more

Solitaire Solitaire Speel een leuk solitaire spelletje. Leg de kaarten op tafel en probeer ze van de aas tot de koning weg te stapelen in de vier lege vakjes boven het... 4.8 Galaxy Exploration Galaxy Exploration Speel een leuk match-3 spelletje in de ruimte! Zet de planeten op een rijtje van drie of meer om combinaties te maken en zo de stenen over de plane... 4.6 Wheely 2 Wheely 2 Wheely het kleine rode autootje is verliefd op het roze autootje. Helaas wordt zijn vriendinnetje net weg getakeld door de takelwagen! Kun jij haar... 4.6 Solitaire Classic Easter Solitaire Classic Easter Kun jij alle kaarten wegspelen in deze versie van solitaire met een Paas-thema? Probeer alle Aas kaarten te vinden en stapel de kaarten per kleur w... 4.6 Easter Egg Mania Easter Egg Mania Deze kleurrijke eieren zijn versierd met mooie patronen en het is jouw doel om ze in groepjes van drie of meer te leggen. Sommigen zitten vast in g... 4.9 Point Adventure Point Adventure Draai de twee stippen naar links en rechts langs de cirkel en probeer alle hindernissen de ontwijken. Je kunt de cirkel zelf niet bewegen, alleen d... 4.9 Solitaire Magic Solitaire Magic Speel een leuk kaartspelletje in Selinas Solitaire Magic Kies een kaart om weg te spelen. Nieuwe kaarten vallen naar beneden om de plek te vullen t... 4.9 Mila's Magic Shop Mila's Magic Shop Kun jij Mila helpen door in haar magische winkel te werken? Maak toverdrankjes en verkoop allerlei magische voorwerpen over de toonbank. Help je kl... 5 5Dice 5Dice Gooi de 5 dobbelstenen en kies de dobbelstenen die je wilt vasthouden. De rest gaat terug in de beker. Schud de beker en gooi nog twee maal. Kun ji... 10 Wild Respin Wild Respin Dit mooie 5-rollen gokkast spelletje heeft maar liefst 40 win lijnen die je kunt selecteren! Zet in en laat de vijf rollen draaien on the winnen! N... Goose Goose Kun jij dit leuke online multiplayer ganzenbord spelletje winnen? Rol de dobbelsteen en probeer alle gevaarlijke vakjes te ontwijken. Land op de go... 1 Klondike Solitaire 2 Klondike Solitaire 2 Speel een klassiek spelletje Klondike Solitaire. Je kan kiezen of je een kaart of drie kaarten tegelijk wilt omdraaien. Kun jij alle kaarten wegspe... 4.6 Indy Cat Indy Cat Indy Cat is een leuk Match-3 spelletje dat erg verslavend is. Help Indy Cat de magische bal van het lot te vinden. Maak combinaties met de juwelen ... 5.2 Spider Solitaire 2 Spider Solitaire 2 Kun jij alle kaarten wegspelen in dit kaartspel? Leg ze per kleur in de juiste volgorde om ze weg te spelen, van koning tot aas. Kun jij de tafel l... 5.2 Cyclops Physics Cyclops Physics Uw missie in dit fantastische spel is om eenogige cijfers veilig te verplaatsen naar de platforms die overeenkomen met hun kleuren. U kunt klikken ... 5.1
Solitaire Game

Solitaire Game

5.6 750
Stemmen

Beschrijving

Leuk Solitair kaart spel !

Besturing

Besturing doormiddel van de muis!

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
Luka1307 +0 Henk.Lubben zo zit dit spel in elkaar.Als je die regels stom vindt speel dan een ander spel!
marianne3 +0 ik ook
henk.lubben +0 ik vind het stom dat je alles op de aas moet zetten en dat hij dat niet vanzelf doet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nick17 +0 ik vind het stom dat je alles op de aas moet zetten en dat hij dat niet vanzelf doet
ilse418 +0 saai
xxninaxx +2 SUPER!!!!!!!!!
binky55 +0 leuk spel vind ik teminste vind je dit ook leuk + zo niet dan -
fatima015 +3 KEI LEUK !!
vivianp +0 er zit helemaal geen schoppen 10 in het spel bij mij. niet in de stapel en niet in die kaarten. slecht hoor anders had ik gewonnen.
Piano_Irisz +2 Goed spel.