Bingo

8.9 336 Stemmen

Speel ouderwets gezellig Bingo met duizenden andere mensen! Kies je bingokaart, kruis de getallen af en geniet van de spanning wanneer de Bingo valt! Heb jij als eerste Bingo? De speler die dit als eerste voor elkaar heeft kan hierdoor een Lijn-Bingo halen, een gewone Bingo of zelfs een SuperBingo! Veel geluk met deze Spelpunt Bingo!

Besturing
Speel dit spel met je muis

Bingo, Social Games, Bord & Kaart Multiplayer, gamepoint, spelpunt

Reacties

wilt iemand een plusje doen bij me? ik vindt echt iedereen aardig
150
wat kunnen mensen toch onaardig zijn. Het is de weerspiegeling van de huidige maatschappij. Heel, heel jammer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nou ik jouw niet
boe
boe
Salam Wa-alaykum dit spel is oud maar nog steeds leuk vind ik!!!
mikeyv mikeyv
-2 / 2
hoi
magon magon
-3 / 3
ik vind iedereen aardig
is dit een leuk spelletje of denk je eerlijk antwoord
hey iedreen hoe gaat het?
hai
hoi hoi:-)