Soldaatje Schieten

9.2 1424 Stemmen

Open het vuur op het slagveld en gebruik verschillende ammunitie om elk obstakel te overkomen. Richt zorgvuldig met je kanon en vernietig zoveel mogelijk vijandige troepen. Blaas bruggen, gebouwen en torens op met zo min mogelijk bommen en probeer alle sterren per level te halen.

Besturing
Speel dit spel met je muis

Worms, Schiet Spelletjes, Angry Birds spelletjes, Physics Games

Reacties

150
geef me een plus dan kan ik een nieuw spel maken!!!
je kan zowie zo geen nieuw spel maken met een plusje op deze web site. trouwens als je de maker bent wrm in het engels? je liegt!!!!!
je moeder aan de poeder
ik ben maxime ik ben raar doei
ws
hou jullie h.o.e.r.e bek dicht jaaaaaa!!!!!!!!!!!!~
plaats je oma naar de oorlog
ik zit midden in de oorlog !!!!
ik zit midden in de oorlog :-)
ditis een leuke game
level 7 HIGHEST SCORE EVER 7540