more

Minecraft Tower Defence Final Minecraft Tower Defence Final Bouw eerst zelf een pad en zet er dan allerlei towers en kanonnen naast. Zorg dat de zombies en creepers het einde van het pad niet halen. Kun jij ... 4.3 Sieger Herbouwen Om Te Vernietigen Sieger Herbouwen Om Te Vernietigen Ben je klaar om het beste schot uit je leven te geven? Je missie in dit behendigheid spelletje is om alle verdedigers van het kasteel uit te schake... 4 Urban Unrest Urban Unrest Ben je klaar voor chaos? SPeel dan Urban Unrest! Zwaai je hamer in het rond en ram alle robots neer. Verzamel muntjes en upgrade je hamer om zo nog... 4.2 Wippo Wop Wippo Wop Je leven staat letterlijk op de lijn! Vang alle boeven in dit te gekke trampoline politie spelletje. Spring op de juiste tijd en schakel ze allemaa... 4.2 Highway Racer 3D Highway Racer 3D Kies een wagen, maak hem wat persoonlijker en win verschillende races! Verdien genoeg geld om betere wagens te kopen. Let op dat je niet crasht of ... 4.3 Bloons Bloons Het stoute aapje in Bloons schiet graag de ballonnen kapot. Hoe meer ballonnen, hoe meer punten. Jij bent de baas over het luchtruim in dit origine... 4.2 Flappy Hunt Flappy Hunt In Flappy Hunt schiet je in 8-bit style alle Flappy Birds uit de lucht. Je speelt als Flappybird jager die jaagt op de gele vogels. Probeer in deze... 1 Warlords Epic Conflict Warlords Epic Conflict Speel nu Warlords Epic Conflict en ervaar een grote mythische oorlog. Na een lange tijd van rust ontstaat er ineens weer onrust. Gevaar dreigt, een... 4.2 Piraat Sam Piraat Sam Piraat Zwarte Sam heeft jaren ervaring met het varen op de zeven zeeën. Hij heeft in die jaren honderden, nee duizenden, schepen geplunderd. Op een... 4.2 Crossfire M4A1 Dragon Crossfire M4A1 Dragon Schiet alle tegenstanders neer in deze Counterstrike actie schiet game. Gebruik hiervoor je vette machinegeweer M4A1. Zorg dat je voldoende kogels ... 4.4 TU Unleashed TU Unleashed Dit spel is het vervolg op TU 46 en TU 95. Vlieg met je Boeing door de lucht en vervoer passagiers van het ene eiland naar het andere eiland. Upgra... 4.3 Beat Chaser 2 Beat Chaser 2 Kies je favoriete nummer en vecht tegen het ritme van deze game. Je schiet automatisch, je moet vijandige kogels ontwijken en zo lang mogelijk over... 4.2 Robot Schieten 2 Robot Schieten 2 De robot van het vorige spel is zo ver geschoten dat hij geland is op een andere planeet. Probeer hem terug te krijgen en investeer in je kanon en ... 4 Galaxy Siege Galaxy Siege Galaxy Siege is een zeer verslavend ruimte spel. Het doel is om je eigen ruimteschip te bouwen en daarmee het universum onveilig te maken. Als kapi... 4.2 Kleine Pixel Helden Kleine Pixel Helden Vecht tegen vijanden, groot of klein. Equip nieuwe wapens en pantser en bouw een kleine stad om het kwaad tegen te vechten. Kleine Pixel Helden i... 1

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Sla je pc in elkaar

Sla je pc in elkaar

4.5 8.910
Stemmen

Beschrijving

Je computer zegt dat er iets niet kan dan wordt je boos. Je gaat dan slaan op je computer. HIER KAN JE JE AGRESSIE KWIJT:D!

Besturing

klikken is slaan.

Best beoordeelde reacties

mayo13 +453 in 165 x kapot gemaakt wie er korter over doet druk op
jaeron55 +0 als je met mij naar bed wil geef dan een plusje

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
Baklava123 +0 161 niet gelogen ik zweer het op mijn dode moeder
Noah Heidema +0 rekt het lukt me in 162x  #noob(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)
tranlove +0 hoe gaat het met jou
Lars van den Nieuwendijk +0 hoe oud ben jij dan als jij dat vraagt (+)
Niels Liessens +0 mijn score is 5oo:):)
zebra12 +0 Mijn score is 500 lol had ik zin in eigenlijk was het 120 (devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil)
Marie Van der Bee +0 ik ben de beste jongeee(devil)
Marie Van der Bee +0 bop00 jij ga peopen joooooo cddfnvdjkfnv
pascalcool2004 +0 (devil)AGRESSIE!!!
tia.deduytsche +1 Mijn score is 158 ;P
slither +2 give my plusjes(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(+)(+)(+)(+)
bop00 +0 kpllo9i7yiyuyoujuy
cotjovisscher +0 mijn score is 173(facepalm);(
cotjovisscher +0 geef een (+) als je weet wat dit tekentje betent
cotjovisscher +0 8===>
jessica707 +0 in 151 leuk leuk leuk leuk leuk
brian de ruig +0 te saai
yologuynl +0 ik 157
yologuynl +0 bas84 is een motherfucking noob