more

Vex 3Vex 3Vind de weg door de dodelijke platform levels in the uidagende spelletje Vex 3!7.3Uit De Cel OntsnappenUit De Cel OntsnappenVoor de zoveelste keer zit je weer in de cel. Gelukkig heb je voldoende ervaring met ontsnappen. Kies je deze keer voor een legale manier? Een sneaky ...8.5Sift Heads CartelsSift Heads CartelsYup, hier is hij dan! Het vervolg op Sift Heads! In het eerste deel vond Vinnie zichzelf op de rand van de dood. Hij was in conclave met een groep gan...8.2Stokkie Rent 2Stokkie Rent 2Stokkie is sportief! Ren zo hard mogelijk naar het eind van het spel en spring over platformen en beklim hoge muren om het eind veilig te halen. Met j...8.1Sift Heads Cartels Act 2Sift Heads Cartels Act 2Vinnie is terug met zijn maatjes Kiro en Shorty. Ze waren aan het vechten, maar ineens werden ze onderbroken door een aantal clan leden.8.1Stick Squad 2Stick Squad 2Hier is het vervolg op het populaire spel Stick Squad. Ben je er klaar voor om je vaardigheden als scherpschutter te laten zien? Om te overleven moet ...6.1Op Het Dak RennenOp Het Dak RennenAltijd al op het dak willen rennen? Levensgevaarlijk natuurlijk! Maar Stokkie is niet bang. Hoe ver kun jij komen?4.1Stick SquadStick SquadKlaar voor een nieuw avontuur van Stickman? Laat zien hoe goed jij bent met geheime missies. In deze waanzinnige sniper game ga je nauwkeurig vijanden...8.5ElectricmanElectricmanElectricman 2 HS is een combinatie van straat vechten en bovenmenselijke krachten waarmee je jouw tegenstanders kunt uitschakelen.8Even OverstekenEven OverstekenKom op, en ga oversteken! Er is niets engs aan de oversteken op de snelweg hoor. Probeer zoveel mogelijk stokkies naar de overkant te krijgen. Levend ...8.4
8927
Stemmen

Beschrijving

Je bent een swat-agent. Je komt net uit de acedemie. Ze zijn benieuwd wat je geleerd hebt. De missie is: schiet de stickmen dood.

Besturing

Muis = verbergen en richten<br> Linkermuisknop = schieten<br> Spatiebalk = wapen herladen<br> Levens herladen: schiet op HP powerups.

Best beoordeelde berichtjes

Schrijf een leuk berichtje

😃😔😵😭😷😡😘👎😁😎😉😆👹😒😍👍😑🙋😇😕😠😛😴😜
140