Soldaatje Schieten

8.7 1429 Stemmen

Open het vuur op het slagveld en gebruik verschillende ammunitie om elk obstakel te overkomen. Richt zorgvuldig met je kanon en vernietig zoveel mogelijk vijandige troepen. Blaas bruggen, gebouwen en torens op met zo min mogelijk bommen en probeer alle sterren per level te halen.

Besturing
Speel dit spel met je muis

Worms, Schiet Spelletjes, Angry Birds spelletjes, Physics Games

Reacties

150
leuk spel mannen en vrouwen
leuk spel
zo leuk spel
geef me een plus dan kan ik een nieuw spel maken!!!
je kan zowie zo geen nieuw spel maken met een plusje op deze web site. trouwens als je de maker bent wrm in het engels? je liegt!!!!!
wat is een plusje
je moeder aan de poeder
ik ben maxime ik ben raar doei
kaanabi kaanabi
-2 / 10
ws
hou jullie h.o.e.r.e bek dicht jaaaaaa!!!!!!!!!!!!~
plaats je oma naar de oorlog
ik zit midden in de oorlog !!!!