Zombie Beuk Race 2

9.2 5652 Stemmen

Zombie Beuk Race 2 PEGI-3 PEGI 3, RaceSpeel het vervolg op Zombie Beuk race in deze online game! Het is 2012 en een epidemie van zombies is uitgebroken! Koop snel upgrades voor je brakke bak en schiet en rij de zombies overhoop! Hoe meer zombies je omver beukt hoe meer punten je zal verdienen! Hoe meer geld, hoe mooier je wagens. Zo kun je zelfs een amerikaanse schoolbus kopen, en daar kun je heel wat zombies mee beuken.

Racing Games, Zombie Games, Halloween

Reacties

150

Overige reacties

ik ben sem_enter ik heet sem maar an karnefal ben ik samenter dus een mijt ent vrienden van mij hebben dat leuk leuk leuk leuk leuk leuk leuk leuk leuk leuk dus: sem_enter
rozh rozh
0 / 2
niet voor jou want ik ben cool
het is een leuk spel en heb het 6 keer uitgespeelt geef plusje als je cool bent
ik had het 2jaar geleden gespeeld en had het uitgespeeld maar ik krijg er niet genoeg van
dit is een tegek spel
je hebt gelijk
leuk en makkelijk
leuk als je graag zombies vrmoord
het is een ssssssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr spel
wat een *** spel
zombie beuk race 1 2 en 2 deel 2 gehaald