more

MonsterJong MonsterJong MonsterJong is een te gek Mahjong spel. Verbind identieke mah jongg tegels met elkaar om ze van het bord weg te spelen. MahjongMonster heeft een ga... 4.1 Baby Barbie Trick or Treat Baby Barbie Trick or Treat Snij figuurtjes in een pompoen voor Halloween met Baby Barbie. Kun jij de pompoen uithollen en een grappig of eng gezicht in de pompoen kerven? Doe... 4.5 Match Craft Match Craft Maak match-3 combinaties met de Minecraft voxels. Je kan de 3D blokken verticaal, horizontaal, en diagonaal verbinden. Probeer in elk level aan het... 4.2 Eendjes Racen Eendjes Racen In dit spelletje heb je een schattig eendje. Kun jij dat eendje helpen heel sterk en behendig te worden zodat het alle wedstrijden tegen de andere ... 4.7 Pasen Met Lily Pasen Met Lily Het is alweer bijna tijd voor pasen en schattige Lilly wil zich mooi aankleden voor pasen. Kun jij haar helpen een mooi kapsel uit te zoeken en een... 4.4 Race Om De Wereld Race Om De Wereld Maak je klaar voor een geweldige race om de wereld. In dit race spelletje worden de levels naarmate je verder komt steeds zwaarder. De heuvels word... 4.5 Zandheuvel Race Dubai 3D Zandheuvel Race Dubai 3D Ben jij klaar voor een ruig ritje in de woestijn? In dit race spelletje kruip je achter het stuur van een 4x4 terreinwagen. Met hoge snelheid rijd ... 4.7 Mobil 1 Racing Academy Mobil 1 Racing Academy Welkom bij de Mobil 1 Racing Academy! Stap in je eigen Formule 1 wagen en bereik als eerste de finish. Kies je mentor. Jenson Button of liever Tony... 4.4 Dierentuin Parkeren Dierentuin Parkeren Parkeer de autos in de dierentuin. Natuurlijk zonder diertjes te raken! 4.1 Snelheid Koorts Snelheid Koorts In dit fantastische racespel moet je de race in een betere tijd dan voorgesteld eindigen. Bestuur de raceauto voorzichtig, win geldprijzen en ga do... 4.4 Do Not Crash Do Not Crash Do Not Crash is een spel waarin je moet zorgen dat dat je niet crasht. Rij in je auto en verander van baan om de andere autos te ontwijken. 1 Bazooka Boy 2 Bazooka Boy 2 Help Bazooka Boy met grotten opblazen om zo al het goud te verzamelen. Je doel is dan ook: verzamel al het goud! Natuurlijk met de hulp van een baz... 4.2 2048Threes 2048Threes 2048threes is een spel gebaseerd op 2048 & Threes!. Je doel is om blokjes te schuiven en te combineren tot het nummer 2048. 4.4 Taxi Rijden Taxi Rijden Bewijs dat je een waanzinnige taxi bestuurder bent. Haal klanten op en breng ze naar hun bestemming. Doe dit alles in een zo kort mogelijke tijd. 4.1 Turbo Dismount Turbo Dismount Sommige autos ondergaan een crash test. Je moet in dit stunt spelletje met volle vaart obstakels raken om de wagens te testen. Hoe meer schade je ... 4.7

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Zombie Beuk race

Zombie Beuk race

4.9 3.005
Stemmen

Beschrijving

In dit spelletje valt heel wat te halen, wapens, velgen, boosts en hoe meer zombies je omver beukt hoe meer punten je krijgt. Er zijn ook meerdere auto's vrij te spelen, kortom, een zeer vermakelijk spelletje!

Besturing

Speel dit spel met je toetsenbord

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
TotDeMaxHD +0 halloo
thiesje +1 leuk
thiesje +0 ;P(+)(:
ofdfar +1 Wel een beetje eng hoor;(
sint11 +2 Waarom Is Het Op Computer Gratis En Op Mobile Moet Je Het Kopen ;(;(;(
Agario16 +3 leuk spel iedereen speelt het op school ook ik
berendtendam +3 fk geniaal spel
nils5 +1 mega leuk
karatekarate +2 mega leuk okal ben ik een karatemeisje hihi
levitijn +3 Zooooooo Coooooooooooooooooooooooooooooool !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eloyva +0 zoooooo saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mikailalove1 +3 te gek mijn neefje gaat hierb voor vechten!!!!!!!!!!!!
jdouma +2 geweldige game
julijan +0 saai fnaf is stom mee fazzy beer saai en ik ben 10 ****
RomanoSLs +0 tjonge tjonge dit spel is makkie en ja download a.u.b fnaf 1 2 3 4 die heb ik allemaal en gmod ook leuk en goat simulator en doe plus als jij ook vind
BRAINFredBear +0 Dit is leuk he. Download ook Five Nights At Freddy's, 't is mischien een horror spel maar ik vind het leuk.
dadaa +3 bij het vliegtuig geraakt en ik ben nogtans een meisje
guus.dewild.31 +1 vet he'
stijnkemper +2 dit is echt het beste spel ever!!!!!!!!!!!
nielsblom123 +4 dit is gewoon echt vet man