Goodgame Empire

9.9 10355 Stemmen

Goodgame Empire PEGI-3 PEGI 3, MultiplayerMaak jezelf klaar om de grootste ridder van het rijk te worden in Goodgame Empire! De wereld van deze social game ligt aan je voeten! Bepaal je strategie om je rijk uit breiden, maak bondgenootschappen met vriend en vijand en bereik de grootste doelen in Goodgame Empire!

Mmo games, Social Games, Goodgame spelletjes, Strategie MMO

Reacties

150

Best beoordeelde reacties

leor leor
378 / 720
leuk spel
xcocacola xcocacola
378 / 684
leukk spel :),,,,,,,als je dit spel ook HEEL leuk vind klik dan op + als je het niet vind klik dan - hihi
aliirak10 aliirak10
272 / 626
coole spel, Ik ben pas begonnen maar ik vind het nu al een topper

Overige reacties

ik hou van dit spel
super leuk spel
is er iemand
iedereen is er
hoi jaja ik ben heel goed i spelletjes maar ook niet de beste
ja dat zeg ik lol
ja leuk
hij laad bij mij niet meer weet iemand hoe dat kan?
gein spel
leuk spel
hi :)