Candy Crush

8.3 8440 Stemmen

Candy Crush PuzzelCandy Crush speel je nu op Spele. Deze leuke bejweled game zit vol met zoete snoepjes! Een heerlijk spel dus! Beweeg de verschillende snoepjes om combinaties van 3 of meer te maken. In deze bejeweld game moet je de zuurstok, links op beeld, helemaal vol krijgen. Dus begin maar vast met snoepen, want de klok tikt in dit Candy Crush Saga spel!

Bejeweld, Bejeweled

Reacties

150

Overige reacties

hoi ik wil met je spelen
ik vindt candy soda crush om te spelen
ik vindt Candy crush zo leuk om te spelen
ik zeg eerlijk STOMSTE spel ever MIJN mening dus mischien vinden jullie het leuk maar ik nii!!!
echt,zo tof spel
zou ook leuk zijn zoals op telefoon te spelen zonder tijd evt
er is al een app van
ik vind het best leuk
ik heb dit op mijn telefoon wie dit leuk vindt + als je niet leik vindt -
sjwn sjwn
-1 / 5
gaat wel als je het met me eens bent doe dan like
sjwn sjwn
-4 / 4
ja ik doe dat ook
lekker spel ;)