Naruto spelletjes

(1)

Naruto

Speel Naruto spelletjes gratis online bij Spele

Op deze pagina vind je onze verzameling Naruto spelletjes met in de hoofrol de drukke en koppige held uit de gelijknamige manga- en animeserie, Naruto Uzumaki. Leer de geheimen van de ninja’s van Konoha en vecht samen met de helden van Team 7 tegen het kwaad. Spelletjes die op deze actieserie zijn gebaseerd zijn over het algemeen arcade-vechtspelletjes en RPG platformspellen. Speel de spellen op deze pagina, of kijk ook nog even rond bij onze verzamelpagina’s voor ninja spelletjes en anime spelletjes.

Naruto manga- en animeserie

De manga serie Naruto is getekend en geschreven door Masashi Kishimoto. De serie verscheen in Weekly Shonen Jump, het bekendste mangablad in Japan. Hier stond Naruto gedurende bijna zijn hele loop van 15 jaar in de Top 3 van de populairste strips. Het verhaal gaat over de jonge shinobi Naruto die zich op de ninja school probeert te onderscheiden en hard traint om de leider van zijn dorp te worden, oftewel Hokage. Toen hij werd geboren, heeft de vorige leider van het dorp een machtige demoon, de vos Nine-Tails, in de ziel van Naruto opgesloten. De demoon had het dorp enorme schade aangedaan, en daarom zijn de meeste dorpelingen bang van Naruto en mogen ze hem niet. Hij groeit dus op als een buitenbeentje en haalt voortdurend allerlei streken uit om aandacht te krijgen.

Beheers de Vosdemoon Nine-Tails

Naruto wordt op zijn avonturen voortgedreven door een groot verlangen naar erkenning. Wanneer een aantal vijanden en verbannen criminelen – waaronder de slang-achtige Orochimaru, de criminele oragnisatie Akatsuki, Obito ‘Tobi’ Uchiha en Madara Uchiha –
moet Naruto de kracht van Nine-Tails leren beheersen om zijn vrienden en dorpsgenoten te beschermen. Nadat de serie in 2014 afliep, kwam er al snel een vervolg: een kort verhaal over Sarada, de dochter van Naruto’s rivaal Sasuke, en “Boruto: Naruto Next Generations”. Deze stripserie gaat over de zoon van Naruto, Boruto of Bolt, en de andere kinderen van verschillende personages uit de oorspronkelijke stripserie

Naruto spelletjes verzameling

Kies je favoriete personages en doe de karakteristieke “Naruto-run” op weg naar de overwinning. Speel met personages zoals Kakashi, Sakura, Rock Lee, Gaara en nog vele anderen in een serie spannende ninja-avonturen! Veel plezier met spelen!