Mijn eerste restaurant
-
+
Je laatste score Highscore: Positie:

Mijn eerste restaurant

Geef cijfer
Mijn eerste restaurant Mijn eerste restaurant 9 / 10 (325 Stemmen)

Spel

Mijn eerste restaurant


Beschrijving

Wil je later in de horeca gaan werken? Met je eigen restaurant? Met dit spelletje kan je alvast flink oefenen. In dit spelletje speel je als een koppel dat net de loterij heeft gewonnen en daarmee een restaurant wil starten, maar jij moet ze wel helpen, anders wordt het niets.


Besturing

Speel dit spel met je muis


Locatie

Reacties

250
0 / 0 - +

LIEVEMISSYDJ 11 dagen geleden

echt heel leuk

0 / 2 - +

kobitza 42 dagen geleden

gelijk echt ☻

-2 / 4 - +

nicky888 65 dagen geleden

saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! speel dit spel niet!!!!

1 / 5 - +

jojoketje 1 maand geleden

SAAAAAAAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 / 5 - +

samyaax 1 maand geleden

leuk spelletje maar ik drukte der op liep ie eerst ast bij dat meisje toen had ik terug gedaan weer op geklikt en hij deed het gelukkig dus een tip voor jullie als ie vastloopt terug gaan weer op klikken en dan hopen dat ie het doet xxx

-3 / 3 - +

girliegirl12 1 maand geleden

hangt de hele tijd vast ik denk ff snel spel voor school :((((

0 / 0 - +

jojoketje 1 maand geleden

OMG

-2 / 4 - +

novaXfedde01 1 maand geleden

leuk maar hij hang bij het laden bij het meisje de hele tijd vast !!!!!!!!!! :( :( jammer want bij me oma dee hij het wel vv me als je meer wilt weten over spellentjes

1 / 3 - +

Madeliefxx 1 maand geleden

Echt vet leuk

-3 / 3 - +

joze123 1 maand geleden

?

0 / 2 - +

Shanakelemmens 1 maand geleden

leuk maar gaat te snel