Candy Crush

8.8 8318 Stemmen

Candy Crush speel je nu op Spele. Deze leuke bejweled game zit vol met zoete snoepjes! Een heerlijk spel dus! Beweeg de verschillende snoepjes om combinaties van 3 of meer te maken. In deze bejeweld game moet je de zuurstok, links op beeld, helemaal vol krijgen. Dus begin maar vast met snoepen, want de klok tikt in dit Candy Crush Saga spel!

Besturing
Speel dit spel met je muis

Bejeweld, Bejeweled

Reacties

150
echt,zo tof spel
zou ook leuk zijn zoals op telefoon te spelen zonder tijd evt
ik vind het best leuk
ik heb dit op mijn telefoon wie dit leuk vindt + als je niet leik vindt -
sjwn sjwn
0 / 4
gaat wel als je het met me eens bent doe dan like
sjwn sjwn
-3 / 3
ja ik doe dat ook
lekker spel ;)
leuk spel hoor
mee eens!
almalo almalo
-1 / 3
dasfasdf is raar
L.O.L 8 KLEURENBOMMEN!!!
{DELETED}
almalo almalo
-1 / 1
dit is echt saaaaaaaaaaaaiiiiiiiiii!!!!!!!!!