more

2D World 2 2D World 2 Probeer de blokken op te blazen door ze de juiste kant op te duwen en tegen de groene panel op te laten botsen. Zorg dat je ze niet van het scherm ... 4.3 Marble Smash Marble Smash Verwijder alle knikkers in dit puzzelspelletje. Klik ze weg uit het grid in combinaties van drie of meer en zorg dat er aan het einde van het level... 4 Stone of Pharaon Stone of Pharaon Kun jij alle blokken breken in combinaties van 2 of meer? Zorg dat je op het eind van het level geen blokken meer over hebt of je raakt een leven k... 4.1 Kaas Muis Kaas Muis In dit spelletje moet je de schattige muis helpen om al het kaas op te eten. Dat gaat je vast wel lukken! Verwijder de blokjes of verschuif ze om e... 4 Minecraft Clone Minecraft Clone Speel nu deze leuke Minecraft Clone en ontdek de fantastische open wereld van Minecraft. Mine Clone heeft een groot landschap met veel mysterie. Mi... 3.9 Collapse Collapse Beleef urenlang speelplezier met het sensationele en kleurrijke blokkenspel Collapse! Ga met je personage een heldhaftige uitdaging aan tegen fanta... 4.1 Lente Knikkers Lente Knikkers Wees slim en zorg dat elke knikker in elk level verdwijnt. Je moet goed opletten op het rechter gedeelte van het spelletje, hier kun je namelijk zi... 4 Crash Boom Bang Crash Boom Bang Gebruik de speciale krachten van de superhelden Crash, Boom en Bang. Verwijder alle andere blokken van hun wereld. Crash kan blokken omstoten. Boom... 4.2 Pantheon Pantheon Vind minimaal 2 dezelfde kleuren steen bijelkaar en zorg dat alle gele tegels grijs worden om mooie schatten te verzamelen! 4.2 Super Collapse 3 Super Collapse 3 Klik op groepen van drie of meer identieke blokken om ze van het veld te verwijderen. Als de blokkenmuur de bovenkant bereikt, is het spel afgelopen. 4.2 Candy Candy Candy Candy Probeer om 3 of meer dezelfde kleuren op een rij te brengen. 4.1 Xango Tango Xango Tango Gooi kisten en maak combinaties van drie of meer in Xango Tango! Speel urenlang in het speltype Klassiek of train je hersens in het speltype Puzzel. 1 Majinca Majinca Deze schijf bevat 4 rijen waar knikkers in geplaatst kunnen worden. Probeer om deze rijen zo lang mogelijk te vullen, zonder dat de rijen vol zitte... 1 Fruit Game Fruit Game Probeer om het hele speelveld leeg te spelen door 2 aanelkaar gesloten fruitsoorten te klikken. 4.2 Cubedelic Cubedelic Probeer om alle blokjes weg te spelen! 1
Gold Strike

Gold Strike

4.1 11.628
Stemmen

Beschrijving

Gooi met je bijl de bijpassende gekleurde stenen weg! Gold Strike is een leuk, uitdagend en zeer populair spel. Probeer een zo hoog mogelijke score te halen. De goude blokken zijn de meeste punten waard. Sla je slag in Gold Strike.

Besturing

Speel dit spel met je muis

Best beoordeelde reacties

Bex21 +111 Dit is echt een leuk spel!
jojojoghurt +48 geniaal

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
Remyvunz +0 haal ik 296.647 en dan kan ik mijn score niet toevoegen(devil), wel een leuk spel!
emreee2003 +0 als dıt een super leuk game ıs dan zıjn alle andere games s;Puper fantastısch
DamianTjee +0 Echt een top spel!(+)
carolinec +0 tof spelletje tegen de verveling:)
jopie12 +0 echt top spel;P
redhair +0 hey bex21 is dit spel echt zo leuk hoe je het zegt(wasntme)
tiboke444 +0 geniaal
Theos +0 Waarom is de score niet meer van toepassing. leuk leuk leuk leuk het zo'n moeite?
sannehuzen942 +0 als er een top is moet deze er wel bijkomen he vinde jullie niet
starrider +2 Lay-out is wel veranderd maar nog altijd geen highscores, |-(
Theos +3 Waarom wordt de score niet meer bijgewerkt?
Theos +2 Waarom wordt se score niet meer bijgewerkt?
tre55 +2 De beheerder van deze site moet zich maar eens melden Het is niet leuk dat men zich niet meer met elkaar meten kan.
starrider +1 Inderdaad tre55, na 2 weken nog altijd niets, zo is er niet veel aan.
tre55 +1 Ik moet starrider gelijk geven nog steeds geen highscores te zien
starrider +1 Geen highscores ?????
jo14082002 +1 zo leuk dat het verslavend is!!!!
keona +0 saai
Annatje93 +0 hey, ik heb net zelf een nieuwe game gemaakt. Hopenlijk kom je eens kijken! Dit is de link: wedemboyzz . cf (verwijder spaties) groetjes, Anna :)
Wim Kusters +0 Leuk spel