more

Hyper Doods Hyper Doods Stuiter er op los en spring de diepte in met deze gave Doods. De blauwe en gele balken zijn veilig maar pas op voor de groene want niet alleen bran... Buggy Space Race Buggy Space Race Race over de weg en probeer alle nitro boosts te pakken. Je moet de race als eerste afmaken en de finish bereiken voor alle andere autos dat lukt.... 5.1 PixZombies PixZombies Verpletter alle zombies door er op te klikken met je muis. Ze komen op je af gerend! Kun jij ze tegenhouden en pletten voor ze te dichtbij komen? S... 5.1 Nervous Bot Nervous Bot Kun jij steeds met je robot bij de uitgang komen? Er zijn allerlei ongeschreven regels waar je je aan moet houden, anders explodeert je robot. Kun ... 4.8 Mixed World Mixed World Kun jij Brave Bull door de levels duwen met behulp van de boren en de springveren? Probeer steeds bij het Brave Bull meisje te komen. Zet alle bore... 4.7 Raze 3 Raze 3 Eindelijk is hij er! RAZE 3! Het lot van de wereld is opnieuw in jouw handen. Bewapen jezelf met wapens, bescherming en vaardigheden. Vecht tegen b... 5.6 De Melk Zoektocht De Melk Zoektocht Help de kat met zijn zoektocht naar melk! Klik op voorwerpen om de kat door de wereld heen te besturen. 5.7 Dino Meat Hunt Dino Meat Hunt De dinosauriërs zijn hongerig, dus ze gaan opzoek naar eten. In dit leuke spelletje, dat een beetje lijkt op Fireboy & Watergirl, speel je als 2 di... 5 Deuren 2 Dave's Nieuwe Baan Deuren 2 Dave's Nieuwe Baan Onze schattige held Dave heeft een nieuwe baan in de bouw gevonden. Op zijn eerste werkdag wordt hij niet goed ingewerkt. Hij is alleen gelaten op ... 4.8 1Quest 1Quest 1Quest is een avonturenspel waarin je een jonge avonturier speelt. Je hebt zeven dagen de tijd om een gevaarlijk ritueel te stoppen die een gevaarl... 1 Drawfender Level Pack Drawfender Level Pack Voorkom een aanval door objecten te tekenen! Bescherm deze goed geklede man als hij de wereld rondreist. 1 2048Threes 2048Threes 2048threes is een spel gebaseerd op 2048 & Threes!. Je doel is om blokjes te schuiven en te combineren tot het nummer 2048. 4.8 Boer RPG Boer RPG Je bent een jonge boer en je gaat je eigen groente verbouwen. Laat aardappelen, wortels, mais en andere groente groeien. Verkoop ze op de markt en ... 1 Lichtje In Een Grot Lichtje In Een Grot In dit platform spel moet je voorzichtig door een grot rennen. Je hebt een lampje bij je, maar deze is heel gevoelig. Hij mag niets raken! Want dan... 1 Tetronimo Laboratorium Tetronimo Laboratorium Maak gebruik van Tetris om uit dit laboratorium te ontsnappen! Het is een platform spel met Tetris elementen. Speel Tetris zoals je nog nooit gespe... 4.9

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Ik Speel Geen Spelletjes

Ik Speel Geen Spelletjes

5.5 353
Stemmen

Beschrijving

Beschrijving? Hoe? Niets hoe, gewoon doen! Dat beschrijft deze online game het beste. Ontwijk spikes, voer opdrachten uit (zoals het alfabet achterstevoren typen) en blijf vooral gaan.. en nu spelen!

Besturing

Speel dit spel met je toetsenbord
Geen idee.

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
meekie +0 hoe moet ik speel geen spelletjes?
didofriede +0 wat moet je doen bij level 80?
1Unicorn1 +0 Yes! gehaald! als je vragen hebt stel ze maar, ik beantwoord ze!
1Unicorn1 +0 Wil iemand plzz plzz zeggen hoe je door level 50 leuk leuk leuk leuk met dat spookje? hij zegt boo! act teh afraid! act afraid and joo shall pass!
kajexel +0 hoe moet lvl 30!!??? ik zie alleen maar zwart! (dat hoort vast bij het lvl)
Vine2015 +0 Yes, Ik heb het gehaald! Super blij :). Trouwens, bij level 74 moet je naar die site gaan, die geeft een bepaalde lange code aan..
Vine2015 +0 Beste mensen, let vooral niet op mijn status, ik ben namelijk helaas gehackt, wat niemand natuurlijk wilt...
megan116 +0 ho emoet level 52
knoppenbroeken3 +0 hoe doe je lvl33
Zestia +0 hoe moet je verder als je die sleutel in het begin bent verloren?
Zestia +0 hoe moet je verder bij die poort of zoiets als je de sleutel bent verloren?
kimeke52 +0 Hoe speel je dit spel?
Iklammetje +0 hoe kom ik verder zodra ik die baby krijg?
lovebestgamessis +1 hoe moet dit spel o laat maar ik kom niet voorbij level 30 hoe moet dat zeg alsjeblieft
GangsterLegend86 +1 Wat is de 30 lives code?
bmthfanx +1 ik kan niet langs level 30 hoe moet dat
renske12345 +1 je bent zelf dik
hoidoeihoidoeix +0 heei dikke kinderern zzeg me hoe 5 moet snel
hoidoeihoidoeix +1 iemand!! hoe lvl 5? als je antwoord geeft ben je geweldig!! alvast tnx