Liefde Tester

-
+

  Liefde Tester

  Geef cijfer
  Liefde Tester Liefde Tester 8.8 / 10 (14646 Stemmen)

  Spel

  Liefde Tester


  Beschrijving

  Ben je verliefd? Voer twee namen in en kijk of jullie bij elkaar passen.


  Besturing

  Besturing doormiddel van je muis en je toetsenbord.


  Locatie

  Reacties

  Best beoordeelde reacties
  1211 / 1753 - +

  chiken 3 jaren geleden

  ik ben stapel gek op een meisje van mijn rugby en ik denk dat zij mij ook leuk vindt druk op het kruisje als ik het aan moet vragen niet op de min

  742 / 1146 - +

  i_love_you_to 3 jaren geleden

  ik en op wie ik ben 95%!!!!! maar mijn vriendin met op wie ik ben 100% grrrr............. en er is iemand SUPER STOM op mijn lief echt stom maar het is niet aan met hun twee! druk op het plusje als ik moet vragen voor verkering!!!!

  649 / 993 - +

  bas123 3 jaren geleden

  Ik ben verliefd maar ik weet niet of ik haar moet vragen... Ik had in mijn gedachte om een brief in haar kastje te stoppen met : Kom naar ... Maar ik weet niet of ik het moet doen! Ik ben smoor op d'r maar volgens mij vindt ze iemand anders leuk... Plus

  250
  0 / 0 - +

  Minxy 1 dag geleden

  Pewdiepie Et MartziaPie 100 procent!

  0 / 0 - +

  naomi.pater.33 1 dag geleden

  Ik ben verliefd op.. Iemand maar ik teste uit op ik ook met mijn bff kon hebben, ik kreeg daarop 100%..(Slik) Ik ben verliefd op een jongen Quin. Jullie kennen hem wel van Enzoknol het broertje van Dee.

  0 / 0 - +

  victorlolpower 2 dagen geleden

  5% SNIK ik weet niet of ik het kan zeggen en mischien word ze boos als ze er achter komt dus kunnen jullie helpen want ik ben echt verdrietteg PLZ SNIK

  0 / 0 - +

  victorlolpower 2 dagen geleden

  en heel erg bang voor als ze er achter komt

  1 / 1 - +

  victorlolpower 2 dagen geleden

  Chiken ik ken Rugby ik heb er zelf ook op gezeten wat is de naam van de club is het Rugby club Oememenoe??

  -1 / 1 - +

  quishaun 2 dagen geleden

  dit is nep

  0 / 0 - +

  YASWERMEGVRI 2 dagen geleden

  Ik en een meisje uit onze klas hebben dit gespeelt, bij haar was het 20% en bij mij 95% precies op de jonge i like :$

  1 / 1 - +

  iloveagirl 3 dagen geleden

  ik ben heel erg smoor op een meisje maar ik denk dat zij mij niet leuk vindt ik wilde haar al een keer om verkering vragen alleen stonden haar vriendinnen er bij en toen durfde ik het niet meer druk op het groene al vind je dat ik haar moet vragen

  -1 / 1 - +

  cooleray2006 3 dagen geleden

  dit is leuk

  -1 / 1 - +

  cooleray2006 3 dagen geleden

  ik vint dit leuk

  -1 / 1 - +

  EenhoornSwagg 4 dagen geleden

  OMG!!! de jongen met mij die op me is = 100%