Liefde Tester

9.3 15327 Stemmen

Ben je verliefd? Voer twee namen in en kijk of jullie bij elkaar passen.

Besturing
Besturing doormiddel van je muis en je toetsenbord.

Stiekem Kussen, Valentijnsdag

Reacties

chiken chiken
1419 / 2061
ik ben stapel gek op een meisje van mijn rugby en ik denk dat zij mij ook leuk vindt druk op het kruisje als ik het aan moet vragen niet op de min
ik en op wie ik ben 95%!!!!! maar mijn vriendin met op wie ik ben 100% grrrr............. en er is iemand SUPER STOM op mijn lief echt stom maar het is niet aan met hun twee! druk op het plusje als ik moet vragen voor verkering!!!!
bas123 bas123
752 / 1158
Ik ben verliefd maar ik weet niet of ik haar moet vragen... Ik had in mijn gedachte om een brief in haar kastje te stoppen met : Kom naar ... Maar ik weet niet of ik het moet doen! Ik ben smoor op d'r maar volgens mij vindt ze iemand anders leuk... Plus
150
Niels of toch Jesse
mooy mooy
0 / 0
ik vind marije de weerd lekker
ik ben 95% 45 % ik kan ook niet kiezen wie van de jongens Luke is Maurits of Gerard kunnen juli kiezen uit wie stur medandit +teken
Kies maurits
en als jij die mauits ben druk dan op + dit vorempje
ik heb en Luke jonen on moet bij zeilkamp en hij het Maurits de zel school het de brielse zeilschool
Ik ben eigenlijk niet verliefd. jij wel Druk op - never nooit. druk op + van ja ben smoor verliefd
ik ben heel erg verliefd op mijn buurjongen dean maar ik ken hem nog maar net want we wonen hier sinds leuk leuk leuk leuk en ik weet niet of die mij ook leuk vind en ik weet helemaal niet hoe ik dat moet aanpakken wie weet wat ik moet doen plaats dan ee
nou weetje wat jij moet doen, vragen hoe het nou precies anders schiet t niet op natuurlijk
hallo ik heb al iemand ik en die gast zijn nu al 1 maand en 2 weken samen ik hou super veel van hem hij is de beste jonge die ik heb xxx <3
ik en een hele lelijke jongen uit mijn klas zijn 95% volgensmij moet met van mijn vriendje en deze jongen omgedraaidt worden
ze zeggen dat mijn vriendje en ik 45 procent zijn dat moet gewoon 99%zijn