more

Klocki Klocki Verbind de tubes met elkaar in dit leuke pipeline puzzel spelletje. Kun jij zorgen dat alle tubes goed op elkaar aansluiten? Laat de blokken van pl... 4.2 Little Shop Of Treasures Little Shop Of Treasures Werk in allerlei grappige winkeltjes in de hoofdstraat in dit leuke zoek en vind spelletje. In elke winkel is het een grote troep. Help de eigenare... 4.2 Rain Forest Tales Rain Forest Tales Je hebt een magische sjaal gevonden in de jungle. Ren over het pad en verzamel al het fruit, de munten, en de magische letters met Jacky Trub en zi... 4.2 Kyodai Kyodai Speel een leuk connect spelletje met vlinders. Probeer de twee vleugeltjes van de vlinders bij elkaar te zoeken. Als je een paar weet te maken vlie... 3.9 Pirates Of Islets Pirates Of Islets Spring van het ene draaiende eilandje naar het andere en probeer zo alle muntjes te pakken.Zorg dat de timing van je sprongen precies goed is, zod... 4 Algerijns Patience Algerijns Patience Als je op zoek bent naar een goede uitdaging voor jouw brein, probeer dan eens Algerijns Patience. Het lijkt vrij veel op normaal patience maar het... 4.2 1010 Deluxe 1010 Deluxe Tijd om je brein te trainen met deze bijzondere versie van tetris. Dit keer heb jij controle over waar alle vierkantjes terecht komen en, of het no... 4.1 Mahjong Mania Mahjong Mania Mahjong Mania is een spelletje Mahjong met een tijdslimiet als extra moeilijkheid. Zoek alle stenen met dezelfde plaatjes snel bij elkaar en als je... 4.2 Ultra Fresh Ultra Fresh Laat de rollen draaien in dit drie-rollen gokkast spelletje van NedBet! Geniet van soepele gameplay terwijl de rollen draaien en een voor een tot s... 4.1 Tingly's Magic Solitaire Tingly's Magic Solitaire In dit mooie solitaire spelletje moet je alle speelkaarten zien weg te spelen. Je kunt de kaarten wegspelen als de waarde een punt hoger or een pun... 4.1 Goal Guess Euro 2016 Goal Guess Euro 2016 Doe een leuke voetbal quiz! Je krijgt clips van een aanval op het doel te zien. Wordt het een doelpunt of niet? Herken jij de wedstrijd of kun je h... 4.2 Freecell Solitaire Freecell Solitaire Speel een leuk en uitdagend potje freecell solitaire. Speel de Aas kaarten vrij en stapel ze rechts van het speelveld weg. Links kun je in de vrije... 4.2 Mahjong Deluxe Mahjong Deluxe Speel een mooi Mahjong spelletje met de klassieke Mah-jongg stenen. Kun jij alle speelbare stenen vinden en ze in identieke paren wegspelen totdat ... 4.1 Solitaire Solitaire Speel een leuk potje solitaire! Stapel de kaarten om en om in aflopende volgorde (zwarte koning, rode koningin, zwarte boer, etc.). Probeer de kaar... 4 Klondike Solitaire 2 Klondike Solitaire 2 Speel een klassiek spelletje Klondike Solitaire. Je kan kiezen of je een kaart of drie kaarten tegelijk wilt omdraaien. Kun jij alle kaarten wegspe... 4.2
Solitaire Game

Solitaire Game

4.1 811
Stemmen

Beschrijving

Leuk Solitair kaart spel !

Besturing

Besturing doormiddel van de muis!

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
rita ann +0 Leuk spelletje.
Luka1307 +0 Henk.Lubben zo zit dit spel in elkaar.Als je die regels stom vindt speel dan een ander spel!
marianne3 +0 ik ook
henk.lubben +0 ik vind het stom dat je alles op de aas moet zetten en dat hij dat niet vanzelf doet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nick17 +0 ik vind het stom dat je alles op de aas moet zetten en dat hij dat niet vanzelf doet
ilse418 +0 saai
xxninaxx +2 SUPER!!!!!!!!!
binky55 +0 leuk spel vind ik teminste vind je dit ook leuk + zo niet dan -
fatima015 +3 KEI LEUK !!
vivianp +0 er zit helemaal geen schoppen 10 in het spel bij mij. niet in de stapel en niet in die kaarten. slecht hoor anders had ik gewonnen.
Piano_Irisz +2 Goed spel.