more

Vex 3Vex 3Vind de weg door de dodelijke platform levels in the uidagende spelletje Vex 3!7.3Uit De Cel OntsnappenUit De Cel OntsnappenVoor de zoveelste keer zit je weer in de cel. Gelukkig heb je voldoende ervaring met ontsnappen. Kies je deze keer voor een legale manier? Een sneaky ...8.5Sift Heads CartelsSift Heads CartelsYup, hier is hij dan! Het vervolg op Sift Heads! In het eerste deel vond Vinnie zichzelf op de rand van de dood. Hij was in conclave met een groep gan...8.2Stick Squad 2Stick Squad 2Hier is het vervolg op het populaire spel Stick Squad. Ben je er klaar voor om je vaardigheden als scherpschutter te laten zien? Om te overleven moet ...6.1Stickman TennisStickman TennisStickman Tennis - Ren naar de juiste kant van de tafel om de bal terug te slaan in dit leuke tafeltennis spelletje!6.7Stick SquadStick SquadKlaar voor een nieuw avontuur van Stickman? Laat zien hoe goed jij bent met geheime missies. In deze waanzinnige sniper game ga je nauwkeurig vijanden...8.5Stokkie Rent 2Stokkie Rent 2Stokkie is sportief! Ren zo hard mogelijk naar het eind van het spel en spring over platformen en beklim hoge muren om het eind veilig te halen. Met j...8.1Fly With Rope 2Fly With Rope 2Slinger met je touwen van het ene naar het andere gebouw. Hoe ver kun jij komen zonder te vallen met je stickman ragdoll? Zorg dat je genoeg vaart hou...7.5Stick RPG 2Stick RPG 2Verhuis naar het Stickman dorp en begin aan een nieuw leven. Win aan charisma punten, kracht, intelligentie, en geld en vind uiteindelijk een mooi hui...7.4Op Het Dak RennenOp Het Dak RennenAltijd al op het dak willen rennen? Levensgevaarlijk natuurlijk! Maar Stokkie is niet bang. Hoe ver kun jij komen?4.1
8332
Stemmen

Beschrijving

Je moet door een oorlogsgebied lopen. Je wordt beschoten en krijgt veel granaten op je. Als je het moeilijk vind kan je ook altijd een beetje vals spelen door op de rechterpijltjestoets en de hele tijd Caps Lock in te drukken.

Besturing

Ctrl is schieten. Shift is springen. Spatie is granaten gooien. Caps Lock toets om opnieuw uit de lucht te vallen. Pijltjes om te bewegen.

Best beoordeelde berichtjes

Schrijf een leuk berichtje

😃😔😵😭😷😡😘👎😁😎😉😆👹😒😍👍😑🙋😇😕😠😛😴😜
140