more

Link Fest Link Fest Zoek de twee mahjong stenen bij elkaar die hetzelfde zijn. De stenen moeten wel naast elkaar liggen. 4.1 Bob de Slak 4: Space Bob de Slak 4: Space Help Bob de Slak de weg te vinden door de vele platform levels en hou hem veilig door de knoppen in te drukken en hendels over te halen. Dit keer i... 4.3 Trollface Quest 4 Trollface Quest 4 Probeer alle levels uit te spelen in dit nieuwe hoofdstuk van Trollface Quest. Speel allerlei leuke point-and-click puzzel levels uit. De levels dr... 4.5 Western Solitaire Western Solitaire Speel een leuk solitaire spelletje in een Western omgeving! Dit kaartspel speel je met de one-card of een-kaart regel. Dat wil zeggen dat je elke k... 4.2 Jelly vs Candy Jelly vs Candy Schiet heen en weer met de kleine blob en pak alle snoepjes. Je moet precies op het juiste moment springen om de snoepjes te raken. Als je namelijk... 3.8 Solitaire FRVR Solitaire FRVR Speel een leuke versie van 1-card-draw solitaire. Trek steeds een kaart van de stapel extra kaarten en kijk of jij alle kaarten die op tafel liggen... 4 Groovy Ski Groovy Ski Zigzag over de piste en probeer met je skier alle hekken en stenen te ontwijken. Kun jij elke keer op het juiste moment keren? Je moet steeds tusse... 4.2 Freecell Solitaire Classic Freecell Solitaire Classic Speel een klassiek freecell solitaire spelletje, een leuk kaartspel voor tussendoor! Kun jij de kaarten per kleur van aas tot koning weg stapelen i... 3.8 Flappy Sheep Multiplayer Flappy Sheep Multiplayer Spring met het schaap door alle openingen tussen de groene pijpen in dit grappige Flappy Bird spelletje. Zorg dat je steed precies door de opening ... 3.9 Snack Time Snack Time Help Waldy het Wilde Zwijntje terwijl hij de eikeltjes verzamelt in dit leuke sokoban spelletje. Loop door het bos en duw the eikeltjes langs de bo... 3.9 Solitaire Solitaire Speel een leuk solitaire spelletje. Leg de kaarten op tafel en probeer ze van de aas tot de koning weg te stapelen in de vier lege vakjes boven het... 4.2 Monkey Go Happy: Survive Monkey Go Happy: Survive Help het aapje alle puzzels oplossen zodat zijn vriend alle gevaren overleeft die je onderweg tegenkomt. Los de simpele klikpuzzels snel op voor je... 4 Hold My Hand, Friend Hold My Hand, Friend Heb jij wel eens een groepje harige monsters gezien die maar al te graag hand in hand de winter door zouden willen komen? In dit spel vind je ze ze... 1 Snowman Snowman Leid het lichaam en het hoofd van de sneeuwpop door het doolhof. Kun jij ze bij elkaar brengen om de sneeuwman te bouwen? Kijk uit voor het vuur, w... 4.1 Mila's Magic Shop Mila's Magic Shop Kun jij Mila helpen door in haar magische winkel te werken? Maak toverdrankjes en verkoop allerlei magische voorwerpen over de toonbank. Help je kl... 4.2
Solitaire Game

Solitaire Game

3.8 831
Stemmen

Beschrijving

Leuk Solitair kaart spel !

Besturing

Besturing doormiddel van de muis!

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
rita ann +0 Leuk spelletje.
Luka1307 +0 Henk.Lubben zo zit dit spel in elkaar.Als je die regels stom vindt speel dan een ander spel!
marianne3 +0 ik ook
henk.lubben +0 ik vind het stom dat je alles op de aas moet zetten en dat hij dat niet vanzelf doet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nick17 +0 ik vind het stom dat je alles op de aas moet zetten en dat hij dat niet vanzelf doet
ilse418 +0 saai
xxninaxx +2 SUPER!!!!!!!!!
binky55 +0 leuk spel vind ik teminste vind je dit ook leuk + zo niet dan -
fatima015 +3 KEI LEUK !!
vivianp +0 er zit helemaal geen schoppen 10 in het spel bij mij. niet in de stapel en niet in die kaarten. slecht hoor anders had ik gewonnen.
Piano_Irisz +2 Goed spel.