more
Penalty ShooterPenalty ShooterIn dit penalty spelletje moet je de beslissende goals scoren. Help je keeper de penalties van de tegenstander tegen te houden en probeer om de beurt d...8.1Euro Penalty 2016Euro Penalty 2016Schiet om de beurt op het doel en verdedig je doel tegen de penalty shots van je tegenstander. Kies het nationale team waarmee je wilt spelen. Schiet ...6Foot Chinko: Euro 2016Foot Chinko: Euro 2016Dit leuke voetbal spelletje is een combinatie van voetbal en pachinko! Kun jij de ball naar je eigen spelers schoppen en doelpunten scoren? Je kunt de...7.2Football Penalty GoFootball Penalty GoSpeel het voetbal spelletje Football Penalty Go gratis online!7.8Drop Kick World Cup 2018Drop Kick World Cup 2018Doe mee aan het WK van 2018 in het gratis online WK spelletje Drop Kick World Cup 2018!7.2Euro Football Kick 2016Euro Football Kick 2016Speel mee in de voetbal kampioenschappen van 2016 die in Frankrijk plaatsvinden! Kun jij meer punten scoren dan je tegenstanders? Probeer de bal voorb...6.5Football Legends: Head SoccerFootball Legends: Head SoccerFootball Legends: Head Soccer - Kop de bal over het net en laat 'm niet op de grond vallen in dit gratis sportspelletje!6.3Crazy FreekickCrazy FreekickVoor voetbal heb je snelle voeten nodig en voor dit spel heb je snelle vingers nodig. Klik op precies het juiste moment voor die perfecte vrije trap. ...6Euro Soccer SprintEuro Soccer SprintRen over het veld met je voetballer. Kun jij de gouden munten pakken? Reageer snel en ren naar links en naar rechts om je tegenstanders te ontwijken. ...6Instant Soccer OnlineInstant Soccer OnlineInstant Soccer Online - Steel de bal voor de voeten van je tegenstander weg in dit gratis multiplayer voetbalspelletje!6.8
flash iconAdobe Flash Player wordt niet meer ondersteund op het internet

Dit spel is niet meer beschikbaar

Probeer dit spel eens uit

speel nu
00
Stemmen
screenshot walkthroughEuro Cup Kicks Walkthrough

Beschrijving

Kies je favoriete sportclub en score zoveel mogelijk doelpunten om de Euro Cup te winnen! Schiet in deze voetbal game je tegenstander naar huis en wordt de kampioen!

Besturing
Klik om de hoogte van je schop te bepalen, nogmaals voor de richting en een laatste keer klikken om je boog te bepalen. Let goed op de gele pijl, die geeft de wind aan.