Sticky Oorlog

8.9 26606 Stemmen

Sticky Oorlog ActieVerdedig je toren, bouw je leger op en vernietig de vijandige toren.
Klik één poppetje aan om controle over de eenheid te krijgen.

Kasteel Verdedigen

Reacties

150

Best beoordeelde reacties

Allard1 Allard1
180 / 512
ik weet iets als je plusjes wil ik geef je er heel veel reageer hier dan op
jarno2001 jarno2001
151 / 393
gaar spel he je moet altijd drie of meer pijlenbogen gebruiken maar de reuzen zijn makkelijk te verslaan als je zwaard man op je beste doet en nooit cheat gebruiken maar doe plusje als je het leuk vindt dit spel
donbmx donbmx
88 / 336
veel boogschutters en miners kopen dan 3 zwaardmannen en wacht tot je goudmijnen opzijn dan ga je naar de volgende maar zij ook en als je 11 schutters hebt kunen ze je niet eens aanraken zo versla je de speartons als dit nuttig is AUB

Overige reacties

top game
ww
je moeder als je dit speel
wie dit spel leuk vind geef mij een +
hey ik speel dit spel al van mij 7 en ik ben nu 11 dit spel is zo leuk maar ik heb het alleen niet uitgespeeld
plusje bedoelde ik
wil iemand me pluse geven aub
leuk spel
zakmes zakmes
-1 / 3
uitgespeelt het was moeilijk en duurde 2 uur maar ik heb hem uitgespeelt
hoi