Liefde Tester

8.6 15413 Stemmen

Liefde Tester MeidenBen je verliefd? Voer twee namen in en kijk of jullie bij elkaar passen.

Stiekem Kussen, Valentijnsdag

Reacties

150

Best beoordeelde reacties

chiken chiken
1485 / 2165
ik ben stapel gek op een meisje van mijn rugby en ik denk dat zij mij ook leuk vindt druk op het kruisje als ik het aan moet vragen niet op de min
ik en op wie ik ben 95%!!!!! maar mijn vriendin met op wie ik ben 100% grrrr............. en er is iemand SUPER STOM op mijn lief echt stom maar het is niet aan met hun twee! druk op het plusje als ik moet vragen voor verkering!!!!
bas123 bas123
773 / 1195
Ik ben verliefd maar ik weet niet of ik haar moet vragen... Ik had in mijn gedachte om een brief in haar kastje te stoppen met : Kom naar ... Maar ik weet niet of ik het moet doen! Ik ben smoor op d'r maar volgens mij vindt ze iemand anders leuk... Plus

Overige reacties

Voor een goeie tijd, bel Chef Boyardee hotline bby
hoi ik had met mijn vriendje 100% alleen ik wil het uitmaken moet ik dat doen ? + als ik het moet uitmaken - als ik het moet aanhouden
dit is eigelijk dom. dit spel weet niet eens hoe wij zijn ik en mijn verkering 100% ?
kiki87 kiki87
-1 / 1
mijn ### is nat
Dat is kinky
ik en mijn leuk leuk leuk zijn 100
Best leuk spel. Vooral om uit te testen met andere mensen ;)
Ik ben verliefd op mezelf
reacties zijn echt leuk hahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahahahaahhahahahahahhahahahahahhahahahahahaha
ja echt leuk
ik ben verliefd maar ik durf het niet te vragen druk op plusje dat ik het toch moet doen
leuk is dit