more
Hobo In De GevangenisHobo In De GevangenisHobo zit gevangen in de gevangenis. Nu moet jij hem redden. Vecht tegen beveiligers en andere wilde gevangenen. Hobo moet ontsnappen! Anders is er gee...8.7Hobo 7 HemelHobo 7 HemelHobo werd ineens wakker in de Hemel. Hij was in slaap gevallen.. hij wordt niet echt welkom ontvangen en wordt meteen in elkaar geslagen! Voor hem lij...8.4Dad n MeDad n MeLet op! Een behoorlijk grof spel, het is de bedoeling dat je alle cartoons die aan het spelen op grove wijze afmaakt. 8.1Zombie Fight ClubZombie Fight ClubAltijd al je eigen Zombie willen bouwen? Nu kan dat! In deze leuke Zombie Fight Club game kun je je eigen Zombie upgraden zodat hij sterker is dan de ...8.4Wanted HoboWanted HoboHobo is dol op avontuur. Hij is zojuist ontsnapt uit een zwaar bewaakte gevangenis en de overheid wil hem levend of dood terug hebben. In dit te gekke...8.9Hobo 6 HelHobo 6 HelSpelletje voor 13 jaar en ouder. Hobo is verbannen naar de Hel, zoals verwacht. Nu moet jij hem in deze game helpen vechten tegen hordes demonen en hu...8.3Dragon Ball Fierce Fighting 2.3Dragon Ball Fierce Fighting 2.3Help Goku in zijn gevecht voor de Dragon Balls. Help hem met veel tegenstanders verslaan. Gebruik je moves tegen Vegeta en Freeza. Het spel kan gespee...6.2Red BaronRed BaronDe duivelse Rode Baron is bezig aan een reeks monsters te doden! Deze keer kun je hem helpen om zoveel mogelijk beesten te verslaan in dit toffe vecht...8Alias 3Alias 3Probeer in dit vecht spelletje de baas te verslaan. 8Stickman PunchStickman PunchStickman Punch - Verdedig jezelf tegen een leger ninja stokfiguurtjes in dit gratis online vechtspelletje!6.7
8517
Stemmen

Beschrijving

Je gaat vechten op straat. Daarna ga je naar het park. Verdedig je goed maar deel ook harde klappen uit, lijkt op streetfighter!

Besturing
S,X is de beste combinatie, dat is vooruit en achteruit trappen.<br> Z is verdedigen. <br>Pijltjes toetsen om te bewegen.<br> CD is boksen.