Mijn eerste restaurant

-
+

  Mijn eerste restaurant

  Geef cijfer
  Mijn eerste restaurant Mijn eerste restaurant 9.1 / 10 (390 Stemmen)

  Spel

  Mijn eerste restaurant


  Beschrijving

  Wil je later in de horeca gaan werken? Met je eigen restaurant? Met dit spelletje kan je alvast flink oefenen. In dit spelletje speel je als een koppel dat net de loterij heeft gewonnen en daarmee een restaurant wil starten, maar jij moet ze wel helpen, anders wordt het niets.


  Besturing

  Speel dit spel met je muis


  Locatie

  Reacties

  250
  0 / 0 - +

  emmelie153 20 dagen geleden

  ik heb het spel gewonnen er staat YOU WON DE GAME

  0 / 0 - +

  emmelie153 20 dagen geleden

  ik zit aan dag 4 en heb alles al gekocht

  4 / 4 - +

  devenyoehlers 1 maand geleden

  wie het leuk vindt geef een plusje wie het saai vindt geef een min

  1 / 1 - +

  pimmet 1 maand geleden

  lllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1 / 1 - +

  pimmet 1 maand geleden

  leuk spel like mij

  0 / 0 - +

  ibtissam12 2 maanden geleden

  hoi alles goed met bmij gaat het goed

  0 / 2 - +

  seppe.nijsen 3 maanden geleden

  echt leuk

  1 / 1 - +

  oise 3 maanden geleden

  kspot leukk

  0 / 0 - +

  oise 3 maanden geleden

  kapot leukk

  0 / 0 - +

  semi12345678910 4 maanden geleden

  echt niet leuk