-
+
 • Populair
 • Nieuwste
 • Score
Je laatste score Highscore: Positie:
 • Vandaag
 • Week
 • Maand
 • Alles

  Liefde Tester

  8.9 - 15115 Stemmen

  Spel

  Liefde Tester


  Beschrijving

  Ben je verliefd? Voer twee namen in en kijk of jullie bij elkaar passen.


  Besturing

  Besturing doormiddel van je muis en je toetsenbord.

  Reacties

  Best beoordeelde reacties
  1344 / 1956 - +

  chiken 4 jaren geleden

  ik ben stapel gek op een meisje van mijn rugby en ik denk dat zij mij ook leuk vindt druk op het kruisje als ik het aan moet vragen niet op de min

  822 / 1280 - +

  i_love_you_to 3 jaren geleden

  ik en op wie ik ben 95%!!!!! maar mijn vriendin met op wie ik ben 100% grrrr............. en er is iemand SUPER STOM op mijn lief echt stom maar het is niet aan met hun twee! druk op het plusje als ik moet vragen voor verkering!!!!

  717 / 1107 - +

  bas123 3 jaren geleden

  Ik ben verliefd maar ik weet niet of ik haar moet vragen... Ik had in mijn gedachte om een brief in haar kastje te stoppen met : Kom naar ... Maar ik weet niet of ik het moet doen! Ik ben smoor op d'r maar volgens mij vindt ze iemand anders leuk... Plus

  250
  0 / 0 - +

  wikabach 2 dagen geleden

  EE>

  0 / 0 - +

  loekie1998 7 dagen geleden

  ik heb met alex♥♥♥

  0 / 0 - +

  mooiboyjwz10 11 dagen geleden

  hallo ik ben teun ik ben een jongen uit het noorden van het land, ik ben opzoek naar een lekkah wij met grote jetsers

  0 / 0 - +

  mooiboyjwz10 11 dagen geleden

  dgf

  2 / 2 - +

  stoerejongen1 11 dagen geleden

  Hallo, mijn naam is Guido. Ik ben echt verliefd op me nicht. Haar naam is Anja. Ik durf het niet zo goed tegen haar te zeggen want ik hoorde dat als ik het met haar deed ik autistische kinderen kreeg. En dat zou me moeder niet goed vinden Liefs Guido

  0 / 0 - +

  stoerejongen2 11 dagen geleden

  beste guido ik zie je probleem, mijn advies is om haar ****** HARD TE ******!!! en als ze zwanger begint te raken zou ik haar gewoon dumpen en nooit meer zien. wat betreft je moeder. als ze moeilijk doet vermoord je haar gewoon. MVG Stoerejongen2

  0 / 0 - +

  stoerejongen1 11 dagen geleden

  Hoi Guido, ik heb dit probleem zelf ook gehad. Zeg het haar gwn, je moeder zal het vast respecteren. Ik heb het met mijn nichtje van 5 gehad, haar naam is Chantal. Ik heb haar gewoon genomen. Liefs Rajesh

  0 / 0 - +

  samdoetmaargame 13 dagen geleden

  iemand waar op ik ben maar 70 procent... maar ik vind haar wel leuk maar er lopen steeds andere naar me te staren super stom maar wie vind dat ik haar toch moet vragen doe dan plz plusje

  0 / 0 - +

  Suzis 14 dagen geleden

  jeej ik was bijna bij 100 % jippie hij is op me verliefd joehoe

  0 / 0 - +

  henrybadpak 14 dagen geleden

  Ik ben verliefd op een schaap, ik ben namelijk verliefd op Berrie. Hij is het liefste discoschaapje dat ik ken, wat moet ik doen?!

  0 / 0 - +

  baileyaantje9 19 dagen geleden

  super lol en leuk

  0 / 0 - +

  marieke510 20 dagen geleden

  95 zou ik hem vragen