more

Cosmic League Cosmic League De vindingrijke en technologisch vooruitstrevende Humes en de duurzame en machtige Robots zijn de twee beschavingen die samen de Cosmic League hebb... Blackbeard Island Blackbeard Island Kapitein Blackbeard heeft een enorme schat gevonden! Maar ojee, er zit een gat in de zak en nou liggen alle gouden munten verspreid over het hele e... 4.2 1+2=3 1+2=3 In dit rekenspelletje moet je proberen alle sommetjes op te lossen voordat de tijd om is. Het begint makkelijk, maar al snel worden de sommetjes mo... 5.1 Shakes and Fidget Shakes and Fidget Creëer je eigen helden en verken een spannende wereldkaart met je vrienden en miljoenen andere spelers. Ga op missies en epische queesten om schatt... 5 Epic Fruits Epic Fruits Shoot all the fruitmonsters before they can get to your castle and wreck it. try to hit them all with your own fruit. Shoot with your catapult. Can... 4.6 Tetroid Tetroid Probeer zo veel mogelijk complete lijnen en kolommen te maken met de blokken. Zorg dat je genoeg plaats overhoudt om nieuwe blokken in het grid te ... 5.2 Crimson & Stache Crimson & Stache Ren en spring om door de levels heen te komen die tussen jou en de befaamde herenkapper in liggen. Je bent dapper en je snor is vol en prachtig in ... 5.1 The Settlers Online The Settlers Online The Settlers Online is de coole browser versie van het populaire videospelletje The Settlers. Kun jij de economie van je middeleeuwse dorp goed lat... 5.1 My Sunny Resort My Sunny Resort My Sunny Resort is een leuk vakantie management spelletje. Kun jij je eigen vakantiepark bedenken? Maak je eigen vakantieparadijs en zorg dat alles... 4.9 Metal Animals Metal Animals Kun jij je tank bemannen met de verschillende dieren en je vijanden en de eindbazen uit de weg schieten? Kies de Metal Animals om op je tank te zet... 10 Soldiers Soldiers De grootste mineraal reserve ter wereld wordt ontdekt in het land Zandia. Binnen de kortste tijd breekt er een black ops oorlog uit. Blijf jij werk... 5.1 Sushi Time Sushi Time Het is Sushi Time! Het enige dat je moet doen om de sushi weg te spelen is om minimaal twee van dezelfde sushi met elkaar te verbinden. Je kunt ze ... 1 Baron's Gate 2 Baron's Gate 2 Bereid jezelf voor op het actie vol avontuur van Barons Gate 2! Je tocht begint hier. Vertrouw op je pijl en boog, je schietkunsten en schakel elk... 4.8 Demonische Bloemen Demonische Bloemen Bouw een leger en verdedig je territorium tegen indringers in dit Demonische Bloemen spel! Je doel is om de dochters van de Koning tevreden te houd... 5.1 Folds Origami Folds Origami Hou het origami papiertje vast en probeer de vorm te maken. Let wel op de hoeveelheid vouwen die je maximaal mag maken. Je kunt een vouw ongedaan m... 4.8

Beschrijving

Het klassieke strategie spel van Stratego is terug! Speel deze online game nu! Maak een profiel, daag vrienden uit en geniet van te gekke 3D effecten. Stratego is een leuk online strategie spel.

Besturing

Speel dit spel met je muis

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
sara13581 +0 wie wilt me vriend zijn dan krijg je geld
sara13581 +0 (+)(-) wie wilt me vriend zijn die leuk leuk leuk leuk leuk leuk geld
sara13581 +0 wie wilt me vriend zijn als je dat wilt zijn dan krijg je geld(+)(-)
davyklaasen +0 leuk
davyklaasen +0 leuk leuk leuk leuk leuk leuk joh ;P:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
beer608 +0 (angry) het laad nie
beer608 +0 verdikkieme xD
brammer555 +0 kijuhygtfrderftyhujhygtfrdeszqsdfghjklm
brammer555 +0 gggg
brammer555 +0 ggg
brammer555 +0 loikjuhgbfvgtyhuj,nbgvftyhuji,nb vgfgtyhuji,nhbgvftyhuji,nhbgvftyhu
davyklaasen +2 (wasntme)(wasntme):D:D superfetttttttttttttttttttttttt:):D;)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)
Romy Maaswinkel +0 :)dis geweldig druk + vor leuk anders -:):):):):):):):):):)
Emile9060 +0 LOL;P
leeuwin3 +1 vind je dit leuk ja druk op + nee druk op --
xXeasyyXx +0 laad heel erg lang
xXeasyyXx +3 laadt heel erg lang