Strike Force Heroes

9.6 20871 Stemmen

Strike Force Heroes is een vette game dat erg lijkt op Raze. In dit Strike Force Heroes spelletje moet je sneaky vijanden uitschakelen. Je kunt ze natuurlijk ook gewoon kapot schieten. Je zit in een onderzoeksfaciliteit dat wordt aangevallen. Je hebt waardevolle informatie en je moet nu snel ontsnappen!

Besturing
Speel dit spel met je muis en toetsenbord
Gebruik WASD om te bewegen en te springen en je muis om vijanden te schieten.

Platform Spelletjes

Reacties

de_drummer de_drummer
1619 / 2469
leuk spel vind jij dat ook geef mij een plusje
Gamer81 Gamer81
365 / 633
Als ik 30 plusjes krijg gaat mijn vader mijn haar paars verven!!!!!!
150
mag ik +?
LOL
ka ka? nee pie pie
ka ka
uhh +pls pls pls
myrko myrko
-1 / 3
super cool spel jo als je het met mij eens ben geef +
myrko myrko
-1 / 3
cool
cool
ik zit in level 90
ik ben de best in dit spel