Liefde Tester
-
+

  Liefde Tester

  Geef cijfer
  Liefde Tester Liefde Tester 8.9 / 10 (14501 Stemmen)

  Spel

  Liefde Tester


  Beschrijving

  Ben je verliefd? Voer twee namen in en kijk of jullie bij elkaar passen.


  Besturing

  Besturing doormiddel van je muis en je toetsenbord.


  Locatie

  Reacties

  Best beoordeelde reacties
  1180 / 1712 - +

  chiken 3 jaren geleden

  ik ben stapel gek op een meisje van mijn rugby en ik denk dat zij mij ook leuk vindt druk op het kruisje als ik het aan moet vragen niet op de min

  732 / 1124 - +

  i_love_you_to 3 jaren geleden

  ik en op wie ik ben 95%!!!!! maar mijn vriendin met op wie ik ben 100% grrrr............. en er is iemand SUPER STOM op mijn lief echt stom maar het is niet aan met hun twee! druk op het plusje als ik moet vragen voor verkering!!!!

  643 / 979 - +

  bas123 3 jaren geleden

  Ik ben verliefd maar ik weet niet of ik haar moet vragen... Ik had in mijn gedachte om een brief in haar kastje te stoppen met : Kom naar ... Maar ik weet niet of ik het moet doen! Ik ben smoor op d'r maar volgens mij vindt ze iemand anders leuk... Plus

  250
  1 / 1 - +

  happygirlb 1 dag geleden

  mijn vriendinnen zeggen dat ik op een jongen verliefd ben nou is niet waar vind ik dan is 45 procent maar ik deed hem naam hij is verliefd! 100 procent!!!!!!!!! omg!!

  -1 / 1 - +

  priscilla.maartens.5 1 dag geleden

  fetcool

  -1 / 1 - +

  priscilla.maartens.5 1 dag geleden

  fecool \

  1 / 1 - +

  boybandlover 3 dagen geleden

  IK BEN VERLIEFT OP EEN JONGEN UIT DE KLAs. IK HAT eerst met een anderen jongen uit de klas ik heb hem gedumt omdat ikhem leuk vind maar dat weet hij niet . wat moet ik doen pls reactie met tips alvast bedankts

  0 / 0 - +

  zombie_fairy 6 dagen geleden

  ik ben super erg verliefd op een jongen uit mijn klas alleen mijn 2 beste vrienden zijn ook op hem en bij een paar liefdes testen hebben hun 100 en ik 95 vind dit echt zwaar ***! ik durf alleen niet aan hem te vragen wie vind je leuker. gwn doen?!

  1 / 1 - +

  1103 6 dagen geleden

  100% geluk yo

  1 / 1 - +

  facebook1324 7 dagen geleden

  Hahah fail

  2 / 2 - +

  thoupa 8 dagen geleden

  Dit spel slaat nergens op!!!

  0 / 0 - +

  cocogigi 9 dagen geleden

  degene waar ik op verliefd ben weet ik niet of hij ook op mij is en deze liefde tester geeft 100 procent

  0 / 0 - +

  Yanick Stuurman 9 dagen geleden

  hoi ik ben denk ik verliefd op een meisje in me klas help wat moet ik doen help als vast dank