Race (717)

Populair Score Nieuwste

Race

In deze categorie zit je goed als je gek bent op snelle auto’s, motoren, vrachtwagens of beter gezegd als je gek bent op snelheid! Trap het gaspedaal diep in op Spele.nl in een van de vele online race spelletjes. In de gratis race spelletjes vind je tegenstanders die net als jij de beste willen zijn. Zorg ervoor dat jij als eerste over de finish komt in de online race! Vaak is er onderweg nog iets te verdienen, zoals muntstukken, waarmee je je vervoersmiddel kan upgraden. Zorg dan ook dat je goed oplet tijdens de race game.

Op Spele.nl vind je makkelijke en moeilijkere race spelletjes gratis online. Racen kan je met verschillende vervoersmiddelen. Zo is er een auto race, motor race, maar wat dacht je van een fiets race! Ook dit race spelletje speel je online op Spele.nl. Race spelletjes waarbij je je score steeds kan verbeteren zijn er ook te vinden. Klim in je auto of stap op je motor en scheur achter boeven en spionnen aan. Probeer anders eens zelf een race auto te bouwen.

In het online spelletje Droom Wagen kan je je eigen wagen ontwerpen door allerlei onderdelen te knippen en te plakken. Op Spele.nl vind je naast 2D ook 3D race spelletjes! Probeer het 3D race spel Super Drift 3D maar eens. Word de chauffeur, druk het gaspedaal in, ontwijk het verkeer en bereik de finish. Maar pas op dat je niet uit de bocht vliegt of je auto tegen een berm of andere racer crasht! Is het een lang gekoesterde droom om als coureur aan de slag te gaan? Dan biedt Spele.nl jou deze kans geheel gratis aan! Zonder enige rijervaring stap jij de meest stoere racewagens in. Klaar voor de start? 3…..2…..1…..GO!