Liefde Tester

9 15338 Stemmen

Ben je verliefd? Voer twee namen in en kijk of jullie bij elkaar passen.

Besturing
Besturing doormiddel van je muis en je toetsenbord.

Stiekem Kussen, Valentijnsdag

Reacties

chiken chiken
1436 / 2082
ik ben stapel gek op een meisje van mijn rugby en ik denk dat zij mij ook leuk vindt druk op het kruisje als ik het aan moet vragen niet op de min
ik en op wie ik ben 95%!!!!! maar mijn vriendin met op wie ik ben 100% grrrr............. en er is iemand SUPER STOM op mijn lief echt stom maar het is niet aan met hun twee! druk op het plusje als ik moet vragen voor verkering!!!!
bas123 bas123
758 / 1164
Ik ben verliefd maar ik weet niet of ik haar moet vragen... Ik had in mijn gedachte om een brief in haar kastje te stoppen met : Kom naar ... Maar ik weet niet of ik het moet doen! Ik ben smoor op d'r maar volgens mij vindt ze iemand anders leuk... Plus
150
ik ben verliefd op me moeder en het werkte yens
ik ben ook heel lang verliefd geweest maar die jongen niet op mij
leuk
ik ben verliefd op een jongen en hij bloost als hij me ziet maar er staat 20 procent klik op het plusje als ik hem moet vragen
100% op wie ik ben !!!! OMG <3 + als ik hem moet vragen
Quiz: wie is de aller bekenste NEDERLANDSE Youtuber?! Weet jij het? zet het dan hieronder en wie weet sta jij met je eigen naam in mijn Status! Suc6!
teske, nanne, monica geuze, mascha zoiets
enzoknol
enzoknol
hahahaha ik ben honderd punten met mijn lievelings acteur !!!!
jes ik en wie ik op verlieft ben 95 prosent jipieeeeeee
ik niet
ik ben benieuwttt
100%=emily + ****