more
HoboHoboDit is het eerste avontuur van Hobo. Maak jezelf klaar voor te gekke momenten. Start nu met Hobo's eerste avontuur! 6.6Oermens Gevecht 2Oermens Gevecht 2Oermens Gevecht 2 (Age of War 2) is een strategisch verdedigen spel. Je moet de vijandige basis vernietigen terwijl je je eigen basis beschermd. Stuur...8.7Clash RoyaleClash RoyaleSpeel Clash Royale, een leuk Vecht spelletje nu gratis!7.8Slime Rush TD 2Slime Rush TD 2Bouw torens en verdedig je koninkrijk in Slime Rush TD 2! Zet je torens strategisch neer en speel alle pittige levels van dit tower defence spelletje ...7.1Stormy CastleStormy CastleVerdedig je kasteel terwijl je de vijand aanvalt. Bouw belangrijke gebouwen zoals barakken en de ijzersmid om je kwaliteiten van je troepen te verbete...8.3Machtige VikingMachtige VikingSpeel Machtige Viking gratis online en verdedig jezelf tegen de monsters en de draken in dit leuke gratis online vechtspelletje!7.3Virus OorlogVirus OorlogHet doel in dit spel is om een virus uit te schakelen door levende cellen te injecteren. Zorg dat je dit zo snel mogelijk doet voordat je zelf uitgesc...8.4Bit BattlesBit BattlesVecht tegen vijanden in Bit Battles door je troepen het slagveld op te sturen. Zet ridder, lansier en magiër in om de gepixelde vijanden uit te schake...8.2De Laatste SchuilplaatsDe Laatste SchuilplaatsVerdedig de laatste schuilplek in dit strategische verdedigen spel. Gebruik je muis om verschillende machines te plaatsen die de vijanden moeten tegen...8.3Royal WarfareRoyal WarfareToen ineens vreedzame zombies en skeletten genadeloze krijgers werden brak er een oorlog uit en viel het land in chaos. In dit strategie spel moet je ...8.1
875
Stemmen

Beschrijving

Siege Knight is een leuk verdedig je vestiging spel. Versla alle vijanden die proberen je fort te veroveren. Plaats vallen en gebruik je wapens om ze af te weren. Spendeer punten voor upgrades, deze krijg je door veel te spelen.

Besturing
Klik en hou vast om te schieten. 1-7 om door het arsenaal te scrollen. Tab om tussen vallen en wapens te schakelen. Spatie om een aanval eerder te starten. P voor pauzeren.