Liefde Tester
-
+

  Liefde Tester

  Geef cijfer
  Liefde Tester Liefde Tester 8.9 / 10 (14324 Stemmen)

  Spel

  Liefde Tester


  Beschrijving

  Ben je verliefd? Voer twee namen in en kijk of jullie bij elkaar passen.


  Besturing

  Besturing doormiddel van je muis en je toetsenbord.


  Locatie

  Reacties

  Best beoordeelde reacties
  1117 / 1631 - +

  chiken 3 jaren geleden

  ik ben stapel gek op een meisje van mijn rugby en ik denk dat zij mij ook leuk vindt druk op het kruisje als ik het aan moet vragen niet op de min

  700 / 1072 - +

  i_love_you_to 3 jaren geleden

  ik en op wie ik ben 95%!!!!! maar mijn vriendin met op wie ik ben 100% grrrr............. en er is iemand SUPER STOM op mijn lief echt stom maar het is niet aan met hun twee! druk op het plusje als ik moet vragen voor verkering!!!!

  605 / 935 - +

  bas123 3 jaren geleden

  Ik ben verliefd maar ik weet niet of ik haar moet vragen... Ik had in mijn gedachte om een brief in haar kastje te stoppen met : Kom naar ... Maar ik weet niet of ik het moet doen! Ik ben smoor op d'r maar volgens mij vindt ze iemand anders leuk... Plus

  250
  0 / 0 - +

  mikeo11 2 dagen geleden

  mijn vriend is ook verliefd maar dat meisje niet. jammer hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  0 / 0 - +

  mikeo11 2 dagen geleden

  ik heb een super leuk vriendinnetje dat zullen jullie nooit krijgen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ik ben gewoon de beste en Daniël ook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  0 / 0 - +

  poesje07 2 dagen geleden

  hahaha je spoort niet

  -1 / 1 - +

  dali5 2 dagen geleden

  ik ben verlieft maar die gene is op mijn beste vriendin wat moet ik doen

  0 / 0 - +

  poesje07 2 dagen geleden

  gewoon verkering vragen

  2 / 2 - +

  psvsp 3 dagen geleden

  zul ik het zeggen op wie ik benals je het vind dat ik het moet zeggen druk dan ophet plusje als je het vind dat ik het niet moet zeggen druk dan op min

  -1 / 1 - +

  psvsp 3 dagen geleden

  ik ben verliefd op een meisje en zij is ook op mij dus we hebben met elkaar verkering

  0 / 0 - +

  poesje07 2 dagen geleden

  aaahww super liefff

  1 / 1 - +

  ssoepp 4 dagen geleden

  lol ga dood!!!!!!!!XD

  1 / 1 - +

  mandy1609 4 dagen geleden

  ik ben verliefd op een jongen best wel lang volgens mij vind ie mij leuk want hij kijkt en hij wil vaak met mij samenwerken alleen durf ik heb niet te vragen

  1 / 3 - +

  hope2001 4 dagen geleden

  ik ben zoooooooo verliefd!!!!!!!!!!! wat vinden jullie dat ik moet doen +=verkering vragen -= niks doen en het negeren

  2 / 2 - +

  kassmi123 5 dagen geleden

  ik heb 100 procent zpou ik haar kussen

  0 / 0 - +

  poesje07 2 dagen geleden

  jaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  0 / 0 - +

  hope2001 4 dagen geleden

  als jij denkt dat dat het beste is moet je het doen

  0 / 0 - +

  isabel2003 5 dagen geleden

  dit klopt niet helemaal ik heb verkering en we zijn echt smoorverliefd op elkaar en we hebben maar 70%, ik weet zeker dat het eigenlijk 100% moet zijn