more

Stickman Archer 2Stickman Archer 2Stickman Archer 2: Maak je vijanden af met een headshot in dit gratis pijl en boog spelletje!8.2Pixel Warfare 5Pixel Warfare 5Pixel Warfare 5 is een nieuwe en verbeterde versie van het bekende Minecraft shooter spel van Pacogames. Ren rond in de pixel en voxel wereld geïnspir...7.2Stealth Sniper 2Stealth Sniper 2Knal al je doelwitten neer met de sniper in het gratis online schietspelletje Stealth Sniper 2!8.6Dead Zed 2Dead Zed 2Vecht in het midden van een zombie revolutie. Je moet het 40 dagen volhouden tot je uiteindelijk gered wordt. Pak je geweer, richt en schiet alle zomb...8.4Highway Pursuit 2Highway Pursuit 2Bescherm je gestolen gepantserde auto met een storm van lood. Knal je achtervolgers neer en maak je wapen nog beter met upgrades. 8Stickman Hitman 2Stickman Hitman 2Je krijgt via e-mail opdrachten om iemand om te leggen. Voer deze opdrachten met succes uit en verdien bakken met geld! 8Clear Vision 5 SniperClear Vision 5 SniperJe doel in Clear Vision 5 sniper spel is om met je geweer de slechte stickmans neer te schieten. Voltooi de missies en schakel de slechteriken uit. 8City Siege SniperCity Siege SniperEen beroemd toeristen eiland is gegijzeld door terroristen. Je doel is de gegijzelden te redden. Stap in de rol van een sluipschutter en red het SNAFU...8.1Sift Heads CartelsSift Heads CartelsYup, hier is hij dan! Het vervolg op Sift Heads! In het eerste deel vond Vinnie zichzelf op de rand van de dood. Hij was in conclave met een groep gan...8.2Counterstrike Combat StrikeCounterstrike Combat StrikeSpeel Counterstrike in je browser. Schet echte spelers neer in dit online counterstrike multiplayer spel. 8.4
8193
Stemmen

Beschrijving

Infiltreer de vijandige basis en schiet alle vijanden stuk voor stuk neer. Je missie is om elke omgeving leeg te ruimen met je super geweer.

Besturing

Deze online game speel je met je muis om te richten en te schieten, R om te herladen en spatie om de scope te gebruiken.

Best beoordeelde berichtjes

Schrijf een leuk berichtje

😃😔😵😭😷😡😘👎😁😎😉😆👹😒😍👍😑🙋😇😕😠😛😴😜
140