more

Captain Rogers: Defense of Karmax Captain Rogers: Defense of Karmax De ruimte basis Karmax-3 wordt aangevallen! Gelukkig is de altijd waakzame Kapitein Rogers klaar om de basis te verdedigen. Okee, hij zat eigenlijk... 3.8 Metal Animals Metal Animals Kun jij je tank bemannen met de verschillende dieren en je vijanden en de eindbazen uit de weg schieten? Kies de Metal Animals om op je tank te zet... 10 Snelweg Chaos Snelweg Chaos Deze automonteur is boos omdat er niet genoeg mensen naar zijn garage komen. Daarom stuurt hij zijn geit naar de snelweg met de opdracht zoveel mog... 4.1 Racing City 2 Racing City 2 Rij in je eigen vette race wagen en win de illegale race door verschillende straten in Europa. Bereik de finish als eerste en krijg nieuwe wagens. 4.2 Moonhex Moonhex Speel als een ninja en red de wereld van gevaarlijke monsters! Ontwijk alle aanvallen en laat zien dat jij een echte ninja bent. 1 Mini Metro (Alpha) Mini Metro (Alpha) Loop jij altijd te klagen op de NS? Dan kun je nu zelf zorgen dat de treinen op tijd rijden. In deze simulatie game leg je een route voor de metro.... 4.3 Je Oma Gooien Je Oma Gooien Je oma is ontsnapt uit het bejaardentehuis, alweer. Nu wil ze op avontuur en mag je haar ver weg schieten met je zelfgebouwde katapult. Met de punt... 4.6 In De Grot In De Grot Ga op avontuur in de mysterieuze wereld van deze gevaarlijke tovenaar. Er zijn vele wapens en magische spullen te vinden zoals een toverstaf, tover... 4.2 Arcane Weapon Arcane Weapon Gebruik je beste skills om alle vijanden in deze vette vecht game uit te schakelen. Met het geld dat je verdient kun je nieuwe vette skills kopen o... 1 Wolfminator Wolfminator Wolven jagen op de biggetjes en terroriseren het land! Professor Oinkstink gaat de Wolfminator starten om deze gekte te stoppen! Ben jij de gene di... 4.1 Helden Rijk Helden Rijk Het is tijd voor oorlog! Verzamel je beste troepen en bouw een krachtig leger om vijandige steden mee aan te vallen. Wees een echte koning! Succes! 1 Band Of Heroes Band Of Heroes Band Of Heroes - Might And Pillage ziet eruit als een RPG maar is meer een top-down shoot em up game. Gebruik pijl en boog, magie en andere wapens ... 4.4 Elf Story Elf Story Je speelt als Edwin, een normale jongen. Maar op een dag speel je een game. Ineens beland je in de spellen wereld en moet je vechten voor je leven.... 4.2 Mutant Fighting Cup Mutant Fighting Cup Maak van je lieve beestje een echt monster in deze leuke online game Mutanten Kampioenschap! Vecht door verschillende niveaus en wordt de mutant... 4.5 Legend Of The Void 2 Legend Of The Void 2 Net nadat je ontwakend in de donkere hallen ontdek je een krachtig magisch boek dat gebruikt werd door de Arch Magier Gazzen om The Void ritueel ... 4.2

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Zwaarden en Sandalen

Zwaarden en Sandalen

4.6 29.608
Stemmen

Beschrijving

Maak je eigen gladiator en schakel anderen uit.

Besturing

Muis.

Best beoordeelde reacties

noahgabrielholst +895 wie dit spel leuk vind druk op plusje
ikbengrappig +340 dit is een leuk spel
ikbengrappig +264 dit is een leuk spel

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
Gekko Zot +0 ik heb het uitgespeeld :D
Jellina De Haan +0 (devil)Het is een stom spel die champion battle win je nooooooit|-(|-(;(;((devil)(devil)(devil)(devil)
Jellina De Haan +1 (devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)stommmm ddruk op plus als je eens bent(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)
shania2005 +0 leuk leuk leuk leuk leuk leuk ik ben dood!!!(angry)(angry)(angry)(angry)(angry)(angry)
shania2005 +0 cool! wie wilt er vrienden worden met mij? ik ben nieuw
shania2005 +0 ik vin het het leukst als je zijn hart er uit slaat(devil)(devil)
shania2005 +0 leuk lekker mensjes dood maken hihi
kickisbaas +0 de tjiet is m,m lol:D
Evano45 +0 Wie het een leuk spel vind druk op plusje
ST0UTERTJE +0 lisa hoe oud ben je lieverd, ik ben 55 jaar en wil graag langskomen xx
schijtmeneer1890 +0 schijtmens
lisatjeeee +0 omg hier word ik opgewonden van + als je langs wil komen xx(kiss)
davyklaasen +0 leuk spellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)
djami +0 leuk hoor(cool)(cool)(cool)
mspudding +0 herpetitus b
BriePe +0 Super leuk spel druk op (+) als je het leuk vindt
thiesje +0 :Dik heb het spel uitgespeelt