Liefde Tester

9.3 15314 Stemmen

Ben je verliefd? Voer twee namen in en kijk of jullie bij elkaar passen.

Besturing
Besturing doormiddel van je muis en je toetsenbord.

Stiekem Kussen, Valentijnsdag

Reacties

chiken chiken
1408 / 2050
ik ben stapel gek op een meisje van mijn rugby en ik denk dat zij mij ook leuk vindt druk op het kruisje als ik het aan moet vragen niet op de min
ik en op wie ik ben 95%!!!!! maar mijn vriendin met op wie ik ben 100% grrrr............. en er is iemand SUPER STOM op mijn lief echt stom maar het is niet aan met hun twee! druk op het plusje als ik moet vragen voor verkering!!!!
bas123 bas123
746 / 1152
Ik ben verliefd maar ik weet niet of ik haar moet vragen... Ik had in mijn gedachte om een brief in haar kastje te stoppen met : Kom naar ... Maar ik weet niet of ik het moet doen! Ik ben smoor op d'r maar volgens mij vindt ze iemand anders leuk... Plus
150
OMG Ik heb 100% met Tommy Joe Ratliff! LOVE IT OMG #fangirling
tt23 tt23
0 / 0
mijn 100% vriendinnetje en ik
De dingen die ze hier zeggen zijn toch niet waar )=
mijn vriendin en ik zijn 65%
g,
het is een super spel
Hmmm.. het leuk leuk leuk leuk leuk niet echt : een x was het 80% en de volgende dag opeens 90% ! boeien ik heb toch al met me bae <3
Bij mij 95% Moet ik nou vragen of niet het risico is dat hij al een vriendinnetje heeft en dan vriendinnetje is een van me Harts Vriendin!!!
ik heb 100% moet ik het vragen ja + nee - bij 20 samen ga ik kijken
heel erg leuke spel