Download Spelletjes

(9)

Download Spelletjes

Download spelletjes gratis bij Spele

Op deze pagina vind je een aanbod gratis spelletjes om veilig te downloaden en thuis op je laptop of desktop computer te spelen. Tegenwoordig hoef je het huis niet meer uit om nieuwe spellen te kopen, want je kunt vrijwel alles online vinden. Natuurlijk staat Spele vooral bekend om ons grote aanbod gratis browserspelletjes, maar op deze pagina bieden we ook een aantal kosteloze downloadspellen aan. Geen proefversies of demo’s, geen reclame tijdens het spelen, alleen vlotte downloads waar je niets voor hoeft te betalen. Bekijk de spellen hierboven, of lees verder om meer te weten te komen.

Games downloaden en offline spelen

Een aantal van de downloadspellen die je hier ziet zijn multiplayer games met grote werelden, prachtige graphics, en veel gave team missies en in-game evenementen. Je kan online samen met andere spelers een team vormen, of neem het offline op tegen verschillende NPC-personages. Je kunt opslaan waar je bent gebleven zodat je de volgende keer direct weer vanaf dat punt verder kunt spelen. Als je dit soort spellen het interessantst vindt, neem dan ook even een kijkje op onze multiplayer spelletjes en MMO spelletjes pagina’s voor meer.

Spellen downloaden: check de systeemeisen

Voordat je begint met het downloaden van een spel is het een goed idee om eerst even te controleren dat de specificaties van de game overeenkomen met het apparaat waarop je het spel wilt installeren. Vaak hebben spellen bijvoorbeeld aparte edities voor Mac en Windows, en staat er ook uitleg bij over de minimale systeemeisen die nodig zijn om het spel te ondersteunen. De spellen die je via deze pagina kunt downloaden zijn gratis, maar niet alle spellen die je online kunt vinden zijn kosteloos beschikbaar. Het zou namelijk zonde zijn om een spelversie te kopen die je vervolgens niet op jouw systeem of apparaat kunt spelen.

Veilig downloaden

Als je online spelletjes wilt downloaden, dan kun je dat het beste via een betrouwbare bron doen. Zo is het veiliger om bijvoorbeeld een vertrouwd en bevoegd platform te gebruiken, of om het spel direct via de website van de uitgever te downloaden indien dat mogelijk is. Des te dieper je op het internet moet graven om een gratis versie te vinden van een spel – vooral als je het elders te koop ziet – des te groter de kans dat je met illegale en mogelijk corrupte bestanden te maken krijgt. Neem geen onnodige risico’s: download veilig en gebruik alleen betrouwbare sites!