more

Playfull Kitty Playfull Kitty Deze lieve kat wil graag weer samen zijn met zijn bolletje wol en daar kan jij voor zorgen. De bal zit ergens in het level vast en door een paar st... 4 Pet Crush Saga Pet Crush Saga In Pet Crush Saga moet je de beestjes redden door zo snel mogelijk alle blokjes weg te spelen. De beestjes moeten de bodem raken. Denk goed na over... 4.9 Kaas Muis Level Pack Kaas Muis Level Pack Probeer in dit spel de hongerige muis naar zijn lekkere stukje kaas te krijgen. Het stukje kaas ligt alleen wel op een lastig te bereiken plek.. Sc... 4.6 Kaas Muis Kaas Muis In dit spelletje moet je de schattige muis helpen om al het kaas op te eten. Dat gaat je vast wel lukken! Verwijder de blokjes of verschuif ze om e... 4.7 Dief Blokken Verwijderen Dief Blokken Verwijderen Help deze dwaze dief de code van de bankkluis vinden. Let op want als het niet lukt beland je in de bak! Het doel van dit spel is om drie of meer o... 4.6 Lente Knikkers Lente Knikkers Wees slim en zorg dat elke knikker in elk level verdwijnt. Je moet goed opletten op het rechter gedeelte van het spelletje, hier kun je namelijk zi... 4.4 Ijsblokjes wegspelen Ijsblokjes wegspelen Klik op dezelfde gekleurde ijsblokjes om te van het veld te elimineren. Schud met de shake knop om de blokjes van positie te veranderen. Uiteraar... 1 Slapende Bacillen Slapende Bacillen Klik de bacillen weg volgens de kleur die het tabletje aangeeft, maar als ze wakker worden krijg je ze niet meer weg, een voorzichtige aanpak is du... 1 Red Menace Red Menace Manipuleer de gravity in dit leuke spel en zorg ervoor dat alle rode vormen op de juiste platformen landen! Je kunt in totaal 40 levels uitspelen. ... 1 Blokken Gevecht Blokken Gevecht Schiet de blauwe blokken weg zonder de groene blokken te raken. Wees er zeker van dat je de juiste bal afschiet, elke kost namelijk een punt.Je h... 4.6 Block Distraction Block Distraction Maak de blokjes kapot en verzamel zoveel mogelijk punten. Drie of meer verbonden blokjes kunnen kapot gemaakt worden. 4.6 Super Collapse 3 Super Collapse 3 Klik op groepen van drie of meer identieke blokken om ze van het veld te verwijderen. Als de blokkenmuur de bovenkant bereikt, is het spel afgelopen. 1 Boemerang Gooien Boemerang Gooien Gooi met je boemerang tegen de blokjes aan waar 2 of meer van de zelfde blokken aan elkaar sluiten. 1 Majinca Majinca Deze schijf bevat 4 rijen waar knikkers in geplaatst kunnen worden. Probeer om deze rijen zo lang mogelijk te vullen, zonder dat de rijen vol zitte... 1 Boom Box 2 Boom Box 2 Dit is een nieuwe blokken variant. Probeer om steeds 2 of meer aan elkaar liggende kleuren blokken neer te schieten. 1
Gold Strike

Gold Strike

5.4 11.459
Stemmen

Beschrijving

Gooi met je bijl de bijpassende gekleurde stenen weg! Gold Strike is een leuk, uitdagend en zeer populair spel. Probeer een zo hoog mogelijke score te halen. De goude blokken zijn de meeste punten waard. Sla je slag in Gold Strike.

Besturing

Speel dit spel met je muis

Best beoordeelde reacties

Bex21 +111 Dit is echt een leuk spel!
jojojoghurt +49 geniaal

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
Theos +0 Waarom is de score niet meer van toepassing. leuk leuk leuk leuk het zo'n moeite?
sannehuzen942 +0 als er een top is moet deze er wel bijkomen he vinde jullie niet
starrider +1 Lay-out is wel veranderd maar nog altijd geen highscores, |-(
Theos +2 Waarom wordt de score niet meer bijgewerkt?
Theos +1 Waarom wordt se score niet meer bijgewerkt?
tre55 +3 De beheerder van deze site moet zich maar eens melden Het is niet leuk dat men zich niet meer met elkaar meten kan.
starrider +1 Inderdaad tre55, na 2 weken nog altijd niets, zo is er niet veel aan.
tre55 +1 Ik moet starrider gelijk geven nog steeds geen highscores te zien
starrider +1 Geen highscores ?????
jo14082002 +1 zo leuk dat het verslavend is!!!!
keona +0 saai
Annatje93 +0 hey, ik heb net zelf een nieuwe game gemaakt. Hopenlijk kom je eens kijken! Dit is de link: wedemboyzz . cf (verwijder spaties) groetjes, Anna :)
Wim Kusters +0 Leuk spel
dihan1234 +1 loopt
dihan1234 +0 soms
dihan1234 +0 en stoer
dihan1234 +0 en fet
dihan1234 +0 dit spel is leuk
mantje53 +0 hmmmm leuk spel toch
ceez +0 Een heel leuk spel!