje aan een nieuw baasje. Ze verdient het!! Ze is helemaal alleen achtergelaten in het park en niemand kwam voor haar terug.. Het zielige beestje is nu helemaal vies geworden. Ga haar lekker wassen, drogen en knap haar helemaal op. Misschien nog wat leuke kleren? Kleed haar leuk aan en ze heeft zo weer een nieuw baasje gevonden! Of.. misschien ben jij dat wel? Als je het spelletje opnieuw blijft spelen krijg je meer geld voor upgrades!

Dieren Opmaken

Reacties

150

Best beoordeelde reacties

ik heb een weddenschap met mijn broer als ik 20 plusjes heb krijg ik 10 euro pleas geef plusjes

Overige reacties

ik laat mijn poesie de hele tijd vies en doe steeds kleding aan die in heb van poesie en ik spaar eerst geld tot 100 euro en dan ga ik dingen kopen :)
dat doe ik ook esmeetjuu
dat zal ik zijn sopie
supertof!! Vind je ook? geef dan duimpie omhoog ;)
zieligaard
heey ik hou zoooooo veel van deze spel
poedel zoekt baasje is leuker
tja maar ja wij hebben er niets aan
leuk maar raar
raaar
ok
lllllllllllllluuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkk