Candy Crush

8.1 8505 Stemmen

Candy Crush PuzzelCandy Crush speel je nu op Spele. Deze leuke bejweled game zit vol met zoete snoepjes! Een heerlijk spel dus! Beweeg de verschillende snoepjes om combinaties van 3 of meer te maken. In deze bejeweld game moet je de zuurstok, links op beeld, helemaal vol krijgen. Dus begin maar vast met snoepen, want de klok tikt in dit Candy Crush Saga spel!

Bejeweld, Bejeweled

Reacties

150

Overige reacties

in mijn met Candy Crush Saga op level 130 beland. Moet daar 20.000 punten voor halen, heb er soms wel 150.000, kom niet verder! Wat doe ik fout?
hey, ik heb net zelf een nieuwe game gemaakt. Hopenlijk kom je eens kijken! Dit is de link: wedemboyzz . cf (verwijder spaties) groetjes, Anna :)
ik heb hem gezocht en ik heb niks genvonden
mijn broer haat deese came
dit is zo en leuke spel zeg als ik gelijk heb klik dan op de plusje als ik niet gelijk heb klik dan op de minnetje
ECHT LEUK/
hoi ik wil met je spelen
ik vindt candy soda crush om te spelen
ik vindt Candy crush zo leuk om te spelen
ik zeg eerlijk STOMSTE spel ever MIJN mening dus mischien vinden jullie het leuk maar ik nii!!!
echt,zo tof spel