more

Wolfenstein 3D Wolfenstein 3D Speel het klassieke computerspel Wolfenstein in deze 20 Jaar Jubileum editie. Beleef dit legendarische stukje 3D geschiedenis. Speel alle delen: Es... 4.2 Target Mania Target Mania Probeer om alle targets neer te schieten. Pokémon Campaign Pokémon Campaign Ga op reis om heel veel Pokemon te vangen in dit spelletje! Bij Professor Juniper kun je kiezen uit drie starter Pokemon: Squirtle, Bulbasaur en Ch... 4.4 Tu-95 Tu-95 Is het jouw droom om op een dag piloot te zijn? Dit super echte vlieg spelletje laat die droom al een beetje uitkomen! Je kan namelijk een vliegtui... 4.4 Stick Squad Stick Squad Klaar voor een nieuw avontuur van Stickman? Laat zien hoe goed jij bent met geheime missies. In deze waanzinnige sniper game ga je nauwkeurig vijan... 4.2 De Dragooner De Dragooner De Dragoon is een spel over een ridder en een draak, ook wel Dragoon genoemd. In De Dragooner ga je vliegend op een draak vijanden te lijf. Schakel... 4.3 Bloederige Nacht Bloederige Nacht De nacht kleurt rood van bloed. Een donkere deur van de hel heeft zich geopend. Jouw missie is om de mensheid te redden een eindeloze groep zombies... 4.1 UnLink UnLink Los de puzzels van dit puzzelspel op. Denk goed na over elke beweging en ontmantel deze abstracte vormen in een zo snel mogelijke tijd. Er zijn maa... 4.1 Super Frisco Frenzy Super Frisco Frenzy Het treintje is ontspoord! Bots op volle snelheid door de drukke straten van San Francisco. Klaar voor een avontuur vol actie en snelheid? Zet je r... 1 Tombik Tombik Oh nee! Je gekke opa rent achter je aan omdat je net zijn appel gepikt hebt! Ren zo hard als je kan en ontwijk van alles en nog wat om uiteindelijk... 3.9 Stratego Stratego Het klassieke strategie spel van Stratego is terug! Speel deze online game nu! Maak een profiel, daag vrienden uit en geniet van te gekke 3D effect... 5.4 Shopping Zombies Shopping Zombies In de nabije toekomst breekt er een virus uit die de wereld voor altijd doet veranderen. 99,9% van de wereldbeschaving is geïnfecteerd en zijn vera... 4.1 Je Oma Gooien Je Oma Gooien Je oma is ontsnapt uit het bejaardentehuis, alweer. Nu wil ze op avontuur en mag je haar ver weg schieten met je zelfgebouwde katapult. Met de punt... 4.6 TU Unleashed TU Unleashed Dit spel is het vervolg op TU 46 en TU 95. Vlieg met je Boeing door de lucht en vervoer passagiers van het ene eiland naar het andere eiland. Upgra... 4.2 DefEndless DefEndless Het is een eindeloze verdediging van torens in dit toren verdedigen spel. Plaats, combineer en upgrade stenen tot torens en versla alle vijanden. 4.2

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Sla je pc in elkaar

Sla je pc in elkaar

4.4 8.994
Stemmen

Beschrijving

Je computer zegt dat er iets niet kan dan wordt je boos. Je gaat dan slaan op je computer. HIER KAN JE JE AGRESSIE KWIJT:D!

Besturing

klikken is slaan.

Best beoordeelde reacties

mayo13 +452 in 165 x kapot gemaakt wie er korter over doet druk op
jaeron55 +0 als je met mij naar bed wil geef dan een plusje

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
Desirée Suur +0 lekker je pc leuk leuk leuk leuk leuk maken 
DieZombie97 +0 ;(leuk leuk leuk leuk leuk ;(
DieZombie97 +0 heeft dit nut?
mmmmmmmmmmmmmm +1 iedereen die hier een reactie op plaatst heeft geen leven(puke)
Baklava123 +0 161 niet gelogen ik zweer het op mijn dode moeder
Noah Heidema +0 rekt het lukt me in 162x  #noob(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)
tranlove +0 hoe gaat het met jou
Lars van den Nieuwendijk +0 hoe oud ben jij dan als jij dat vraagt (+)
Niels Liessens +0 mijn score is 5oo:):)
zebra12 +0 Mijn score is 500 lol had ik zin in eigenlijk was het 120 (devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)
Marie Van der Bee +0 ik ben de beste jongeee(devil)
Marie Van der Bee +0 bop00 jij ga peopen joooooo cddfnvdjkfnv
pascalcool2004 +0 (devil)AGRESSIE!!!
tia.deduytsche +1 Mijn score is 158 ;P
slither +2 give my plusjes(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(+)(+)(+)(+)
bop00 +0 kpllo9i7yiyuyoujuy
cotjovisscher +0 mijn score is 173(facepalm);(
cotjovisscher +0 geef een (+) als je weet wat dit tekentje betent