Strike Force Heroes

9.6 21107 Stemmen

Strike Force Heroes PEGI-3 PEGI 3, AvontuurStrike Force Heroes is een vette game dat erg lijkt op Raze. In dit Strike Force Heroes spelletje moet je sneaky vijanden uitschakelen. Je kunt ze natuurlijk ook gewoon kapot schieten. Je zit in een onderzoeksfaciliteit dat wordt aangevallen. Je hebt waardevolle informatie en je moet nu snel ontsnappen!

Platform Spelletjes

Reacties

150

Best beoordeelde reacties

de_drummer de_drummer
1655 / 2523
leuk spel vind jij dat ook geef mij een plusje
Gamer81 Gamer81
373 / 665
Als ik 30 plusjes krijg gaat mijn vader mijn haar paars verven!!!!!!

Overige reacties

leuk
leuk spel vind jij dat ook geef mij een plusje
hoooi
is spel jf
hahahahah ik heb all wapen supersupersupersupersupersupersuper cool
awseme game
IK HEB MIJN ACCOUNT GEHACKT, JE KAN ONTELBAAR VAAK OP PLUSJE KLIKKEN!!!!!!!
niet dus
ja mjin moeder is op bezok
nieuwe pc als je dat ook wil geef me een plusje
#met plezier en flip smikkelbeer
lekker mikkelen in het smikkelbakie KOEKOEN