Stiekem Kussen

8.9 15587 Stemmen

Stiekem Kussen MeidenHet is een rustige dag op het kantoor en toch wil de baas nog continu controleren of je je werk wel goed doet. Het enige wat jij echter wilt is je vrouwelijke collega kussen op wie je al een tijdje een oogje hebt. De baas mag je echter niet zien, want dan zal hij je zeker weten ontslaan. Hoe goed ben jij in het kussen van je collega?

Stiekem Kussen, Valentijnsdag

Reacties

150

Best beoordeelde reacties

HAHAH HOOR DIE BAAAS DAN OP HET EIND HAHAHA
Vanaf wanneer krijg je een nieuwe collega?
Kappen met die sexx berichtjes!!! Dit is een spellensite!!

Overige reacties

hhahah dus niet
HAHAHAHA BENENMEISJE
oke
eviea eviea
-1 / 3
HHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HOOR DIE BAAS DAN OP EEN EILAND TEWONEN HAHAHA
sante sante
-4 / 4
ik word altijt betrapt
leuke spel ik spelde die toen ik 5 was maar nu doe ik het in het echt maar niet op het werk maar op school of buiten
dit is best een leuk spelletje
st1iy st1iy
-3 / 5
ik wil een nieuwe collega
Lol
kijk hem sjansen met me