-
+
 • Populair
 • Nieuwste
 • Score
Je laatste score Highscore: Positie:
 • Vandaag
 • Week
 • Maand
 • Alles

  Liefde Tester

  8.9 - 15219 Stemmen

  Spel

  Liefde Tester


  Beschrijving

  Ben je verliefd? Voer twee namen in en kijk of jullie bij elkaar passen.


  Besturing

  Besturing doormiddel van je muis en je toetsenbord.

  Reacties

  Best beoordeelde reacties
  1375 / 2007 - +

  chiken 4 jaren geleden

  ik ben stapel gek op een meisje van mijn rugby en ik denk dat zij mij ook leuk vindt druk op het kruisje als ik het aan moet vragen niet op de min

  839 / 1315 - +

  i_love_you_to 4 jaren geleden

  ik en op wie ik ben 95%!!!!! maar mijn vriendin met op wie ik ben 100% grrrr............. en er is iemand SUPER STOM op mijn lief echt stom maar het is niet aan met hun twee! druk op het plusje als ik moet vragen voor verkering!!!!

  732 / 1134 - +

  bas123 3 jaren geleden

  Ik ben verliefd maar ik weet niet of ik haar moet vragen... Ik had in mijn gedachte om een brief in haar kastje te stoppen met : Kom naar ... Maar ik weet niet of ik het moet doen! Ik ben smoor op d'r maar volgens mij vindt ze iemand anders leuk... Plus

  250
  0 / 0 - +

  MrsNorman 11 uren geleden

  GRAPJE XD

  0 / 0 - +

  MrsNorman 11 uren geleden

  Met 3 plusjes... Ga ik een jongen vragen, die ik leuk vind :)

  -1 / 1 - +

  cemile456 1 dag geleden

  ik ben verliefdwij waaren kloos maar toen volende jaar kom een meisje en die heet thereza die heb alles verpest en nu praat die niemeer met mij en die was ook op mij ik was heel boos en verdrietig plus als je ook zo zou zijn

  0 / 0 - +

  poesie12 1 dag geleden

  LEUK SPEL IS HET

  0 / 2 - +

  suushanegraaf 8 dagen geleden

  hallo ik ben ook verliefd op iemand

  2 / 4 - +

  Ditzy 10 dagen geleden

  Ik ben op een jongen verliefd van tennis, we zijn zowat beste vrienden en doen alles met elkaar! Ik denk dat hij mij leuk vindt.. 5 plus en ik ga hem verkering vragen!

  2 / 2 - +

  sisay 10 dagen geleden

  ik ben ook verliefd op iemand en mijn neef is zijn vriend en hij weet dat ik op hem ben maar moet ik het tegen hem vertellen dat ik op hem ben tegen de jongen die ik verliefd ben du dan een plus als ik 5 pluse heb ga ik het vertelen ik zweer

  0 / 0 - +

  sisay 10 dagen geleden

  doe gewooon

  0 / 0 - +

  sisay 10 dagen geleden

  doe gewoon

  0 / 0 - +

  sisay 10 dagen geleden

  doe gewoon