Stiekem Kussen

8.5 15572 Stemmen

Het is een rustige dag op het kantoor en toch wil de baas nog continu controleren of je je werk wel goed doet. Het enige wat jij echter wilt is je vrouwelijke collega kussen op wie je al een tijdje een oogje hebt. De baas mag je echter niet zien, want dan zal hij je zeker weten ontslaan. Hoe goed ben jij in het kussen van je collega?

Besturing
Gebruik je muis om te spelen!

Stiekem Kussen, Valentijnsdag

Reacties

HAHAH HOOR DIE BAAAS DAN OP HET EIND HAHAHA
Vanaf wanneer krijg je een nieuwe collega?
Kappen met die sexx berichtjes!!! Dit is een spellensite!!
150
Bijna nieuwe collega.
Kijk die baas sjanzen met me!
lol
grappig spel echt verslavend ik speelde dit vroeger altijd toen ik 3 was
echt vet
het is een heel klein beetje stom omdat je geen nieuwe collega leuk leuk leuk leuk leuk leuk
krijg je wel. maar je moet alle hartjes vol hebben aan het einde van da dag
leuk
wahahhaha ben hier door CutieGaming xD
Ik kon dit spel al eerder maar ik heb het ook gezien bij Cutiegaming :*
ik ook
Dit spel is echt mega mega mega leuk!
lol game