Liefde Tester

9.3 15294 Stemmen

Ben je verliefd? Voer twee namen in en kijk of jullie bij elkaar passen.

Besturing
Besturing doormiddel van je muis en je toetsenbord.

Stiekem Kussen, Valentijnsdag

Reacties

chiken chiken
1394 / 2028
ik ben stapel gek op een meisje van mijn rugby en ik denk dat zij mij ook leuk vindt druk op het kruisje als ik het aan moet vragen niet op de min
ik en op wie ik ben 95%!!!!! maar mijn vriendin met op wie ik ben 100% grrrr............. en er is iemand SUPER STOM op mijn lief echt stom maar het is niet aan met hun twee! druk op het plusje als ik moet vragen voor verkering!!!!
bas123 bas123
739 / 1141
Ik ben verliefd maar ik weet niet of ik haar moet vragen... Ik had in mijn gedachte om een brief in haar kastje te stoppen met : Kom naar ... Maar ik weet niet of ik het moet doen! Ik ben smoor op d'r maar volgens mij vindt ze iemand anders leuk... Plus
150
Srry met haat bedoel ik haar oops
Uhm dit is voor Stefan je kan ook een briefje in haar tas ofzo stoppen dat je met haat wilt xD
hallo allemaal ik heb *** gehad
dus help we want ik ben smoorverliefd op haar
vraag haar gewoon dan
ik ben verliefd op een meisje en ze heeft al iemand anders en het balkje staat op 70 procent kunnen je jullie me helpen en zeggen wat ik moet doen en ze is wel een jaar ouder en gaat volgend jaar naar voortgezet onderwijs
ik ben echt zo erg op haar
help en zeg wat ik moet doen want ik ben smoorverliefd op haar
help
er is een jongen op mij verliefd maar hij weet niet dat ik het weet en ik ben ook op hem druk op het kruisje als ik het moet aanvragen
ik vint dad jelle en niky en heel luk steletje zein mar niky hft het latst uitgemak dat is besd wel stm
moet effe denken hoor bij de 500 plusjes vraag ik het aan die mooie meisje <3
het is eigenlijk best wel nep maar het is gewoon leuk om te doen en soms heeft het spel gelijk maar soms (heel vaak)niet
ik ben ooit eens verliefd geweest en hij heeft het uitgemaakt
op valentijd
dat is hard niet leuk meis