Liefde Tester

8.8 15364 Stemmen

Liefde Tester MeidenBen je verliefd? Voer twee namen in en kijk of jullie bij elkaar passen.

Stiekem Kussen, Valentijnsdag

Reacties

150

Best beoordeelde reacties

chiken chiken
1458 / 2116
ik ben stapel gek op een meisje van mijn rugby en ik denk dat zij mij ook leuk vindt druk op het kruisje als ik het aan moet vragen niet op de min
ik en op wie ik ben 95%!!!!! maar mijn vriendin met op wie ik ben 100% grrrr............. en er is iemand SUPER STOM op mijn lief echt stom maar het is niet aan met hun twee! druk op het plusje als ik moet vragen voor verkering!!!!
bas123 bas123
764 / 1180
Ik ben verliefd maar ik weet niet of ik haar moet vragen... Ik had in mijn gedachte om een brief in haar kastje te stoppen met : Kom naar ... Maar ik weet niet of ik het moet doen! Ik ben smoor op d'r maar volgens mij vindt ze iemand anders leuk... Plus

Overige reacties

zo leuk
leuk leuk leuk spel
ik heb bijna 6 maanden
100 procent
******* ? Welke rugby club is dat?
heey ik bensmoor op een jonen en 95 procent dus moet ik het doen min voor nee plus voor ja
Pure onzin ;)
leuk leuk leuk leuk leuk
yasil yasil
-1 / 3
vraag het
Ik ben smoor op een jongen we zijn 85% een vriendin van me is 95% zij is ook smoor op hem ik weet niet of ik hem moet vragen druk plus: ja, min: nee
haay ik ben smoor verlieft op een jonge bij mij op ballet het is een kei toffe peer maar we zijn maar 99 procent is dit wel ware liefde love alexandra