more

Gum Drop Hop 4 Gum Drop Hop 4 Spring door de platform levels met je kleine gummi snoepje. Kun jij alle cirkeltjes pakken en op all platforms springen? Zorg dat je niet valt! Geb... 4.9 Baby Barbie DIY Emoji Pillow Baby Barbie DIY Emoji Pillow Help Baby Barbie een mooi emoji kussentje te maken. Knip het textiel en naai het aan elkaar. Vul het kussen en knip uit een ander stuk textiel het ... 5.5 Baby Barbie Frozen Party Baby Barbie Frozen Party Baby Barbie viert een feestje en het thema is de Disney film Frozen! Kun jij haar helpen de kamer klaar te maken en te versieren voor het feest? He... 5.3 Baby Barbie Summer Glittery Tattoo Baby Barbie Summer Glittery Tattoo Help Baby Barbie eerst een mooi nieuw kapsel en een leuke jurk uitkiezen. Als ze eenmaal mooi in aangekleed kun je ook een glitter tatoeage uitzoek... 4.6 Valiant Knight Valiant Knight De ridder wil met de prinses trouwen, maar dat mag pas van de koning als de ridder rijk is. Ga daarom op avontuur in de dodelijke kerkers van het k... 5.1 Baby Barbie Chickenpox Attack Baby Barbie Chickenpox Attack Oh nee! Baby Barbie is ziek geworden. Ze heeft waterpokken. Kun jij haar helpen zodat ze weer beter wordt. Zorg dat ze in bed blijft en haar pillet... 4.8 Baby Hazel School Wetenschap Baby Hazel School Wetenschap Een nieuw avontuur voor Baby Hazel. Baby Hazel en haar vriendinnetjes bereiden zich voor om een spreekbeurt te houden voor de wetenschapsbeurs op s... 5.5 Barbie Chinese Prinses Barbie Chinese Prinses In dit Barbie spelletje is Barbie erg geïnteresseerd in de Chinese cultuur. Ze wilt zich daarom geheel in Chinese stijl kleden. In dit Barbie spel ... 5.1 Anna's Kledingkast Anna's Kledingkast Als jij een van de fans van de animatiefilm Frozen bent, dan vind je dit spelletje leuk! Anna is van plan om naar een dansfeest te gaan, maar ze ka... 5.4 Barbie Prinses Chefkok Barbie Prinses Chefkok Koken is een van Barbies grootste hobbys. Ze volgt nu een opleiding om chefkok te worden. Uiteraard wil Barbie de best geklede chefkok zijn! Ze h... 5.1 Cuboy Quest Cuboy Quest Ben je klaar om dit super platform spel te spelen? Je doel is om op het doelwit te schieten (en deze natuurlijk raken). Ontwijk de roodoog vijanden... 5 Trouwringen Maken Trouwringen Maken In dit spel ga je prachtige trouwringen maken. Maak een prachtige ring met een diamant in het midden. Of maak een compleet ander design. In dit tro... 4.8 Deuren 2 Dave's Nieuwe Baan Deuren 2 Dave's Nieuwe Baan Onze schattige held Dave heeft een nieuwe baan in de bouw gevonden. Op zijn eerste werkdag wordt hij niet goed ingewerkt. Hij is alleen gelaten op ... 4.8 Barbie Camping Prinses Barbie Camping Prinses Barbie heeft besloten er even tussenuit te gaan. Zorg dat ze goed voorbereid op pad gaat. Help haar met het verzamelen van alle spullen zie ze nodi... 1 Meisje Naar De Kapper Meisje Naar De Kapper Was en knip het haar van dit schattige meisje. Geef haar een prachtig nieuw kapsel. Wat ziet ze er weer stralend uit! 5.3

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

8.4 475
Stemmen

Beschrijving

Kleed dit meisje zo mooi mogelijk aan. Want ze wilt graag de show stelen op school.

Besturing

Gebruik je muis om dit te spelen.

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
UnicornJames +1 leuke kleding alleen de haren en schoenen zijn lelijk...
123coolgirl123 +1 mooie kleding
hajarxx10 +0 whahaha wat te kleding ik schaam me gelukig heb ik betere kleding
hajarxx10 +1 leuke spel
celeste1405 +0 Ik zou me kapot schamen als ik zulke kleding naar school aan moet!
reggaeton +0 echte!
chippyx +0 Best saaii
nikitakaspers +0 haaaaa
ippie33 +0 Hahahahahaah <:)
gaatjenixxaan +1 speelen ditt jongeenss oowk ahhahaah :P
paardquincy +0 wat een luek spel jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Louise1xx +2 Mainstreet is leuk en dit spel ook
liefmeisje_ +0 Wat is dit nou voor stom spel?
Vannesa21 +1 hmm als ik die kleren had, hoe zou ik dan naar school gaan? het antwoord is NIET
1Djuul +0 super saai spel kon ik met vol ****** om weer goed te voelen
WeAreMainacs +0 Hey Iedereen!, Wil Graag Iets Vragen Kennen Jullie Mainstreet? ZoJa Wil je Dan Hun Cd Kopen Breaking The Rules? 12,99 Cd Doeg xxjes MainstreetFan Ps: Leuk Spel!
yas10 +0 eht super saai en die andere die zeggen dat het perfect is is zot echt zo lelijke kleren sorry hoor maar die kleren zijn ouderwets hoor sorry maar we mogen toch onze eigen mening of niet maar ik speel dit spel nooit en dat meisje is ook super vies !!
yas10 +0 echt de max en echt cool er is gewoon geen ander woord voor aleen maar speel speel spleeel dit spelletje
liliLOL +2 cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool spel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
liliLOL +2 leuk spel die dat zeggen dat het niet waar is zyn helemaal zot in hn kop egt!!!!!!!!!!!!!!!!