Barbie Spelletjes

(5)

Barbie Spelletjes

Speel de leukste Barbie spelletjes online

Op Spele hebben we een grote verzameling Barbie spelletjes die je gratis kunt spelen. We hebben allerlei verschillende games, van verkleedspelletjes waarin je met Barbie naar een festival gaat tot carrièrespellen waarin ze bijvoorbeeld een dierenarts is. Je kan haar een makeover geven, kleding voor haar ontwerpen, of word haar tandarts in spelletjes als Baby Barbie Braces Doctor. Als je op zoek bent naar meer leuke mode spellen, kun je ook even kijken bij onze makeover spelletjes en aankleden spelletjes.

Barbie, een korte geschiedenis

Barbie is een van de populairste modepoppen ter wereld, en werd in 1959 bedacht door Ruth Handler. Twee jaar later bedacht ze ook een vriend voor Barbie: Ken. Ruth vernoemde Barbie naar haar dochter Barbara, en Ken naar haar zoon Kenneth. Barbie is gemaakt als een modepop, zodat kinderen haar mooi konden aankleden en verhalen over haar leven konden bedenken. Vóór Barbie, waren de meeste kinderpoppen babypopjes. Handler bedacht dat kinderen het misschien ook heel leuk zouden vinden een pop te hebben die juist een modieus ouder meisje was, met prachtige accessoires, kleding, schoenen, en een echte grote-mensen-carrière.

Meer Barbie-personages

In de loop der jaren is de wereld van Barbie heel populair geworden, en zijn er veel nieuwe personages bij gekomen. Zo omvat de Barbie-wereld ook heel veel andere poppen die vrienden en familie van Barbie zijn. Ze heeft een aantal zussen, waaronder Skipper, Chelsea, en Stacie. Ze hebben lieve huisdieren zoals Taffy en Blissa, een prachtig droomhuis om in te wonen, en allerlei mooie accessoires. Barbie heeft heel veel goede vriendinnen en BFFs, zoals Nikki, Summer, Daisy, Teresa en Midge. Samen spelen ze mee in allerlei films, televisieseries, vlogs en spelletjes gebaseerd op het leven van Barbie.

Barbie games spelen

Neem een kijkje naar al onze Barbie spelletjes en kies de spellen die jou het leukst lijken. Barbie begon haar carrière als model, maar heeft sindsdien ook allerlei andere gave banen gehad, van kapper tot astronaut. Haar grote liefde voor mode is haar wel altijd bijgebleven: haar kledingkasten hangen vol beeldschone kleding en ze heeft voor elke gelegenheid wel een perfecte outfit. In deze games kun je kappertje spelen, puzzels oplossen, en geweldige makeovers klaarspelen. Veel plezier!