Strike Force Heroes

9.4 21248 Stemmen

Strike Force Heroes PEGI-3 PEGI 3, AvontuurStrike Force Heroes is een vette game dat erg lijkt op Raze. In dit Strike Force Heroes spelletje moet je sneaky vijanden uitschakelen. Je kunt ze natuurlijk ook gewoon kapot schieten. Je zit in een onderzoeksfaciliteit dat wordt aangevallen. Je hebt waardevolle informatie en je moet nu snel ontsnappen!

Platform Spelletjes

Reacties

150

Best beoordeelde reacties

de_drummer de_drummer
1680 / 2562
leuk spel vind jij dat ook geef mij een plusje
Gamer81 Gamer81
384 / 694
Als ik 30 plusjes krijg gaat mijn vader mijn haar paars verven!!!!!!

Overige reacties

als ik 10 plusjes heb dan moet mijn broer een jurk aan
LEUK GEEF MIJ OOK PLUSJES IK EET DAN EEN CITROEN
leuk spel
Greatest game ever! (Beste spel ooit!)
saai
hou je bek, dit spel is echt volle dope g. Ga zaad slikken teef!
Ben met assasin lvl 50 :)
gefeliciteerd vettige hond. sinterklaas bestaat niet
Beste spel ooit!
super leuk!
de_drumer leuk spel vind jij dat ook geef mij een plusje
de_drumer