Mijn eerste restaurant
-
+

  Mijn eerste restaurant

  Geef cijfer
  Mijn eerste restaurant Mijn eerste restaurant 8.8 / 10 (350 Stemmen)

  Spel

  Mijn eerste restaurant


  Beschrijving

  Wil je later in de horeca gaan werken? Met je eigen restaurant? Met dit spelletje kan je alvast flink oefenen. In dit spelletje speel je als een koppel dat net de loterij heeft gewonnen en daarmee een restaurant wil starten, maar jij moet ze wel helpen, anders wordt het niets.


  Besturing

  Speel dit spel met je muis


  Locatie

  Reacties

  250
  1 / 1 - +

  pimmet 37 dagen geleden

  echt superleuk

  1 / 1 - +

  Raino09 38 dagen geleden

  XDD echt super leuker!!!

  1 / 1 - +

  shmonixxx 77 dagen geleden

  PFF dom omdat je bji da mesje moet 1 uur wachte wha *-* OMG !!

  0 / 0 - +

  SmileGirl 90 dagen geleden

  het loopt vast bij dat meisje als je wilt beginnen met spelen loopt hij vast en het leuk me een leuk spel

  -2 / 2 - +

  tututjeeh 94 dagen geleden

  ik snaap het niet doos warom zaal ik zoo lang vagten

  0 / 0 - +

  LIEVEMISSYDJ 1 maand geleden

  echt heel leuk

  0 / 2 - +

  kobitza 1 maand geleden

  gelijk echt ☻

  -3 / 5 - +

  nicky888 1 maand geleden

  saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! speel dit spel niet!!!!

  1 / 5 - +

  jojoketje 2 maanden geleden

  SAAAAAAAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2 / 6 - +

  samyaax 2 maanden geleden

  leuk spelletje maar ik drukte der op liep ie eerst ast bij dat meisje toen had ik terug gedaan weer op geklikt en hij deed het gelukkig dus een tip voor jullie als ie vastloopt terug gaan weer op klikken en dan hopen dat ie het doet xxx