Strike Force Heroes
-
+

Strike Force Heroes

Geef cijfer
Strike Force Heroes Strike Force Heroes 9.3 / 10 (15029 Stemmen)

Spel

Strike Force Heroes


Beschrijving

Strike Force Heroes is een vette game dat erg lijkt op Raze. In dit Strike Force Heroes spelletje moet je sneaky vijanden uitschakelen. Je kunt ze natuurlijk ook gewoon kapot schieten. Je zit in een onderzoeksfaciliteit dat wordt aangevallen. Je hebt waardevolle informatie en je moet nu snel ontsnappen!


Besturing

Speel dit spel met je muis en toetsenbord
Gebruik WASD om te bewegen en te springen en je muis om vijanden te schieten.


Locatie

Reacties

Best beoordeelde reacties
1186 / 1842 - +

de_drummer 1 jaar geleden

leuk spel vind jij dat ook geef mij een plusje

32 / 42 - +

Gamer81 6 dagen geleden

Als ik 30 plusjes krijg gaat mijn vader mijn haar paars verven!!!!!!

250
0 / 0 - +

wowakiller 4 uren geleden

als ik 50 plusjes krijg mag ik niet meer op de computer

0 / 0 - +

coolheidisschoon 4 uren geleden

dit is een keileuk spel vind jij dat ook druk dan op het plusje!!!

1 / 1 - +

nickzwa 5 uren geleden

als ik 100 plusjes krijg scheer ik me kaal

0 / 0 - +

top47 6 uren geleden

doen doen

0 / 0 - +

nasa10 6 uren geleden

Iedereen is #Yolo

0 / 0 - +

arez0 7 uren geleden

LEUK SPEL

0 / 0 - +

leevileevi 8 uren geleden

mxy

1 / 1 - +

lucadeplayer 1 dag geleden

leuke game wie dat ook vindt geef plusje!!!

1 / 1 - +

lucadeplayer 1 dag geleden

leuke game wie dat ook vindt geef plusje!!!

0 / 2 - +

lennardenthijmen 1 dag geleden

alsik 30 akfhdskfhaskfhdkldskljsfhksjfhkfkshfkjhfsklsjdhfhdskjfhsklfhklsjdhfldsjfhkldjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj