Wiel Van Textiel

8.8 1646 Stemmen

Wiel Van Textiel PEGI-7 PEGI 7, MeidenIn dit grappige dating spel moet je aan het wiel van textiel draaien om door je outfit te snuffelen, eh shuffelen! Je date wordt pas later bepaald aan het eind van het spel. Wie zal het zijn?! Elke keer is je outfit anders, dus blijf dit spel proberen tot je de leukste date gevonden heb!

Aankleden

Reacties

150

Overige reacties

+als je dit ook vindt
wa voor een spel is dit ge zijt supermooi en dan hebt ge lelijke schoenen en dan leuk leuk leuk leuk leuk leuk ge de nerd alleen maar voor die domme schoenen
FCBB FCBB
0 / 0
ik heb 0 keer de nerd gehad 4 keer de knappe 6 keer de ene
ik heb nog maar 3 keer die knappe gehad
ik heb alleen die lelijke en die normale!
ik heb altijt die knappe jongen of normaal
Ik juist niet!
leuk spel
ey ey ey zie je niet dat pandabeertjelove is aan het huilen
*-}-
Verslavend spelletje ;) :)
Bij mij staat dat meisje bijna altijd ***** >:/