more

Wake the Santa Wake the Santa Verwijder alle blokken van sneeuw en kerstversieringen om het sneeuwvlokje te laten vallen. Zorg dat de sneeuwvlok op de slapende Kerstman valt zod... Mixed World Mixed World Gebruik het blauwe blokje om de rode ballen van elk platform te duwen zodat ze uit het level vallen. De andere blokjes kunnen het blauwe blokje daa... 5.3 Minecraft Clone Minecraft Clone Speel nu deze leuke Minecraft Clone en ontdek de fantastische open wereld van Minecraft. Mine Clone heeft een groot landschap met veel mysterie. Mi... 6.7 Doos Wegschieten 2 Doos Wegschieten 2 Schiet alle dozen van het scherm. Gebruik de muis om een pijl te trekken voor een richting. Kun jij alle dozen wegspelen? 1 Collapse Collapse Beleef urenlang speelplezier met het sensationele en kleurrijke blokkenspel Collapse! Ga met je personage een heldhaftige uitdaging aan tegen fanta... 5.6 Vierkant Universum Vierkant Universum Graaf je weg door de blokken van dit puzzel spel Vierkant Universum! Gebruik de pijltjestoets naar beneden om van kleur te wisselen en spatie om bl... 1 Lente Knikkers Lente Knikkers Wees slim en zorg dat elke knikker in elk level verdwijnt. Je moet goed opletten op het rechter gedeelte van het spelletje, hier kun je namelijk zi... 5.3 Vreemde indringers Vreemde indringers Hou de buitenaardse invasie tegen! Klik op een alien en vernietig de groep die binnen bereik is. Probeer verschillende krachten te verzamelen om sp... 1 Zombies jongeh Zombies jongeh En die horen onder de grond, klik de juiste blokjes weg om de zappige zombies terug te laten keren waar ze horen. 1 Tempel Smash Tempel Smash In tempel smash moet je zoveel mogelijk blokken bij elkaar weg zien te krijgen. Sommige objecten helpen je om een rits aan blokken in een keer weg ... 1 Tiles of the Unexpexted Tiles of the Unexpexted Speel alle duistere blokken weg uit deze foto en knal jezelf naar het einde van dit level. Tiles of the unexpected is een zeer populair blokken spel. 8.2 Buboomy Buboomy Speel de balletjes weg en speel de levels uit. 1 Kollaps Kollaps Klik op de groepen om ze te verwijderen. Je doel is om zo min mogelijk balletjes over te hebben. 1 Blokken Fishy Blokken Fishy Schiet alle bubbels weg en red de vissen voordat het hele veld vol is ! 4.5 Festive Fallout Festive Fallout Klik zo veel mogelijk blokken weg voordat de tijd verstrijkt! 5.8
Gold Strike

Gold Strike

7 11.427
Stemmen

Beschrijving

Gooi met je bijl de bijpassende gekleurde stenen weg! Gold Strike is een leuk, uitdagend en zeer populair spel. Probeer een zo hoog mogelijke score te halen. De goude blokken zijn de meeste punten waard. Sla je slag in Gold Strike.

Besturing

Speel dit spel met je muis

Best beoordeelde reacties

Bex21 +111 Dit is echt een leuk spel!
jojojoghurt +49 geniaal

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
sannehuzen942 +0 als er een top is moet deze er wel bijkomen he vinde jullie niet
starrider +1 Lay-out is wel veranderd maar nog altijd geen highscores, |-(
Theos +2 Waarom wordt de score niet meer bijgewerkt?
Theos +1 Waarom wordt se score niet meer bijgewerkt?
tre55 +3 De beheerder van deze site moet zich maar eens melden Het is niet leuk dat men zich niet meer met elkaar meten kan.
starrider +1 Inderdaad tre55, na 2 weken nog altijd niets, zo is er niet veel aan.
tre55 +1 Ik moet starrider gelijk geven nog steeds geen highscores te zien
starrider +1 Geen highscores ?????
jo14082002 +1 zo leuk dat het verslavend is!!!!
keona +0 saai
Annatje93 +0 hey, ik heb net zelf een nieuwe game gemaakt. Hopenlijk kom je eens kijken! Dit is de link: wedemboyzz . cf (verwijder spaties) groetjes, Anna :)
Wim Kusters +0 Leuk spel
dihan1234 +1 loopt
dihan1234 +0 soms
dihan1234 +0 en stoer
dihan1234 +0 en fet
dihan1234 +0 dit spel is leuk
mantje53 +0 hmmmm leuk spel toch
ceez +0 Een heel leuk spel!
dierenlievde +0 dit spel is super leuk