more

Dad n MeDad n MeLet op! Een behoorlijk grof spel, het is de bedoeling dat je alle cartoons die aan het spelen op grove wijze afmaakt. 8.1Crazy Flasher 3Crazy Flasher 3Ram er op los in Crazy Flasher 3. In deze fighting game moet je iedereen verslaan die op je pad komt. Het is jouw missie om de beste straat vechter te...8Hobo In De GevangenisHobo In De GevangenisHobo zit gevangen in de gevangenis. Nu moet jij hem redden. Vecht tegen beveiligers en andere wilde gevangenen. Hobo moet ontsnappen! Anders is er gee...8.7Hobo 7 HemelHobo 7 HemelHobo werd ineens wakker in de Hemel. Hij was in slaap gevallen.. hij wordt niet echt welkom ontvangen en wordt meteen in elkaar geslagen! Voor hem lij...8.4Zombie Fight ClubZombie Fight ClubAltijd al je eigen Zombie willen bouwen? Nu kan dat! In deze leuke Zombie Fight Club game kun je je eigen Zombie upgraden zodat hij sterker is dan de ...8.4Wanted HoboWanted HoboHobo is dol op avontuur. Hij is zojuist ontsnapt uit een zwaar bewaakte gevangenis en de overheid wil hem levend of dood terug hebben. In dit te gekke...8.9Dragon Ball Fierce Fighting 2.3Dragon Ball Fierce Fighting 2.3Help Goku in zijn gevecht voor de Dragon Balls. Help hem met veel tegenstanders verslaan. Gebruik je moves tegen Vegeta en Freeza. Het spel kan gespee...6.2Stripheld VechtersStripheld VechtersVecht samen met karakters uit Dragon Ball Z, Naruto, Bleach, Yugioh en vecht tegen allerlei verschillende vijanden. Bundel je krachten en versla elke ...8.1Hobo 6 HelHobo 6 HelSpelletje voor 13 jaar en ouder. Hobo is verbannen naar de Hel, zoals verwacht. Nu moet jij hem in deze game helpen vechten tegen hordes demonen en hu...8.3Dynasty StreetDynasty StreetVecht in deze game tegen je tegenstanders! 8
Tribot Fighter

Tribot Fighter

8.116
Stemmen

Beschrijving

Vecht voor je leven in dit online spelletje Tribot Fighter. Je zit vast op een wereld hier ver vandaan. De enige manier terug naar huis in vechten. Het is je taak om in deze vette actie game de top te behalen. Vecht tegen de grote baas die op je aan het wachten is. Veranderd in drie verschillende robots en ontgrendel 18 speciale vaardigheden die je zullen helpen in je tocht. Deze online game is hard, maar dat is ook de bedoeling. Je moet een ware vechter worden om hem te kunnen verslaan. Veel succes.

Besturing

Gebruik in dit online spelletje de pijltjestoetsen om te bewegen. Twee keer links of rechts om te rennen. A om te springen. S om te schoppen, en objecten neer te leggen. D om te slaan, objecten op te pakken en te gooien. Q om naar Robot 1 te gaan. W om naar Robot 2 te gaan. E om naar Robot 3 te gaan.

Best beoordeelde berichtjes

Schrijf een leuk berichtje

😃😔😵😭😷😡😘👎😁😎😉😆👹😒😍👍😑🙋😇😕😠😛😴😜
140