Straw Hat Samurai
Straw Hat Samurai
Straw Hat Samurai
Straw Hat Samurai
Straw Hat Samurai

Straw Hat Samurai

8.9
15Stemmen

Beschrijving

Straw Hat Samurai is een HTLM5 remake van het populaire vechtspel dat zich afspeelt in het feodale Japan. Er is ook een vervolg op dit spel, Straw Hat Samurai 2, met verbeterde graphics en gameplay. In dit eerste deel van het verhaal valt het Aka-Ryu leger jouw land binnen via een beboste bergpas. Je moet een route door het bos vinden en de vijandelijke soldaten in elk gebied verslaan om een afleiding te creëren.

Hoe speel je Straw Hat Samurai?

Val de vijandelijke soldaten aan door over ze heen te swipen. De samoerai zal naar voren springen en met zijn zwaard langs de lijn snijden die je net hebt getekend. De samoerai is ongelooflijk snel en kan daarom toeslaan voordat de vijanden de kans hebben om aan te vallen. Neem het op tegen vijandelijke zwaardvechters, boogschutters, speerdragers en andere samoerai zodat je achter de vijandelijke linies kan glippen en hun opstelling kan verzwakken.

Spelontwikkelaar

IceStone

Releasedatum

19 januari 2022

Besturing
Gebruik de muis om lijnen te tekenen. Teken een lijn door een vijand en de tegenstander zal doormidden geslagen worden. Gebruik de shift toets om je boog te activeren.