more

10x10 Plus 10x10 Plus Speel een leuk 2020 spelletje in dit leuke blokken spel. Je kunt het spel met het klassieke grid van 10x10 vakjes spelen, maar aan het begin van ie... 4 Marble Smash Marble Smash Verwijder alle knikkers in dit puzzelspelletje. Klik ze weg uit het grid in combinaties van drie of meer en zorg dat er aan het einde van het level... 4.1 Blue Box Blue Box Kun jij alle blauwe blokken in elk level wegspelen? Stuiter op de blauwe blokken om ze te laten krimpen en verdwijnen. Je begint op de groene blokk... 4.2 Fancy Diver 3 Fancy Diver 3 Kun jij de duikers helpen weer boven water te komen? Verwijder alle blokken die in de weg liggen. Je kunt de blokken alleen in groepen van drie of ... 3.9 Blockoomz 2015 Blockoomz 2015 Blockoomz is terug! Wederom is je doel blokken van het scherm te spelen. Behalve de gele, deze moeten in het spel blijven. Sommige blokken kan je l... 4.3 Kaas Muis Kaas Muis In dit spelletje moet je de schattige muis helpen om al het kaas op te eten. Dat gaat je vast wel lukken! Verwijder de blokjes of verschuif ze om e... 3.9 Minecraft Clone Minecraft Clone Speel nu deze leuke Minecraft Clone en ontdek de fantastische open wereld van Minecraft. Mine Clone heeft een groot landschap met veel mysterie. Mi... 4 Parels Breken Parels Breken Vernietig groepen van parels om punten te halen. Vernietig een losse parel door de magische stok te gebruiken. Probeer zoveel mogelijk parels weg t... 4.2 Tempel Smash Tempel Smash In tempel smash moet je zoveel mogelijk blokken bij elkaar weg zien te krijgen. Sommige objecten helpen je om een rits aan blokken in een keer weg ... 1 Kubes Kubes Klik op dezelfde kleuren Kubes van drie of meer om deze blokken weg te spelen. Dit is een uitdagend blokken wegspelen spel dat leuk is om te spelen... 4.1 Festive Fallout Festive Fallout Klik zo veel mogelijk blokken weg voordat de tijd verstrijkt! 4.2 Acid Trip Redux Acid Trip Redux Klik op blokjes met dezelfde kleur om ze te doen verdwijnen. 1 Treasure Hunt Treasure Hunt Graaf diep in de mijnen op zoek naar goudklompen en andere schatten ! 4.2 Puzzle Gallery Puzzle Gallery Verwijder alle blokjes van het scherm om een puzzel op te lossen. Klik op groepen van 3 of meer blokjes met dezelfde kleur om ze van het scherm te ... 4.2 Pearl Mania Pearl Mania Probeer om alle blokken weg te spelen. 1
Gold Strike

Gold Strike

4.2 11.576
Stemmen

Beschrijving

Gooi met je bijl de bijpassende gekleurde stenen weg! Gold Strike is een leuk, uitdagend en zeer populair spel. Probeer een zo hoog mogelijke score te halen. De goude blokken zijn de meeste punten waard. Sla je slag in Gold Strike.

Besturing

Speel dit spel met je muis

Best beoordeelde reacties

Bex21 +111 Dit is echt een leuk spel!
jojojoghurt +48 geniaal

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
carolinec +0 tof spelletje tegen de verveling:)
jopie12 +0 echt top spel;P
redhair +0 hey bex21 is dit spel echt zo leuk hoe je het zegt(wasntme)
tiboke444 +0 geniaal
Theos +0 Waarom is de score niet meer van toepassing. leuk leuk leuk leuk het zo'n moeite?
sannehuzen942 +1 als er een top is moet deze er wel bijkomen he vinde jullie niet
starrider +2 Lay-out is wel veranderd maar nog altijd geen highscores, |-(
Theos +3 Waarom wordt de score niet meer bijgewerkt?
Theos +2 Waarom wordt se score niet meer bijgewerkt?
tre55 +2 De beheerder van deze site moet zich maar eens melden Het is niet leuk dat men zich niet meer met elkaar meten kan.
starrider +1 Inderdaad tre55, na 2 weken nog altijd niets, zo is er niet veel aan.
tre55 +1 Ik moet starrider gelijk geven nog steeds geen highscores te zien
starrider +1 Geen highscores ?????
jo14082002 +1 zo leuk dat het verslavend is!!!!
keona +0 saai
Annatje93 +0 hey, ik heb net zelf een nieuwe game gemaakt. Hopenlijk kom je eens kijken! Dit is de link: wedemboyzz . cf (verwijder spaties) groetjes, Anna :)
Wim Kusters +0 Leuk spel
dihan1234 +1 loopt
dihan1234 +0 soms
dihan1234 +0 en stoer