Stiekem Kussen

8.5 15581 Stemmen

Stiekem Kussen MeidenHet is een rustige dag op het kantoor en toch wil de baas nog continu controleren of je je werk wel goed doet. Het enige wat jij echter wilt is je vrouwelijke collega kussen op wie je al een tijdje een oogje hebt. De baas mag je echter niet zien, want dan zal hij je zeker weten ontslaan. Hoe goed ben jij in het kussen van je collega?

Stiekem Kussen, Valentijnsdag

Reacties

150

Best beoordeelde reacties

HAHAH HOOR DIE BAAAS DAN OP HET EIND HAHAHA
Vanaf wanneer krijg je een nieuwe collega?
Kappen met die sexx berichtjes!!! Dit is een spellensite!!

Overige reacties

Lol
kijk hem sjansen met me
Bijna nieuwe collega.
Kijk die baas sjanzen met me!
lol
grappig spel echt verslavend ik speelde dit vroeger altijd toen ik 3 was
echt vet
het is een heel klein beetje stom omdat je geen nieuwe collega leuk leuk leuk leuk leuk leuk
krijg je wel. maar je moet alle hartjes vol hebben aan het einde van da dag
leuk
wahahhaha ben hier door CutieGaming xD
Ik kon dit spel al eerder maar ik heb het ook gezien bij Cutiegaming :*
ik ook