more

Strike Force Heroes 2Strike Force Heroes 2Vijanden hebben een ruimte oorlogsschip in handen en jij gaat die veroveren. Voorzie 5 unieke soldaten van honderden wapens, accessoires en gewapende ...8.2GunBattleGunBattleGunBattle - Blijf jij als laatste over in dit gratis online Battle Royale spelletje?7.3Masked Forces 3Masked Forces 3Masked Forces 3 - Overleef de dodelijke chaos en maai je tegenstanders neer in dit gratis 3D schietspelletje!8.6Madness: HaphazardMadness: HaphazardJe bent een huurmoordenaar met een simpele taak. Kies je wapens en schakel elke vijand uit om bij de baas te komen. Met de lift kun je naar de volgend...8.2Thing Thing Arena ClassicThing Thing Arena ClassicMaak je eigen karakter, kies het perfecte wapen en overleef zolang mogelijk tegen hordes aan vijanden. Heb jij het in je om elke vijand (en zombie) in...8.4Bush Royal RampageBush Royal RampageEen spel waar je met President Bush terroristen moet neerknallen. Je moet de Engelse koningin beschermen. Loop en schiet door verschillende omgevingen...8Presidenten PaintballPresidenten PaintballProbeer om je tegenstander neer te schieten. 8Stealth Hunter 2Stealth Hunter 2Je zult in dit spel wat sneaky skills moeten gebruiken. Sneak door de levels en wordt niet gezien. Pak je Snake cam om achter deuren te kijken en scha...8.1Hotel MoordenHotel MoordenNa een verontrustend belletje is een politieagent gestuurd naar een vreemd hotel. Er zijn een aantal moorden gepleegd, maar wie of wat zit er achter? 8.1Krachtige Bob!Krachtige Bob!Reis door vijf verschillende werelden en vecht tegen vreemde vijanden met rare wapens. Versla Koning Gabbox en zijn leger om de planeet te redden! Dez...8.1
8325
Stemmen

Beschrijving

Sift Heads Assault is een intensieve online game waarin je moet schieten op vijanden. Je moet je wapens upgraden, granaten gebruiken en jezelf beschermen tegen de vliegende kogels. Je kunt objecten gebruiken om achter te schuilen. Probeer om alle aanvallen te winnen.

Besturing

Gebruik A of D om te rennen. W om te springen. Druk 5 terwijl je rent om te rollen of hou vast om objecten te verschuiven. Q om wapens te veranderen. R om te herladen. P om het spelletje te pauzeren.

Best beoordeelde berichtjes

Schrijf een leuk berichtje

😃😔😵😭😷😡😘👎😁😎😉😆👹😒😍👍😑🙋😇😕😠😛😴😜
140